3 ANI de HADES + concert AFU-RA

Hip hop events ... here, there, everywhere ...

Moderator: dan

Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

hefa wrote:se pot "comanda" si 2 bilete?
logic
muie copos
The Golden Jubilee
Undercover-ul lui Dracu

Post by The Golden Jubilee »

dar 3?

=))
Alina
tanar

Post by Alina »

buna ziua.din cate am inteles biletele se pot achizitiona numai in anumite ore,in anumite zile,din anumite locuri si anume 3 locuri in care se fumeaza.

ok,astea is numai anumite facts-uri oricum cine vine la concert a fo cel putin o data in locurile alea,nu-l deranjeaza fumul si sa zicem ca ar face un drum

numa ca e vba de afu-ra si e cam de gluma sa tratezi asa distributia de bilete.adica pe mail imi comand biletu cu buletinu de provincie? pai si daca am unu de bucuresti da stau de 3 luni in timisoara tre sa vin in underworld special? si daca defapt stau in bucuresti tu de unde stii cum sta treaba defapt?

eu am participat la organizarea unui eveniment de gen si distribuitia de bilete (andysmith-portishead)si stiu cat de greu e sa te intelegoi cu diverta de ex. si cat de imposibil e sa vinzi prin institutii de invatamant de ex. prin asociatii si reprezentanti.

oricum ideea e ca biletele tre sa ajunga la oameni nu invers. nu e frumos sa mizezi pe faptu ca is numa 600 de bucati ca sa tratezi asha comod problema.is numa 600 de bucati ca asha a picat contractu sa pice .cu un local sramt.si poate orcum mai mult de 700 de oameni nu veneau.

eu poate nu calc niciodata in locurile respective.si in nici un caz duminica seara cand termin o zi sfanta cu familia de ex. si poate joi 7 se termina biletele.poate ca nu, poate mi se sparge un vas de sange de stres ca se termina si eu
nu am de unde lua bilet.

asta e sfatu...o solutie rapida si profesionista. dupa 3 ani se cere.
la multi ani.

nu zic pt mine.ma descurc eo...vb cu cineva.zic pt fatza.
i've got only one passion/it's called peace
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

Alina wrote:buna ziua.din cate am inteles biletele se pot achizitiona numai in anumite ore,in anumite zile,din anumite locuri si anume 3 locuri in care se fumeaza.

ok,astea is numai anumite facts-uri oricum cine vine la concert a fo cel putin o data in locurile alea,nu-l deranjeaza fumul si sa zicem ca ar face un drum

numa ca e vba de afu-ra si e cam de gluma sa tratezi asa distributia de bilete.adica pe mail imi comand biletu cu buletinu de provincie? pai si daca am unu de bucuresti da stau de 3 luni in timisoara tre sa vin in underworld special? si daca defapt stau in bucuresti tu de unde stii cum sta treaba defapt?

eu am participat la organizarea unui eveniment de gen si distribuitia de bilete (andysmith-portishead)si stiu cat de greu e sa te intelegoi cu diverta de ex. si cat de imposibil e sa vinzi prin institutii de invatamant de ex. prin asociatii si reprezentanti.

oricum ideea e ca biletele tre sa ajunga la oameni nu invers. nu e frumos sa mizezi pe faptu ca is numa 600 de bucati ca sa tratezi asha comod problema.is numa 600 de bucati ca asha a picat contractu sa pice .cu un local sramt.si poate orcum mai mult de 700 de oameni nu veneau.

eu poate nu calc niciodata in locurile respective.si in nici un caz duminica seara cand termin o zi sfanta cu familia de ex. si poate joi 7 se termina biletele.poate ca nu, poate mi se sparge un vas de sange de stres ca se termina si eu
nu am de unde lua bilet.

asta e sfatu...o solutie rapida si profesionista. dupa 3 ani se cere.
la multi ani.

nu zic pt mine.ma descurc eo...vb cu cineva.zic pt fatza.
multumim pentru aprecieri si bunele intentii. Evenimentul este dupa parerea noastra unul de nisa si prin urmare am ales aceasta varianta de distributie a biletelor pentru a-i favoriza in primul rand pe cei care vin la evenimentele Hades de atata timp. Este alegerea noastra si ne-o asumam.
Punct
Last edited by Bazooka Joe on Thu Nov 23, 2006 12:16 am, edited 1 time in total.
muie copos
Alina
tanar

Post by Alina »

va asumati cam multe. inclusiv pe afu-ra. da in fine...asha is romanii. maine poimaine il puneti pe common in deschidere la lansare copilatie hades. din neatentie si idealism
Last edited by Alina on Wed Nov 22, 2006 2:20 pm, edited 1 time in total.
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

Alina wrote:va asumati cam multe. inclusiv pe afu-ra. da in fine...asha is romanii. maine poimaine il puneti pe common in deschidere la lansare copilatie hades.
Nu ne asumam nimic decat ce ni se cuvine ... Afu-Ra in concert in Romania adus de Hades, Bring the Noise si Urban Groove la petrecerea de 3 ani Hades. E ceva neclar?
muie copos
Alina
tanar

Post by Alina »

daa...afu-ra e afu-ra. tu esti un booker .care l-a booked up pt o seara pe AFU_RA .omu mai are zeci de concerte si te-a acceptat si pe tine pt ca i-ai dat banu si-o arzi filingos. ca reprezentant al miscarii.

acuma daca tu l-ai adus sa iti faci party privat cu aceeasi oameni care oricum iti umplu serile e alegerea ta. insa daca ai fi intr-adevar reprezentant al miscarii te-ai gandi sa dezvolti aria de target al acestor evenimente macar printr-o abordare deschisa a accesibilitatii in sensu de mainstream. pt ca pt hh international, afu-ra este mainstream.nu cum este hh-u romanesc pt romania. so macar atata sa faci...sa-i dai cezarului ce-i al lui...nu te baga tu la mijloc. provide knowledge of hh...eo in locu tau nu ca nu m-as baga la mijloc...m-as intinde pe jos...ca sa se treaca ... dar oricum ...pana una alta l-ati adus pe afu-ra si asta e ceva.
preacher
o viata pe forum

Post by preacher »

mai bine noi "in familie" decat o gramda de necunoscatori veniti doar sa isi etaleze non cunostintele cum a fost la raekwon. asa e bine.
99.9%
Zodiak
moderator astea

Post by Zodiak »

Alina, daca ai vreo problema pe care doresti s-o faci publica pe forum, te rog simte-te libera.

Daca vrei sa vorbesti aiurea, sa descrii conspiratii sau sa lasi impresia ca ar fi un mare secret la mijloc pe care doar tu il stii... e treaba ta, noi nu vedem rostul.
Ne asumam ce consideram ca ar trebui sa ne asumam.

Pe de alta parte, daca ai alta problema, B2B, cred ca poti contacta telefonic organizatorii evenimentului. Ai numerele noastre.
Image
Beware the beast man...
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

nu sunt reprezentant al miscarii :))

ps: o sa-ti dea dragos un raspuns oficial ... el fiind p.r.-ul
after-edit: l-a dat deja
muie copos
preacher
o viata pe forum

Post by preacher »

locurile de unde se cumpara bilelete pt bucuresti sunt pline de fum.
cu rezervarea e naspa ca mutatia e in alt loc decat in buletin.
de ce nu ai zis de la inceput ca vrei invitatie?
99.9%
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

totusi sa revenim la concert :))

ps: Cristian e un user de pe forum nu e vreun reprezentant al organizatorilor..ca sa nu iasa discutii
muie copos
preacher
o viata pe forum

Post by preacher »

asa si eu.
99.9%
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

Alina wrote:daa...afu-ra e afu-ra. tu esti un booker .care l-a booked up pt o seara pe AFU_RA .omu mai are zeci de concerte si te-a acceptat si pe tine pt ca i-ai dat banu si-o arzi filingos. ca reprezentant al miscarii.

acuma daca tu l-ai adus sa iti faci party privat cu aceeasi oameni care oricum iti umplu serile e alegerea ta. insa daca ai fi intr-adevar reprezentant al miscarii te-ai gandi sa dezvolti aria de target al acestor evenimente macar printr-o abordare deschisa a accesibilitatii in sensu de mainstream. pt ca pt hh international, afu-ra este mainstream.nu cum este hh-u romanesc pt romania. so macar atata sa faci...sa-i dai cezarului ce-i al lui...nu te baga tu la mijloc. provide knowledge of hh...eo in locu tau nu ca nu m-as baga la mijloc...m-as intinde pe jos...ca sa se treaca ... dar oricum ...pana una alta l-ati adus pe afu-ra si asta e ceva.
cate frustrare, oare cine se ascunde in spatele acestui nick?
C.r.C
rapperu vostru preferat

Post by C.r.C »

Federal Brugner of Investigation here to unmask u :twisted:
Locked