Flavyo - V'am AR's mixtape 2009

Linkuri catre melodiile voastre, albume free, productii, etc. Site-uri cu profil hip-hop

Moderators: dan, DiNO, NskY

Post Reply
Eladio wutanghiddenmember
spre 5000 de posturi, e ok

Flavyo - V'am AR's mixtape 2009

Post by Eladio wutanghiddenmember »

Image
Image

Al treilea material semnat Flavyo,de data aceasta un mixtape,care e mai mult un Bonus la albumul oficial "Mafioso Rap",lansat in 28 feb. 2009.E produs tot in studioul AR's Records,de catre Flavyo,in perioada aprilie-15 iulie 2009.La masterizare si-a adus aportul si Rah,producator/membru AR's Records.Fiind vorba de un mixtape,produsul contine instrumentale din domeniul free instrumentals,singurul scop fiind acela de promovare.Produsul se distribuie gratuit pe internet si/sau impreuna cu CD-ul "Mafioso Rap" ca bonus-disc.Contine 10 piese,1 intro,1 skit si colaborari cu nume cunoscute ca:Preafericitu' NV 140(veRbal),Rah,S.R.G.Prima piesa aleasa sa promoveze acest material se numeste "Gunoaie",iar a doua se numeste "Bem toata noaptea".Ambele si alte piese noi de pe albumul "Mafioso Rap",pot fi ascultate pe site-ul oficial Flavyo: www.flavyo.tk sau la www.myspace.com/mcflavyo.Lansarea mixtape-ului,impreuna cu site-ul oficial Flavyo,au avut loc pe 29 iulie 2009.

DOWNLOAD DE AICI: www.flavyo.tk sau http://www.zshare.net/download/633748885f85ff06/

Mai multe informatii despre Flavyo gasiti la adresa: www.flavyo.tk sau www.myspace.com/mcflavyo .Pentru cine doreste sa ia legatura cu Flavyo,sau sa comande CD-ul "Mafioso Rap"(albumul poate fi achizitionat la pretul :15 Ron/CD),adresa de e-mail si id YM ID este: [email protected]

Tracklist Flavyo-"V-am AR's" mixtape 2009:

01.Cut's Intro

02.Gunoaie

03.Cu dedicatie

04.Real shit feat.RAH

05.Bem toata noaptea

06.Nu ne vom schimba feat.PREAFERICITU' NV 140

07.Pentru martalogi

08.Penala ca tine feat.S.R.G.

09.Death Skit

10.Alegeti ce va face placere

Producator Executiv:FLAVYO

Co-Producator Executiv:RAH

AR’s Records@2009
NskY
#

Re: Flavyo - V'am AR's mixtape 2009

Post by NskY »

foarte tare... acum descarc si eu.

ca sa stie lumea, coperta e facuta de exile.
Eladio wutanghiddenmember
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Eladio wutanghiddenmember »

preferata mea ... 06.Nu ne vom schimba feat.PREAFERICITU' NV 140
d2ok
dimineata verific forumu

Post by d2ok »

Theodore Hansson wrote:ca sa stie lumea, coperta e facuta de exile.
ba, sincer mai bine nu ai fi spus ca e coperta facuta de exile, pe bune e petarda rau coperta, e cea mai proasta ever facuta de exile... cat despre material e chiar bunicel
Exile
scuip tot, liniste

Post by Exile »

nu e facuta de mine maaaa :roll: :lol: mariane vezi ca poate dau un modify la portile tale :lol:
d2ok
dimineata verific forumu

Post by d2ok »

se vede ca nu e stilu tau, e muuult sub ce stii sa faci dar, am crezut ca ti-a zis exact omu ce sa faci... :wink:
Post Reply