Kalcedonik - Boierii nordului

Linkuri catre melodiile voastre, albume free, productii, etc. Site-uri cu profil hip-hop

Moderators: dan, DiNO, NskY

Post Reply
Zellu_FT
rapperu vostru preferat

Kalcedonik - Boierii nordului

Post by Zellu_FT »

Deci situatia sta in felu urmator:

Kalcedonik, membru al formatiei ''Fentam Terra ( Zellu & Kalcedonik)'', va scoate in curand, dupa multi ani de incercari si repetiti un album solo care se va intitula ''Vulgaria''. Pentru acest album s-a filmat un videoclip la piesa ''Boierii Nordului'' in care s-au adunat toti MCii reprezentativi din orasul Bistrita. In acelasi timp, ''Boierii Nordului'' e un proiect de crew, in care sunt invitati toti ''consatenii'' care sustin miscarea hip-hop si cultura urbana in general. Prin aceasta piesa a prins contur respectivul proiect, astfel incat s-a dat startul oficial. ''Boierii Nordului'' din acest moment este un crew oficial, reprezentat de 8 Mcii : Kalcedonik & Zellu ( Fentam Terra ), Lori G, Fobix, Daxx ( Conflict ), Russo ( La Stou), Produsso & Hoha ( Strict ) ... Pe viitor ne-am propus sa apara si un material in aceasta formula , un album Boierii Nordului, 8 Mcii bistriteni hotarati sa transmita o muzica de calitate si o stare de spirit pozitiva.

Vizionare placuta:

http://www.youtube.com/watch?v=M8LiKHQGJug
Boka
"TaTy"

Re: Kalcedonik - Boierii nordului

Post by Boka »

smecheeeeer!!!tare caterinca!bravo!imi place.
MCBecks
fratele meu tu esti baiat

Post by MCBecks »

Smechereanu clipul! Toti cei 8 sunt ok, si a iesit caterinca!

De la "10tone - Cina cea de taina" nu cred ca mi-a mai placut un clip romanesc in care sa bage asa multe persoane (de fapt, nici nu tin minte prea multe astfel de clipuri).

Poate va dati toti o intalnire pe 28 la Cluj si bagati si piesa asta in deschidere la Cedry2k!
Clue ofSS
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Clue ofSS »

Pisda! N-as spune ca-s rapperi daca i-as vedea pe strada. Oricum bravo!
O.N.
dimineata verific forumu

Post by O.N. »

brraaaap!,zic.
buna treaba! :twisted:
MCBecks
fratele meu tu esti baiat

Post by MCBecks »

Clue wrote:Pisda! N-as spune ca-s rapperi daca i-as vedea pe strada. Oricum bravo!
Intr-adevar, cu exceptia ultimului MC din clip, nici eu n-as zice ca-s rapperi, dar cu toate astea, parerea mea e ca ultimul din clip e si cel mai slab dintre ei...
dan
Pop

Post by dan »

imi place
Clue ofSS
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Clue ofSS »

MCBecks wrote:
Clue wrote:Pisda! N-as spune ca-s rapperi daca i-as vedea pe strada. Oricum bravo!
Intr-adevar, cu exceptia ultimului MC din clip, nici eu n-as zice ca-s rapperi, dar cu toate astea, parerea mea e ca ultimul din clip e si cel mai slab dintre ei...

True! Si Russo da ca Susanu :lol: Oricum e bine, imi place piesa.
Black Sheep
TheRapist

Post by Black Sheep »

Kalcedonik prezintă Vulgaria (Promo)
Image

Kalcedonik, membru al formaţiei ”Fentam Terra“, Crew-urilor: “Pandora Sound” şi “BN(Boierii Nordului)” va scoate în curând, după mulţi ani de încercări şi repetiţii un album solo intitulat ‘‘Vulgaria”. El a extras o piesa care crede că este reprezentativă firii lui. Ea se numeşte “Calcedonie Semipreţioasă” este produsă de Instru,mixata si masterizata de Cortex (M.Ciuc) , are ca scop promovarea albumului ce nu va întarzia să apară.
http://blacksheepsound.ro/kalcedonik-pr ... promo.html
Image
Black Sheep
TheRapist

Post by Black Sheep »

Image
Post Reply