Compilatia "Iti dau rimele mele"
Compilatia "Iti dau rimele mele"
Stiu ca am un topic cu forum-ul,dar asa sper s-adun cat mai multe persoane pentru aceasta compilatie.Sper sa nu fie cineva deranjat pentru c-am deschis acest topic.
Vorbim despre : Ziua internationala de lupta pentru eliminarea violentei asupra femeii
Data exacta : 25 Noiembrie
Violenta este una dintre armele patriarhatului folosita pentru a domina femeia.
Pe data de 25 noiembrie 1960 Surorile Patricia, Minerva si Maria Teresa Mirabal au fost macelarite de politia Republicii Dominicane.Cele trei surori Mirabal au participat activ în miscarea „Fluturilor”,o miscare politica împotriva dictaturii Trujillo. Dupa ce în noiembrie 1960 dictatorul Rafael Trujillo a declarat ca cei doi inamici ai sai îi reprezinta biserica si surorile Mirabal,acestea au fost asasinate la ordinul sau. Ele raman simbolul rezistentei unui popor,dar mai ales al rezistentei femeilor.
Detalii "Concurs" : Fiecare persoana (care binevoieste bineinteles) poate face o piesa care sa aiba legatura cu Subiectul.Piesele nu le veti posta pe vreun forum ci mi le veti da mie (fie pe mess,fie printr-un pm),iar eu ma voi ocupa de compilatie (cu piesele voastre) si de coperta.Compilatia se va numi "Iti dau rimele mele"
Piesele vor "iesi" pe net in data de 25 Noiembrie 2009.Inca ceva,pana in 20 trebuie sa imi dati piesa,caci tracklist-ul (care va fi pe coperta spate) odata facut,nu se mai modifica (are logica zic eu).
Sper sa existe persoane care vor sa se implice.Premiu nu exista,luati-o ca o promovare (suplimentara) si ca un gest frumos pe care-l veti face.Multumesc tuturor persoanelor care se vor implica !
Daca nu te intereseaza,nu te intereseaza,deci nu ai niciun interes de a posta aici,multumesc.
Vorbim despre : Ziua internationala de lupta pentru eliminarea violentei asupra femeii
Data exacta : 25 Noiembrie
Violenta este una dintre armele patriarhatului folosita pentru a domina femeia.
Pe data de 25 noiembrie 1960 Surorile Patricia, Minerva si Maria Teresa Mirabal au fost macelarite de politia Republicii Dominicane.Cele trei surori Mirabal au participat activ în miscarea „Fluturilor”,o miscare politica împotriva dictaturii Trujillo. Dupa ce în noiembrie 1960 dictatorul Rafael Trujillo a declarat ca cei doi inamici ai sai îi reprezinta biserica si surorile Mirabal,acestea au fost asasinate la ordinul sau. Ele raman simbolul rezistentei unui popor,dar mai ales al rezistentei femeilor.
Detalii "Concurs" : Fiecare persoana (care binevoieste bineinteles) poate face o piesa care sa aiba legatura cu Subiectul.Piesele nu le veti posta pe vreun forum ci mi le veti da mie (fie pe mess,fie printr-un pm),iar eu ma voi ocupa de compilatie (cu piesele voastre) si de coperta.Compilatia se va numi "Iti dau rimele mele"
Piesele vor "iesi" pe net in data de 25 Noiembrie 2009.Inca ceva,pana in 20 trebuie sa imi dati piesa,caci tracklist-ul (care va fi pe coperta spate) odata facut,nu se mai modifica (are logica zic eu).
Sper sa existe persoane care vor sa se implice.Premiu nu exista,luati-o ca o promovare (suplimentara) si ca un gest frumos pe care-l veti face.Multumesc tuturor persoanelor care se vor implica !
Daca nu te intereseaza,nu te intereseaza,deci nu ai niciun interes de a posta aici,multumesc.
- Eladio wutanghiddenmember
- spre 5000 de posturi, e ok
Re: Compilatia "Iti dau rimele mele"
ba frate tu te lupti cu morile de vant. vrei sa iti faca altu ceva fara ca tu sa le faci lor nimic. publicitatea reciproca ajuta
www.hiphopdinromania.org
36 de producători, un singur interviu
http://www.hiphopdinromania.org/2013/06 ... atori.html

adica eladio crede ca lumea are nevoie de motivatie... sa fie o publicitate mare sau ceva de genu.
- helldogg
- dimineata verific forumu
incearca sa promovezi asta pe un forum din pakistan
aicisha la noi nu se prea bat femeile, de fapt... e cam reciproca treaba.

zis quote sucks, just stick your dick here and you will be convinced -> O
- Eladio wutanghiddenmember
helldogg my dog.helldogg wrote:incearca sa promovezi asta pe un forum din pakistan![]()

nu conteaza ce vroiam sa spun eu...
www.hiphopdinromania.org

Santeti off majoritatea,apreciez.
- Rainbows And Lsd
uite sunt eu on. in viata mea nu am vazut ceva mai penibil decat topicul asta. jur.
l-am arat si la prieteni sa nu zici ca nu ti-am facut promovare si toti am ras maxim. MAXIM.
nu am vrut sa zic nimic am vazut ca nu zice nimeni nimic si ma intrebam daca topicul asta a scapat vigilentei lumii de pe aici. oricum, baiatule e ceva in neregula cu tine promit. promit de asemenea ca daca iese compilatia asta o ascult si o fw tuturor reparilor pe care ii stiu eu apoi iti vom comunica parerile noastre sincere.
astept cu interes.
l-am arat si la prieteni sa nu zici ca nu ti-am facut promovare si toti am ras maxim. MAXIM.
nu am vrut sa zic nimic am vazut ca nu zice nimeni nimic si ma intrebam daca topicul asta a scapat vigilentei lumii de pe aici. oricum, baiatule e ceva in neregula cu tine promit. promit de asemenea ca daca iese compilatia asta o ascult si o fw tuturor reparilor pe care ii stiu eu apoi iti vom comunica parerile noastre sincere.
astept cu interes.
anyhow, the wine goes down good and
as long as there's enough of that
maybe we can make a comeback on the next piece
of paper.
as long as there's enough of that
maybe we can make a comeback on the next piece
of paper.
Multumesc de promovare,si eu astept compilatia cu mare interes.Chiar sunt in regula baiatule,promit si eu !
- sniker
dar ce e asa de ras, se fac atatea compilatii si melodii . Asta are o tema un subiect samd. De ce n ar fi luata in considerare de voi, repari ce va numiti
fiindca noi facem piese d'alea cum ca toate femeile sunt curve si invers :>
lipsa
- Clue ofSS
Adica si ele fac despre voi?Obsesiv wrote:fiindca noi facem piese d'alea cum ca toate femeile sunt curve si invers :>

mamaClue wrote:Adica si ele fac despre voi?Obsesiv wrote:fiindca noi facem piese d'alea cum ca toate femeile sunt curve si invers :>