de cate am inteles de aseara de la concertul raparta din utopia... in deschidere vor fi si cast, bravo lor, in cazul lui heas stiu cat de mult apreciaza looptroop!
yo cred k o sa fie un super show...si sper sa vina toata lumea kre asculta cu adevarat rap si il "simte" deoarece ...cu aceasta ocazie si cei carora nu le place asa mult looptroop implicit promoe, sa vada o alta fatza a lor...adik cea live ...de care o sa n bucuram cu totii(cei kre vor fii prezenti). parerea mea e sa vina toata lumea sa incurajam raspandirea acestui fenomen... !!!! ne vdm pe 4 noiembrie...
can't w8 the JMT show :D:D:D :X ii ador ....am aflat acum cateva luni de ei si de atunci numai JMT ascult ...hai k am scris mult si va plictisiti in timp ce cititi ...peaceeeeeeeee
Looptroop,implicit promoe are o energie scenica care fie ca vrei fie ca nu vrei traiesti ce canta si ce transmite la momentul respectiv....si in cazul asta e bine sa te lasi dus de val.....:D....o sa fie incendiar...o stiu sigur
( toata lumea se plange k n'au bani , k n'o sa aibe d unde sa'si ia bilete..bla bla..... yo ma rog d toata lumea sa vina dar ...nimeni n'a auzit d ei... suntem o natziune de manelo-cocalari
cel my tare rapper eva eva q vocea'n punga , versuri cumparate j negative furate...!!! am cantat q gutza...sub duj.. j p scena in ior ..!! g'yahhhh..[ autografe doar in weekend dupa ora 22 ]
GangstaQueen wrote:( toata lumea se plange k n'au bani , k n'o sa aibe d unde sa'si ia bilete..bla bla..... yo ma rog d toata lumea sa vina dar ...nimeni n'a auzit d ei... suntem o natziune de manelo-cocalari
D unde esti?
Sunt doar un alt nimeni ce trece rece pe langa tine...