PROMOE (Looptroop) pe 4 noiembrie la Bucuresti
Moderator: dan
pey la ce frig e la el in tara, cred ca la noi s-a simtit ca pestele in apa
. aaanyway exceptand frigul din sala concertul a fost prea tare, super atmosfera. da, intr-adevar foarte multi au plecat dupa promoe, nici eu nu ma asteptam, dar asta e romanu', n-ai ce sa-i faci 

dincolo de masti ne ascundem prea des sufletul ranit
HADES has done it again!
Super concert, super prestatie totu de la perfect in sus!
singurul minus a fost TTScience care a fost ...doar ca sa nu fie! A fost cea mai proasta prestatie TTS pe care am vazut-o!
Asteptam poze si filmari ca au fost 100te de aparate!
singurul minus a fost TTScience care a fost ...doar ca sa nu fie! A fost cea mai proasta prestatie TTS pe care am vazut-o!
Asteptam poze si filmari ca au fost 100te de aparate!
Viata-i frumoasa in ritm de Hip-Hop!
Prea tare a fost, nici n'am cuvinte sa spun cum m'am simtit la concertu' asta...Promoe a fost incendiar...nu stiu daca face la fiecare concert asa dar la noi a fost exploziv...si DJ Large si quier'ul. In public a fost nebunie curata, am sarit am urlat (acum am ragusit) mi'am rupt spatele in altii si altii in mine...si pogo'ul a fost palpitant...de privit
)...ce sa mai, a meritat tot efortul pentru strangerea banilor si frigul indurat in gara inainte sa intarzie trenul... Dar sa nu uitam de Hades'isti care au avut o deschidere si inchidere pe cinste...+Pirats Klan au rupt scena...am urlat cu ultimu timbru vocal......acum sa vedem la Jedi ce'o sa fie 

- whitecracker
- tanar
FOARTE TAREEE
cam naspa insa locatia... bartai canceru' ce-a fost aseara...totusi a meritat, vorba ta moses, super energie... PROMOE rulzz!!!
- jaja`s gurl
- tanar
-
- tanar
nu e vina ROMANULUI... cred ca oriunde in lume se cam termina treaba dupa artistul principal... poate ca nu e o idee buna sa ai trupe in inchiderea unui artist/show de calibrul asta...maharitza wrote:pey la ce frig e la el in tara, cred ca la noi s-a simtit ca pestele in apa. aaanyway exceptand frigul din sala concertul a fost prea tare, super atmosfera. da, intr-adevar foarte multi au plecat dupa promoe, nici eu nu ma asteptam, dar asta e romanu', n-ai ce sa-i faci
-
- Niciodata un nimeni
Concertul Promoe a fost cel mai tare event din ultimii 5-6 ani ( asta daka nu chiar din toata istoria eventurilor din Romania )...a fost muzica buna,pogo,urlete,raguseli,bautura,de toate...a fost chiar si public surprinzator de mare...poate nu cat ar fi trebuit sa fie..dar intotdeauna e loc de mai bine...oricum n-am cuvinte pentru ce-a fost aseara..orice as spune poate n-ar fi de ajuns...
P.S. Scuzata-mi fie expresia,dar sunt sigur ca Geaniny isi da cu tesla-n rulmenti ca la Raekwon au venit 200 de oameni,iar la Promoe au venit 1000 si ceva....
Oricum,prea tare concertul ! Mai asteptam surprize din partea Hadesului !!!
Sa fiti iubiti !
P.S. Scuzata-mi fie expresia,dar sunt sigur ca Geaniny isi da cu tesla-n rulmenti ca la Raekwon au venit 200 de oameni,iar la Promoe au venit 1000 si ceva....
Oricum,prea tare concertul ! Mai asteptam surprize din partea Hadesului !!!
Sa fiti iubiti !

Viața e complexă și are multe aspecte.