Marius Moga compune lui Snoop Dogg, 50 Cent si Jessica
Moderators: .etalosed, greuceanu
- Kaen Shine
- Shiftee
lasa n-o da cotita precum calul la sah, baga tu scanare cu coperta unde scrie de ghostwriteri la meth. asa de kewriozitate.Jove wrote:aveti albumele in original?..daca nu cautati detalii si utiati-va la lyrics..si gata ce plm ne targuim atata...o frekm aiurea...unii vor sa mai si sustina "miscarea"..
de moga ce sa mai zici, jessica simpson, giunit, se merita totzi reciproc

See this rap thing is all about the the bragadoccio
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
- Pablo Francisco
- un domn / doamna
vis-a-vis de Moga, nu cred ! poate asa viseaza el si neamurile din Alba-Iulia...sa fim seriosi in plm...a mai ars-o el prin America, da' asa atarnake, poate, poate a facut muzica pt un spot publicitar...
de semnat cu Universal stiam si io, da' in Anglia si pt Morandi...
vis-a-vis de ghostwriters...asta o cred, am mai auzit, insa ma dezamgeste.
de semnat cu Universal stiam si io, da' in Anglia si pt Morandi...
vis-a-vis de ghostwriters...asta o cred, am mai auzit, insa ma dezamgeste.
daca Pablo va spune...
- psychedeliic
- mr. blonde
-
- /\/\/\/
Ca tot veni vorba de ghostwriteri, daca le scrie numele pe album nici nu stiu daca ii poti numi "ghostwriteri", ci textieri, ghostwriterii se numesc asa pentru ca nu stie nimeni de ei 
Dre a incetat colaborarea cu Royce Da 5'9'' in urma unui scandal cauzat tocmai de faptul ca managerul lui Royce confirmase presei ca Royce scrisese unele din melodiile de pe 2001. Sunt sigur ca in mainstream se folosesc ghostwriteri la greu... in underground nu cred ca isi prea permit

Dre a incetat colaborarea cu Royce Da 5'9'' in urma unui scandal cauzat tocmai de faptul ca managerul lui Royce confirmase presei ca Royce scrisese unele din melodiile de pe 2001. Sunt sigur ca in mainstream se folosesc ghostwriteri la greu... in underground nu cred ca isi prea permit

- Pawkily
- fratele meu tu esti baiat
Inseamna ca Horia Moculescu e ghostwriter!
=))
=))
"In mare, imi bag picioarele in spatiu, cu timpul am eu probleme."
http://3marafeturi.wordpress.com/
http://3marafeturi.wordpress.com/
de ce sa nu fie in stare moga sa creeze un instrumental, nu vad nici o problema in asta.. fiecare avem o viziune asupra hip-hop-ului si il percepem intr-un anumit fel!!!!Grafitty wrote:zic decat WTF?MOGA?!?!WTF?
ce sa caute moga care habar nare ce e HH ..darmite sa colaboreze cu nume asa de mari nu pot sa cred![]()
si faza cu snoop ca are textier nu prea o cred
in cazul eazy-e ice cube a fost cel cu versurile, cel putin pe primul album...
urat sa ai ghostwriter si sa ascunzi acest fapt!!! pana la urma noi nu avem de unde sa stim cum sta treaba cu fiecare in parte, si daca omul nu spune ca pe o anumita pieda a apelat la un anumit individ sa ii scrie verurile, noi nu avem de unde sa stim si puteam doar presupune si o ardem aiurea...
daca cineva in scrie versuri decente si cineva imi face instrumentale, eu promit ca ma bag ala exercitii de dictie si repar ma fac