mihai.lazar wrote:nua re legatura nuamrul..ami sunt vreo 150 de bilete
Le gasiti si maine tot la 250.000 in Fire intre 14.00 si 20.00. Dupa aia la intrare vor fi 300.000 inc az ca nu se dau toate.
SI la Rulez de asemenea, azi pana la 23.00. si maine de la 11.00 la 19.00
daca mai sunt vei gasi la intrare
Last edited by pr0n on Sun Dec 10, 2006 6:23 pm, edited 1 time in total.
la multi ani hades records....a fost super super super tare!
cu exceptia unor oameni din public dar asta nu a depins de voi!!;)
la multi ani si la mai multe concerte de genul asta..
adevaru ca unii din public chiar erau pe langa rau...sau poate erau prea disperati sa ajunga in fatza...plm,daca vrei sa ajungi in fatza vino in plm cu 1 ora inainte..."Equality" n-am putut s-o "traiesc" mai deloc din cauza asta...in fine a fost tare pan la urma,chiar dac unii zic ca la promoe a fost de 10 ori mai tare(nu stiu...eu n-am fost)...ce tare cand canta jivago melodia cu "FRICA"...s-a transformat brusc in "FRICA DE INTUNERIC"...bine ca nu s-a intamplat la AFU chestia asta(inebunea ala )...pan la urma...ce sa mai....MIE MI-A PLACUT(asta-i important)...PEACE!
ohh da frate super tare ... pana incepura taranii cu flescaiala de pogo a lor ... dar sa trecem cu vederea ...
cel mai mult mi-au placut bulgarii ( dupa afu-ra normal, nu intra in discutie ) ... pt k se chisa pe multi de la noi ... din pacate ... mai avem d invatat ...
felicitari hades records pt idee si organizare si sunt sigur ca astfel de evenimente sa fie cat mai dese iar lumea va fi cat mai fericita ...
Inca odata iti spun: nu te complica! Mai bine ia-ti avant shi zbori in .... mea ! ))
asa deci nu stiu de unde sa incep, am ajuns acasa inghetat ca un c***t si rupt de oboseala. aproape toata seara a fost bestiala. pace pentru hades records ca a reusit sa aduca un artist de asemenea talie in Romania. concertul a fost super, si after-party-ul la fel, pacat ca nu a ramas mai multa lume.