Biletele:
- sunt in numar de 600;
- pot fi achizitionate de bucuresteni din:
1. Fire Club in cele doua duminici ramase pana la eveniment de la pupitrul dj-ului (26 octombrie, 3 decembrie)
2. Club B-52 (de la intrare) joi 30 noiembrie cand este finala Battle Off Da Dome 3
3. Club Wire (de la intrare) joi 7 decembrie cu ocazia lansarii Cast
In cazul in care vor mai fi vandute bilete si in alte locuri veti fi anuntati in prealabil.
- cei din provincie au la dispozitie o adresa de e-mail pentru rezervari (urmand ca ele sa fie achitate si ridicate in ziua concertului la fel ca la Promoe sau SummerJam): [email protected] (este necesara mentionarea: nume si prenume, serie si numar buletin, numar de telefon si orasul)
ATENTIE !!! Rezervarea via e-mail se va face EXCLUSIV pentru cei din provincie. Mailurile care nu contin toate datele necesare (mentionate mai sus) nu vor fi luate in considerare. In interval de 24 de ore veti primi confirmarea rezervarii.
Numarul de bilete este limitat asa ca grabiti-va!
ps: Biletele sunt la pretul de 25 RON, in cazul in care mai raman pentru seara evenimentului vor fi 30 RON. [/b]
DE MIERCURI PANA SAMBATA INCLUSIV VETI GASI BILETE ZILNIC LA MAGAZINUL RULEZ, Stirbei Voda 87A
ps: s-au dat 300 (punand si rezervarile in calcul), mai sunt 300
nimeni wrote:se vor putea face poze.... se va putea filma?
Nu se va putea filma; problema la poze nu ar fi doar ca majoritatea aparatelor pot si filma ... inca nu am luat o decizie oficiala in ceea ce priveste fotografiile.
nimeni wrote:se vor putea face poze.... se va putea filma?
Nu se va putea filma; problema la poze nu ar fi doar ca majoritatea aparatelor pot si filma ... inca nu am luat o decizie oficiala in ceea ce priveste fotografiile.
Azi ora 17.30 la Universitate la metrou iesirea dinspre TNB sesiune de impartit flayere cu Afu-Ra ... cine e prin zona sau vrea sa dea o amana de help ca de obicei e bine venit.
Doar flayere de impartit.
mihai.lazar wrote:Azi ora 17.30 la Universitate la metrou iesirea dinspre TNB sesiune de impartit flayere cu Afu-Ra ... cine e prin zona sau vrea sa dea o amana de help ca de obicei e bine venit.
actiunea si anume de impartit flyere la TNB s-a amanat pentru maine (sambata) la ora 17:00.
mihai.lazar wrote:Azi ora 17.30 la Universitate la metrou iesirea dinspre TNB sesiune de impartit flayere cu Afu-Ra ... cine e prin zona sau vrea sa dea o amana de help ca de obicei e bine venit.
actiunea si anume de impartit flyere la TNB s-a amanat pentru maine (sambata) la ora 17:00.
eu am impartit de m'am spart... am dat unuia in metrou si s'au strans 20 de insi...care vroiau bilete de la mine... ... i'am trimis sa'si ia...si oamenii au coborat si au luat metrou inapoi spre victoriei ca sa se duca la rulez... I'M GOOD!!!
DJ Strike wrote:vazusem un concert Afu-Ra din Germania, am pe undeva si inregistrarea... oricum show asigurat, mai ales ca isi etala si tehnicile kung-fu... poate face o demonstratie de arte martiale si la Bucuresti