PROMOE (Looptroop) pe 4 noiembrie la Bucuresti

Hip hop events ... here, there, everywhere ...

Moderator: dan

R
un domn / doamna

Post by R »

Care frig ca eram in tricou prin primele randuri pacolo , nu mai puteam de cald , parapapapa ... il ajtept pa afu raa ( equality si defeat live ... now that's ma dream )
Dizzy Moods
atipic
adevarat sa mor de nu

Post by atipic »

a fost prea marfa. Promoe is a true MC :bow:
urca cineva poze / filmari pls ?
maharitza
un domn / doamna

Post by maharitza »

pey la ce frig e la el in tara, cred ca la noi s-a simtit ca pestele in apa :lol:. aaanyway exceptand frigul din sala concertul a fost prea tare, super atmosfera. da, intr-adevar foarte multi au plecat dupa promoe, nici eu nu ma asteptam, dar asta e romanu', n-ai ce sa-i faci :roll:
dincolo de masti ne ascundem prea des sufletul ranit
drkev
tanar

HADES has done it again!

Post by drkev »

Super concert, super prestatie totu de la perfect in sus!
singurul minus a fost TTScience care a fost ...doar ca sa nu fie! A fost cea mai proasta prestatie TTS pe care am vazut-o!

Asteptam poze si filmari ca au fost 100te de aparate!
Viata-i frumoasa in ritm de Hip-Hop!
cafteala
official QB murderer

Post by cafteala »

Fratilor, care aveti poze sau filmari de la Promoe? VREAU SI EU. Din pacate, nu am putut veni, a trebuit sa ma duc la un majorat de haos-eri.. :| lucru pe care l-am regretat mai tarziu.

Sorry Hades.. ma revansez la Afu. ;) Mai tragem o sesiune de lipit afise si atunci.
iLL:WiLL
jazzhopsoul

Post by iLL:WiLL »

Prea tare a fost, nici n'am cuvinte sa spun cum m'am simtit la concertu' asta...Promoe a fost incendiar...nu stiu daca face la fiecare concert asa dar la noi a fost exploziv...si DJ Large si quier'ul. In public a fost nebunie curata, am sarit am urlat (acum am ragusit) mi'am rupt spatele in altii si altii in mine...si pogo'ul a fost palpitant...de privit :))...ce sa mai, a meritat tot efortul pentru strangerea banilor si frigul indurat in gara inainte sa intarzie trenul... Dar sa nu uitam de Hades'isti care au avut o deschidere si inchidere pe cinste...+Pirats Klan au rupt scena...am urlat cu ultimu timbru vocal......acum sa vedem la Jedi ce'o sa fie :D
Image
ERNEST
tanar

Post by ERNEST »

tizar ..... pt ca mi-a placut prea mult :P
Image
iLL:WiLL
jazzhopsoul

Post by iLL:WiLL »

Beeeeeshi mah prea tare a iesit poza ...
Image
Shearer
old school

Post by Shearer »

a fost foarte tare frate , Promoe a dat foarte bine , DJ Large zicea ca daca-l mai vrem , o sa vina si saptamana viitoare :)
la pogo a fost foarte tare :lol:
am si ragusit aseara putin
whitecracker
tanar

Post by whitecracker »

de mult n-am mai vazut pogo pe aproape toate melodiile . iesit da pa lumea asta concertu
dupa ce m-am gandit putin ce o sa scriu aici , mi-am dat seama
kif
pleau
Location: Pipera-Dr.Taberei. Stiu orice straduta care le leaga. Daca fac o ora inseamna ca le stiu si altii.

Post by kif »

eu as descrie intr-un singur cuvant concertul:"energie!"
asta mi-a inspirat mie toata prestatia.

ii multumesc pentru positive & negative.obesesia mea de acum catva ani :D
Image
theKID
un domn / doamna

FOARTE TAREEE

Post by theKID »

cam naspa insa locatia... bartai canceru' ce-a fost aseara...totusi a meritat, vorba ta moses, super energie... PROMOE rulzz!!!
jaja`s gurl
tanar

Post by jaja`s gurl »

ERNEST wrote:tizar ..... pt ca mi-a placut prea mult :P
Image
Geniala poza.

Genial concert.

Nu a mai vazut toata Romania asa ceva..
U right. I am Crazy. But u kno what else ? I just don't give a fuck.
sub_stance
tanar

Post by sub_stance »

maharitza wrote:pey la ce frig e la el in tara, cred ca la noi s-a simtit ca pestele in apa :lol:. aaanyway exceptand frigul din sala concertul a fost prea tare, super atmosfera. da, intr-adevar foarte multi au plecat dupa promoe, nici eu nu ma asteptam, dar asta e romanu', n-ai ce sa-i faci :roll:
nu e vina ROMANULUI... cred ca oriunde in lume se cam termina treaba dupa artistul principal... poate ca nu e o idee buna sa ai trupe in inchiderea unui artist/show de calibrul asta...
Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

Concertul Promoe a fost cel mai tare event din ultimii 5-6 ani ( asta daka nu chiar din toata istoria eventurilor din Romania )...a fost muzica buna,pogo,urlete,raguseli,bautura,de toate...a fost chiar si public surprinzator de mare...poate nu cat ar fi trebuit sa fie..dar intotdeauna e loc de mai bine...oricum n-am cuvinte pentru ce-a fost aseara..orice as spune poate n-ar fi de ajuns...

P.S. Scuzata-mi fie expresia,dar sunt sigur ca Geaniny isi da cu tesla-n rulmenti ca la Raekwon au venit 200 de oameni,iar la Promoe au venit 1000 si ceva....

Oricum,prea tare concertul ! Mai asteptam surprize din partea Hadesului !!!

Sa fiti iubiti ! :)
Viața e complexă și are multe aspecte.
Post Reply