lasa ca tu iti iei pijama-kimono-bleu-azzur si faci echipa cu cris care are pijama-kimono-culoare-necunoscuta-in-dungi... si in ritmul asta se incinge de un pijama-kimono-party... jujitsu style !
desi is tare curios de unde stie kombat ce pijama are blaziny
DJ Strike wrote:lasa ca tu iti iei pijama-kimono-bleu-azzur si faci echipa cu cris care are pijama-kimono-culoare-necunoscuta-in-dungi... si in ritmul asta se incinge de un pijama-kimono-party... jujitsu style !
desi is tare curios de unde stie kombat ce pijama are blaziny
ce glumet esti ..stai ca-ti arat daca esti asa curios
ciau brugner, is Alina...da Alina.
da ,am frustrari ...uof...e totu fukd up in tzara asta...da stai linistit n-am frustrari pe tema afu-ra sau hades...am frustrari ca de fiecare data can trec pe la gara de nord is numa copii terminati.si ca i-am dat la teatru national 10 lei unui homeless mic pe care a doua zi l-am vazut lovind o batranica ce cersea la univ.si mi-a parut rau ca i-am dat aia 10 lei.si altora care m-au facut de bani le-am lasat sute de euro.
ce dracu e pe topicul asta maaaaaaaaa....pijamaua lu blaziny(care oricum e nasoala),alina ion maria ioana gheorge stefan vasile iordache becali(in functie ce forum).......BAAAAAA VINE AFU-RA ,LA ZIUA NOASTRA(FURCULITZE'N CUR BAIETZII CARE VA STITZI VOI).......si auzi,m-am spart de ras"nu sunt de acord cu practicile hades"....ne scuzi...kombat nu le mai pune ma piedica la fotbal....BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA........E AFU-RA....
P.S. pt baietzii cu furculitze:LA ANU(2007) O SA AVETZI MULTAAAA TREAAABAAA!!!
De abia in urmatorii 5 ani, cred ca se va introduce legea cu interzicerea fumatului in locuri publice. Pana atunci o ardem gen Modigliani, cu plamanii sparti dar fericiti ca vedem Afu RA. "i whirlwind thru cities, influencial, scientifical power", sa nu ziceti ca vine si Strike la acest concert????!!!!