PROMOE (Looptroop) pe 4 noiembrie la Bucuresti

Hip hop events ... here, there, everywhere ...

Moderator: dan

dan
Pop

Post by dan »

de cate am inteles de aseara de la concertul raparta din utopia... in deschidere vor fi si cast, bravo lor, in cazul lui heas stiu cat de mult apreciaza looptroop!
UnderCover
Professional Hater

Post by UnderCover »

No Mo' wrote:
HATZ wrote:sper ca la noi sa fie un public majoritar care sa stie toate alea pe dinafara...ar fi mult prea tare...
Cred ca o sa fiu cam stingher, facand parte din minoritate... io si bozgorii din Romania
I-auzi bomba: nu`ti dam,mah,Transilvania! Du`te la concert si mai negociem dupa. :lol: :lol:
Sunt doar un alt nimeni ce trece rece pe langa tine...
y2korn
tanar

Post by y2korn »

Mama frate....nici acum nu-mi vine sa cred k o sa vina Promoe. De knd astept am imbatranit. O sa fie suprem concertu. :connencter: :connencter: :connencter:
Spin the world like a turntable or she'll spin you!
enohmc
tanar

Post by enohmc »

:?:
god in human body
i.eMerGe
tanar

Post by i.eMerGe »

yo cred k o sa fie un super show...si sper sa vina toata lumea kre asculta cu adevarat rap si il "simte" deoarece ...cu aceasta ocazie si cei carora nu le place asa mult looptroop implicit promoe, sa vada o alta fatza a lor...adik cea live ...de care o sa n bucuram cu totii(cei kre vor fii prezenti). parerea mea e sa vina toata lumea sa incurajam raspandirea acestui fenomen... !!!! ne vdm pe 4 noiembrie...
can't w8 the JMT show :D:D:D:D :X ii ador ....am aflat acum cateva luni de ei si de atunci numai JMT ascult :D ...hai k am scris mult si va plictisiti in timp ce cititi ...peaceeeeeeeee ;)
HATZ
tanar

Post by HATZ »

Looptroop,implicit promoe are o energie scenica care fie ca vrei fie ca nu vrei traiesti ce canta si ce transmite la momentul respectiv....si in cazul asta e bine sa te lasi dus de val.....:D:D....o sa fie incendiar...o stiu sigur ;)
POSSESSORZ MASSIVE ! ! !
pr0n
TeVreauFa

Post by pr0n »

bilete gasim si la intrare, nu? sau trebuie cumparate din timp?
Megiddo wrote:Hades forum pe harta!
Daniel-San
Splashinator

Post by Daniel-San »

cred ca vor putea fi luate dinainte...vor fi cateva puncte de achizitionare..totusi nu sunt in masura sa vb
Image
Image
ALbu
tanar

Post by ALbu »

Eu cred ca ar trebui facuta si ceva publicitate... :D si pe tv... :D eu unu n-am vazut.. nush dak e sau nu... :> peace y'all and c y'a d3r :)
DiSu
tanar

Post by DiSu »

facem moshpit pe promoe...asta canta rock nu? metalcore...:)
GangstaQueen
tanar

Post by GangstaQueen »

:(( toata lumea se plange k n'au bani , k n'o sa aibe d unde sa'si ia bilete..bla bla..... yo ma rog d toata lumea sa vina dar ...nimeni n'a auzit d ei... :( suntem o natziune de manelo-cocalari :|
cel my tare rapper eva eva q vocea'n punga , versuri cumparate j negative furate...!!! am cantat q gutza...sub duj.. j p scena in ior ..!! g'yahhhh..[ autografe doar in weekend dupa ora 22 ]
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

Diseara se lanseaza site-ul oficial: www.hadesrecords.com/promoe si o sa afle de unde isi iau bilete, cat costa si tot ce mai doreste fiecare sa afle
muie copos
Rey
dimineata verific forumu

Post by Rey »

GangstaQueen wrote:nimeni n'a auzit d ei... :( suntem o natziune de manelo-cocalari :|[/b]

/ : ) aha... :?
UnderCover
Professional Hater

Post by UnderCover »

GangstaQueen wrote: :(( toata lumea se plange k n'au bani , k n'o sa aibe d unde sa'si ia bilete..bla bla..... yo ma rog d toata lumea sa vina dar ...nimeni n'a auzit d ei... :( suntem o natziune de manelo-cocalari :|
D unde esti?
Sunt doar un alt nimeni ce trece rece pe langa tine...
sunrah
.

Post by sunrah »

:lol:
you just never know when you're living in a golden age.
Post Reply