o vreme am ascultat foarte mult rock...(imi e dor de vremurile alea care din foarte multe motive nu o sa se mai intoarca niciodata

acum imi duduie in boxe vita de vie-basu si cu toba mare
Moderator: .etalosed
...nici nu clip nimic?Caricatura wrote:apropo de Coma..isi lanseaza noul album in Fire pe 30 noiembrie..
EXACT!...toti o ard ska,punk,emocore mai nou (putea sa se cheme la fel de bine gaycore),solourile nu se mai poarta cu valu asta nou (chiar si Metalica au renuntat la solouri...rar mai apare ceva bun!...si exact asa se intampla si in aria Hip-Hop...asculti o data si stergi!HardBeat wrote:Si eu am ascultat rock pe o vreme, insa, din pacate, de vreo cativa ani incoace nu se mai intampla nimic pe felia asta. Aceleasi chestii repetate la nesfarsit. Rock is dead!
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
nu e corect "alte genuri de muzica"?...just asking...Japonezu' wrote:Alte muzici au ceva de zis ?
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."