Ce parere au rapperi de rock?

Rock, reggae, r'n'b si orice alt gen muzical despre care simtiti nevoia sa discutati ... pe masura ce discutiile se vor segrega probabil vor aparea noi subforumuri

Moderator: .etalosed

Ce parere ai despre rock?

E de kkt...
10
6%
Nu ascult k nu-mi place.
12
8%
Hmm...nici o parere....
5
3%
Merge...da nu-s fan...
54
35%
E ok...ascult destul de des
63
41%
Rock On! Ride the lightning, frate! (echivalent cu "sunt roacker")
10
6%

Total votes: 154

happyBABE
Sunshine

Post by happyBABE »

ha ha ha.chiar ca...

o vreme am ascultat foarte mult rock...(imi e dor de vremurile alea care din foarte multe motive nu o sa se mai intoarca niciodata :( ).....

acum imi duduie in boxe vita de vie-basu si cu toba mare
there is a mad girl in town
HardBeat
fratele meu tu esti baiat

Post by HardBeat »

Si eu am ascultat rock pe o vreme, insa, din pacate, de vreo cativa ani incoace nu se mai intampla nimic pe felia asta. Aceleasi chestii repetate la nesfarsit. Rock is dead!
Image
happyBABE
Sunshine

Post by happyBABE »

ha ha ha....cam asa e la toate genurile muzicale ajunse la un punct.apare repetitia reinventata de fiecare artist in parte:) nu poti sa afirmi ca rock is dead numai cu "argumentul" pe care il dai...
there is a mad girl in town
madafacaru
Maica-ta ma place

Post by madafacaru »

Sindicatul Rockerilor din US of A se decid sa trimita o scrisoare principalilor lor rivali, rockerii rusi:
" Noi suntem adevaratii rockeri... avem cele mai jegoase haine... avem cel mai slinos par... damful ragaielilor noatre poate omori un elefant adult... si pentru a va arata dispretul nostru... ne vom sterge cu aceasta scrisoare la cur si apoi o vom expedia."
si a venit si raspunsul rusilor:
" adevaratii rockeri nu se sterg la cur"....
... Cand vin la tine maica-ta nu ma scapa din priviri, fiindca vrea sa ma futa, nu fiindca crede ca fur...
... eu am inventat expresia: "Pe ei! Pe ei! Pe ei, pe mama lor!"...
savantu
tanar

Post by savantu »

Camp Kill Yourself!
HasH
tanar

Post by HasH »

Nu prea ascult dar merge asa ocazional....si daca sunt raper nu inseamna ca urask rockeri kiar din contra am f multi prieteni rockeri si sunt super de trb nu prea imi place heavy metal cu tot felu de urlaturi si tampenii gen taiatu mielilor in concerte sau alte bulshituri...rock-ul normal e ok...
Dau Constant k Alexandru Cel Mare
Toate Curvele Se Pare Vor Sa-mi Fie La Picioare
Oare Doare Knd Dai Volumu Atat De Tare
Oricat Ai Avea P*** De Mare Tot Cazi Din Picioare
Versatill
rapperu vostru preferat

Post by Versatill »

Caricatura wrote:apropo de Coma..isi lanseaza noul album in Fire pe 30 noiembrie..
...nici nu clip nimic? :(

HardBeat wrote:Si eu am ascultat rock pe o vreme, insa, din pacate, de vreo cativa ani incoace nu se mai intampla nimic pe felia asta. Aceleasi chestii repetate la nesfarsit. Rock is dead!
EXACT!...toti o ard ska,punk,emocore mai nou (putea sa se cheme la fel de bine gaycore),solourile nu se mai poarta cu valu asta nou (chiar si Metalica au renuntat la solouri...rar mai apare ceva bun!...si exact asa se intampla si in aria Hip-Hop...asculti o data si stergi! :|
Image
calm|chaos
un domn / doamna

Post by calm|chaos »

ce aiurea sunt puse variantele de raspuns...
"e ok... ascult destul de des" - e prea putin... si "rock on... bla bla" e lame... daca dai asa un raspuns ori esti poser ori esti la caterinca...
btw... doar manelisti folosesc termenu' de "roacher"... ca motiv sa se ia de tine si ca jignire astea... nu cred ca o persoana normala si care sa mai asculte si rock s'ar autodenumi "roacker"... sau... ?!

[da.. au si clip la piesa "rai"... cauta'l pe youtube...]
for my next trick i'm gonna turn water into... FUNK!!!
Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Post by Suzy »

era un topic cu lansarea Coma si link catre clip.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
RapCrash
un domn / doamna

Post by RapCrash »

Rock`ul nu va muri niciodata :firedevil:
Traim dupa o singura lege, Hip-Hop`ul e regele...
doru649
dimineata verific forumu

Post by doru649 »

spamul nu va muri niciodata
jax2
tanar

Post by jax2 »

Muzica e in general un soundtrack al vietii, fiecare si-l alege dupa cum i se potriveste mai bine (daca are aceasta capacitate de a alege). Acuma rockul, pe langa hip-hop, face parte din propria mea coloana sonora. Subgenurile acestuia le ascult in functie de starea psihica... de exemplu cand e liniste si pace ascult Anathema, Tiamat sau Mourning Beloveth, apoi intr-o stare psihedelica merg Tool, sau Om, sau Isis... cand e de dat cu capu de pereti merge Slipknot, cand mori de frig si duci vodka la gura se potriveste Immortal, la busculada sau "moseala" bagi Hatebreed, Six Feet Under, sau The Exploited, sub influentza ierbii (pe langa Cypress Hill) ascult si ceva stoner/sludge (Neurosis, Queens of the stone age, Crowbar, Probot, Spiritual Beggars).
Pe de alta parte, hip-hopul este o reprezentare a lumii, a vietii, cu aspecte pozitive si negative, probleme sociale, evocate de obicei intr-un mod ironic, cu un umor grotesc, inchis la culoare, la fel ca cei care-au inventat acest gen.
Deci da, rockul si hip-hopul au ceva de zis. Si alte muzici au, dar probabil nu atat de violent.
Indifference is the key to peace and happiness.
www.psychometal.ro - Romania's sickest community
Japonezu'
un domn / doamna

Post by Japonezu' »

Alte muzici au ceva de zis ? Esti absolut convins ?

Hai sa vedem diversitatea subiectelor in pop de ex : ne iubim, avem bani, ne distram, ne despartim, a nascut nevasta. Idem in manele. Muzica simfonica doar sentiment si cam atat. Hai sa vedem...
[...] Cunoaste fericirea prin suferinta [...] Moartea nu-ti ofera ultima dorinta !

EPITAPH PE VECIE !
jax2
tanar

Post by jax2 »

nu ma refeream la pop si manele, exista nenumarate alte genuri de muzica, facute cu alte scopuri decat cel de a face bani.
tu ce zici, japonezule, muzica japoneza are ceva de zis? dar cea tibetana? muzica simfonica doar sentiment, incluzandu-i aici si pe Wagner si Chopin?
sau ca sa fie mai clar ce-am vrut sa zic, mesajul unei muzici nu se rezuma doar la versuri. majoritatea celor care-au postat pe topicu asta sunt ascultatori de hip-hop si rock, deci hai sa ramanem pe topic.
Indifference is the key to peace and happiness.
www.psychometal.ro - Romania's sickest community
Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Post by Suzy »

Japonezu' wrote:Alte muzici au ceva de zis ?
nu e corect "alte genuri de muzica"?...just asking...
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
Post Reply