E clar ca atat AFU-RA merita sa cante intr-un spatiu mult mai mare , dar si noi ascultatorii ne dorim sa avem un spatiu mai extins. De obicei la astfel de evenimente de mare anvergura spectatorii fac pogo .... din punctul meu de vedere e cam aiurea , eu sunt un baiat mai linistit ... mai vin si cu nevasta-mea si numai de pogo nu ne arde ; pur si simplu vrem sa ascultam/vedem live un mc cu skill. E clar ca nu ne va impiedica aglomeratzia infernala sa venim ... nevasta-mea m-a obligat sa stau in fatza scenei la 50 cent unde n-aveai loc sa tragi o bashina

. Nu critic HADES sau orice alt organizator implicat ci doar propun (avand in vedere ca este un forum urmarit de multe persoane) interventia unui sponsor sau mai multzi care sa ajute in vederea gasirii unei locatzii pe masura acestui mega show !
.... astia care criticatzi organizatorii ar trebui sa intzelegetzi ca si datorita organizatorilor a inceput sa se miste "repu" asta ; acum aproximativ 10 ani eram extaziati cand mergeam la un show MAFIA frate (ca si acum imi amintesc cu nostalgie - mai tineti minte concertu de la Polivalenta organizat de tigarile REBEL ?

) sau la vreo lansare de compilatzie autohtona , iar acum am ajuns sa ne batem pe un bilet/loc la reparii astia americani.... eu zic ca e ceva !