Salut! Ma numesc Intel pe numele adevarat Mihnea. Am cautat un forum pe care sa-mi postez melodiile si sa vad pareri cat mai sincere de la oameni cu experienta. Intr-un final l-am astept.
Eu cu Tzopi avem o trupa infiintata de 6 luni Avem cateva melodii Astept pareri cat mai sincere pls. MS
Trupa sa destramat si am ramas doar eu cu Tzopi formand trupa GangBang ( ) ) "Numele e pus temporar nu ne-am gasit un nume de trupa deocamdata dar ne gandeam la Bucoast de la "Bucharest Coast"
nu trebuie sa te astepti la parere k nu e bun ceea ce faci... daca nu e bun, nu mai faci... eu, de exemplu, am primit numai aprecieri pentru negativele mele
Avramel wrote:nu trebuie sa te astepti la parere k nu e bun ceea ce faci... daca nu e bun, nu mai faci... eu, de exemplu, am primit numai aprecieri pentru negativele mele
tu vorbesti serios?
On topic: faptul ca ati facut piesa Atac la persoana e un FAIL total. Cum sa fii intr-o trupa noua si sa bagi rime despre cat de cacat sunt cei care incep sa bage rime?
da, vorbesc serios... nu cred k le-a zis cineva parazitilor, sau lui jay-z k ceea ce faceau, chiar si la inceput, era shitty... bine, mai sunt exceptii gen kanye west care nu avea o treaba cu cantatul, dar i-a reusit in final... in fine, exceptii de genu doar confirma regula