Morfina - piese

Linkuri catre melodiile voastre, albume free, productii, etc. Site-uri cu profil hip-hop

Moderators: dan, DiNO, NskY

sniker
dimineata verific forumu

Morfina - piese

Post by sniker »

piesa noua semnat Morfina, Alte idei. O puteti asculta pe http://www.myspace.com/m0rfinaa .

Daca cineva vrea una din piesele din player ul spatiului, puteti cere chiar aici pe topic.

Evident astept pareri si daca sunt critici, vreau sa fie constructive. Va multumesc!

alte detalii gasiti pe http://fara-critica.com/?p=618
sniker
dimineata verific forumu

Re: Morfina - Alte idei

Post by sniker »

nu va ngramaditi
Inocent
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Inocent »

Sti ca mie-mi place :D
sniker
dimineata verific forumu

Post by sniker »

am uitat sa specific... Morfina - Alte idei . Beat : Drama, lirica: morfina, Studio: Instinct Records [via Ploiesti], mix, master: Shot
Morfina si Shot -Iluzii, Beat : Shot, lirica:morfina,Shot, Studio: Instinct Records , mix/master : Shot
sniker
dimineata verific forumu

Re: Morfina - piese

Post by sniker »

o noua piesa semnat Morfina, Curaj.

Piesa trasa azi in Studio Instinct Records(via Ploiesti). Mix/master ca de obicei Shot. Beat ul facut de omu Drama. Lirica : Morfina.

o puteti asculta pe www.myspace.com/m0rfinaa . Daca vrea cineva melodia in mod expres o pun si la download. Bafta!
Graal
adevarat sa mor de nu

Post by Graal »

sniker wrote:o noua piesa semnat Morfina, Curaj.

Piesa trasa azi in Studio Instinct Records(via Ploiesti). Mix/master ca de obicei Shot.
Azi ai tras-o, azi ati mixat-o, masterizat-o si lansat-o. Daca ar fi toata muzica facuta asa...ar suna la fel de nasol probabil.

Pe scurt... inainte sa lansati o piesa... stati bine si rumegati-o, ganditi-o, deoarece, in felul asta, nu face 2 bani.
Regleaza-ti "timing"-ul - sincronizarea - (felul cum pici pe beat).

PS: cu ce microfon trageti in "studio-ul" ala?

Nota: Inainte sa prinzi ciuda pe mine, intreaba-te de ce nu ai mai multe pareri, decat una care spune : "sti ca mie imi place" - tovarash de mess sau ceva.
Eu personal cred ca e din cauza ca prea multe chestii de genul acesta sunt "lansate" la promovare/download si lumea s-a saturat sa isi exprime parerea.
Lucrati mai mult la tehnica, la sound, la vibe, la emotiile transmise prin muzica, asta daca sunteti seriosi in privinta a ceea ce faceti.

Noroc.
I create beats hotter than siliconed tits! I AM GRAAL, ya dig?
sniker
dimineata verific forumu

Post by sniker »

N-am nimic cu tine(in nici un caz ciuda), am sa tin minte. Din motive personale, a trebuit sa grabim procesul de mix/master, chiar si versurile scrise in graba, dar nu-mi caut scuze, deloc. Asta e melodia, cui ii place, asculta, cui nu, poate sa argumenteze. Invat cu timpul, din greseli, scapari samd, asculta de la prima melodie si daca gasesti o evolutie, inseamna ca am invatat ceva, daca nu, mai trebuie sa lucrez, in orice caz, trebuie sa mai lucrez. Bafta
Graal
adevarat sa mor de nu

Post by Graal »

ASTA DA ATITUDINE!
Bravo!

Mult succes in continuare!
Inocent

Post by Inocent »

Graal frate,da,e prieten cu mine.Stiu ce poate si de aceea il sustin si ii spun pe fata daca imi place sau nu.Te rog sa nu confunzi chestia asta cu altceva.
divine.component
adevarat sa mor de nu

Post by divine.component »

esti cam off-beat. mai ai de lucrat.

tare duma cu popa tanda :lol:
Graal
adevarat sa mor de nu

Post by Graal »

Inocent wrote:Graal frate,da,e prieten cu mine.Stiu ce poate si de aceea il sustin si ii spun pe fata daca imi place sau nu.Te rog sa nu confunzi chestia asta cu altceva.
Sigur, Inocent, fara griji, nu faceam vre-un atac la persoana ta sau ceva.
Doar incercam sa exprim un punct de vedere.
sniker
dimineata verific forumu

Post by sniker »

uite aici piesa noua[Shot si Morfina - Introspectii] pe http://www.myspace.com/m0rfinaa , piesa aparuta si pe compilatia Nimeni celebru. Dati cu urechea, sanatate.
epho
gisulapu

Post by epho »

curaj, introspectii...grasu, carbo si cedrea.. un titlu original nu gasesti?
sniker
dimineata verific forumu

Post by sniker »

sa moara ma-sa de am stiut ce titlu sa i pun, a fost prea din scurtanu, mai ales ultima. Data viitoare o sa fiu mai original la titlu, in rest , sper ca numai gasesti vreo asemanare intre mine si oricine altcineva.
Inocent

Post by Inocent »

Yuri Boyka wrote:curaj, introspectii...grasu, carbo si cedrea.. un titlu original nu gasesti?
OFF : Titlul chiar e pus la repezeala... chiar ma intreba pe mine ce titlu sa ii puna (i-am zis ca nu prea am idee).Era faza cu compilatia si era graba.Inainte sa faci acuzatii de genu,intreaba si tu care-i treaba daca chiar esti interesat de "titlu original".Plus ca niciodata n-am inteles,daca scot o piesa "In anii ce-au trecut",e copiat ? Nu cred,atata timp cat continutul piesei difera.

ON : E ok... dar se poate si mai bine.
Post Reply