Kaye Owe - A-YO The mixtape
Kaye Owe - A-YO The mixtape
Se poate downloada aici http://www.fileshare.ro/1436153058.61
Kaye Owe – “A-YO” este un mixtape, ce contine 8 track-uri (7 piese + intro).
Instrumentalele apartin unor artisti ca: Big Pun, DJ Premier, Fat Joe, M.O.P., X-Zibit, Jay-Z
si Ludacris.
Invitati: DJ Rekoms (care este la primul lui proiect),Gonzales & PreSuS.
Inregistrarile au fost facute la Pac Pac Productions,
Mix-ul si masterul Kaye Owe.
Kaye Owe – “A-YO” este un mixtape, ce contine 8 track-uri (7 piese + intro).
Instrumentalele apartin unor artisti ca: Big Pun, DJ Premier, Fat Joe, M.O.P., X-Zibit, Jay-Z
si Ludacris.
Invitati: DJ Rekoms (care este la primul lui proiect),Gonzales & PreSuS.
Inregistrarile au fost facute la Pac Pac Productions,
Mix-ul si masterul Kaye Owe.
Re: Kaye Owe - A-YO The mixtape
ce este un mixtape?
Crezi ca daca faci 2 topicuri te asculta mai multa lume?
Ce este un mixtape doar nane stie...
Ce este un mixtape doar nane stie...
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
- Eladio wutanghiddenmember
- spre 5000 de posturi, e ok
deci daca nu pui vocea ta pe un negativ cunoscut nu e mixtape?
www.hiphopdinromania.org
36 de producători, un singur interviu
http://www.hiphopdinromania.org/2013/06 ... atori.html

36 de producători, un singur interviu
http://www.hiphopdinromania.org/2013/06 ... atori.html
Nush de ce au aparut 2 topicuri cu acelasi subiect, eu doar o data am pus. Cat ce priveste un mixtape nu e neaparat nevoie sa fie o voce pe un negativ cunoscut.
E prima oara cand pun vreun material pe vreun forum, ma asteptam la rautati da makar asteaptam pareri bune sau rele.
Inregistrarile le-am inceput prin aprilie mai da pe atunci incepusem proiectu cu Pac Pac Productions "Proba de mic" produs de mine, si am zis sa mai fac cate ceva printre randuri si asa mi-a venit ideea cu mixtape.
E prima oara cand pun vreun material pe vreun forum, ma asteptam la rautati da makar asteaptam pareri bune sau rele.
Inregistrarile le-am inceput prin aprilie mai da pe atunci incepusem proiectu cu Pac Pac Productions "Proba de mic" produs de mine, si am zis sa mai fac cate ceva printre randuri si asa mi-a venit ideea cu mixtape.
de ce in viata reala niciunu nu zice haterismele astea? bravo barautza!
poate pentru ca in viata reala, voi nu existati ca emsii? ;nzaneklasse wrote:de ce in viata reala niciunu nu zice haterismele astea? bravo barautza!

w0w.dino, postul tau e foarte tru... mai tru decat stefan! dar tin sa te corectez. noi suntem emsii in viata reala si manageri/impresari pe forum, in timp ce pseudohaterii...
...dau alt-tab sa vada cat de penibili puteti fi.neklasse wrote:in timp ce pseudohaterii...
in viata reala, daca ne vedem se intampla la un concert sau foarte foarte foarte rar intamplator intr'un loc public, ne salutam, ciocnim o bere si evit sa vorbim despre ce faceti voi... cat de penibil ar fi sa ne intalnim si sa iti spun "salut neko, ce muzica de proasta calitate faci!...Oh, prietenul tau Coaie move... prietene dictia ta imi aminteste de copilarie, de desenele cu Sylvester si Duffy Duck...esti foarte naspa

ok, am inteles. nu-ti place.