VERY SOON...

Hip hop events ... here, there, everywhere ...

Moderator: dan

Locked
cafteala
official QB murderer

Post by cafteala »

daytona wrote:Numarul oamenilor care sa poata "vedea" efectiv concertul este si va ramane foarte mic, indiferent de proiectii si alte chestii ajutatoare!
nu cred ca exista vreun nene care sa prefere sa se uite la proiectiile concertului. oricine prefera sa stea in fata scenei, sa vada si sa sara. :)
loyal2thek

Post by loyal2thek »

sa dai banii pe bilet si te uiti la proiectie???...varza-n plm...mai bine vi cu cateva ore-nainte si nu-ti pare rau...n-ar fi prima oara...in kzu meu
Chill Will
the funky man

Post by Chill Will »

loyal2thek wrote:sa dai banii pe bilet si te uiti la proiectie

chiar ca! :D
http://listen.radionomy.com/classic-rap.m3u Classic Rap radio 24/7 - 101% dopeness
UnderCover
Professional Hater

Post by UnderCover »

Mda da da...In cazul asta,cand putem sa ne luam biletele(avand in vdr numarul limitat)?

Off-topic: Esco,Ill Bill,right?N-are cum sa fie altul!
Sunt doar un alt nimeni ce trece rece pe langa tine...
Meursault
confuz

Post by Meursault »

incercati totusi sa schimbati locatia... suntem multi din provincie care vrem sa venim si sunt sigur ca interesul va fi mult mai mare decat la promoe
Jepcar
un domn / doamna

Post by Jepcar »

E clar ca atat AFU-RA merita sa cante intr-un spatiu mult mai mare , dar si noi ascultatorii ne dorim sa avem un spatiu mai extins. De obicei la astfel de evenimente de mare anvergura spectatorii fac pogo .... din punctul meu de vedere e cam aiurea , eu sunt un baiat mai linistit ... mai vin si cu nevasta-mea si numai de pogo nu ne arde ; pur si simplu vrem sa ascultam/vedem live un mc cu skill. E clar ca nu ne va impiedica aglomeratzia infernala sa venim ... nevasta-mea m-a obligat sa stau in fatza scenei la 50 cent unde n-aveai loc sa tragi o bashina :) . Nu critic HADES sau orice alt organizator implicat ci doar propun (avand in vedere ca este un forum urmarit de multe persoane) interventia unui sponsor sau mai multzi care sa ajute in vederea gasirii unei locatzii pe masura acestui mega show !

.... astia care criticatzi organizatorii ar trebui sa intzelegetzi ca si datorita organizatorilor a inceput sa se miste "repu" asta ; acum aproximativ 10 ani eram extaziati cand mergeam la un show MAFIA frate (ca si acum imi amintesc cu nostalgie - mai tineti minte concertu de la Polivalenta organizat de tigarile REBEL ? :) ) sau la vreo lansare de compilatzie autohtona , iar acum am ajuns sa ne batem pe un bilet/loc la reparii astia americani.... eu zic ca e ceva !
www.gamextv.ro

www.gamextv.ro/es/

http://www.next-please.ro

neXtplease! FIFA powered by : Razer , GameX TV , GSP.RO
sub_stance
tanar

Post by sub_stance »

phase one wrote:incercati totusi sa schimbati locatia... suntem multi din provincie care vrem sa venim si sunt sigur ca interesul va fi mult mai mare decat la promoe
hmm... in locul tau n-as paria bani pe asta!
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

Biletele vor fi puse in vanzare la inceputul saptamanii viitoare cum am mai zis in numar limitat: 600
O sa revenim cu afis, bilete, etc probabil luni
muie copos
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

Hillfiguz wrote:Brugner n-are de ce sa se supere , am zis un adevar si am dreptate.S-a vazut si la HipHop Kemp 2006 cum a fost ...n-a impresionat prea mult!Dar e de vazut oricum.
fratilor, eu nu m-am suparat pe nimeni. Numai ca nu se poate face ce ziceti voi, din pacate! :D
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

referitor la chestia asta ca sunt multi din provincie care ar vrea sa vina...am auzit de foarte multe ori treaba, de fapt nici nu am fire in cap de cate ori am auzit. In realitate, realistic vb, pentru ei e mult mai greu, sunt costuri de 10 ori mai mari. La Promoe, eu am facut 10 min pe jos de acasa, pentru cineva din Iasi sa zicem numai trenul dus intors inseamna 1mil, darmite sa mai bage si el ceva la ghiozdan pe aici, etc. Plus si biletul la show, de ce nu? In realitate, cine va dori sa vina, va trebui sa isi rezerve bilet. Luam in calcul si faptul ca unui platitor trebuie sa i se asigure un comfort de bun simt, cel putin, deci nu vor fi 1000 de insi.
loyal2thek

Post by loyal2thek »

intr-un fel ca bucurestean esti si "rasfatat" cu mult mai multe evenimente decat cei din provincie...si-mi dau seama k chestia asta face k multi sa nu mai aprecieze unele evenimente...knd ai mai multe evenimente si ai de unde sa alegi iti permiti sa zici: plm...nu ma duc la JMT,asta e...lasa k ma duc la AFU-RA...du-l pe AFU-RA la Iasi,sa vezi acolo entuziasm...pt k unu kre e la liceu si sta pe banii parintilor n-o sa vina la bucuresti...oricat ar vrea...
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

loyal2thek wrote:intr-un fel ca bucurestean esti si "rasfatat" cu mult mai multe evenimente decat cei din provincie...si-mi dau seama k chestia asta face k multi sa nu mai aprecieze unele evenimente...knd ai mai multe evenimente si ai de unde sa alegi iti permiti sa zici: plm...nu ma duc la JMT,asta e...lasa k ma duc la AFU-RA...du-l pe AFU-RA la Iasi,sa vezi acolo entuziasm...pt k unu kre e la liceu si sta pe banii parintilor n-o sa vina la bucuresti...oricat ar vrea...
treaba e relativa.. ca Bucurestiul are 2 milioane si de oameni ...si are de unde sa stranga cateva sute pt un afu-ra
pe cand orice alt oras de provincie pierde din start la faza asta ...iar cheltuielile sunt mari ...si nu poti acoperi decat daca ai si-un sponsor ... sponsori nu prea sunt asa ca ramai la bucuresti unde de bine de rau strangi oamenii
muie copos
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

fiind bucurestean chiar esti rasfatat, intr-adevar cu multe evenimente, si de aia la multe concerte lumea nici nu se manifesta (probabil a vz de prea multe ori trupa respectiva).
Chill Will
the funky man

Post by Chill Will »

ba o intrebare : de ce afu-ra?
http://listen.radionomy.com/classic-rap.m3u Classic Rap radio 24/7 - 101% dopeness
Zodiak
moderator astea

Post by Zodiak »

un raspuns: de ce nu?
alt raspuns: Tupac nu e in turneu
Image
Beware the beast man...
Locked