3 ANI de HADES + concert AFU-RA

Hip hop events ... here, there, everywhere ...

Moderator: dan

Locked
Laurentiu-San
SE RETRAGE LA DEPOU
Location: BKL (numele asta l'am dat eu si l'a preluat si gigi la masina...)

Post by Laurentiu-San »

Cristian-San wrote:jos chilotzii!
chilotzii'n vine!!!
cafteala
official QB murderer

Post by cafteala »

XPLOADERS wrote:ohh da frate super tare ... pana incepura taranii cu flescaiala de pogo a lor
mai explozibilule. asa se face miscare ma, sari, tipi si alte d-astea. nu poti sa ma faci taran, ca nu sunt.. m-am nascut in Bucuresti.

ca sa vezi cum se face si p-afara:

http://www.youtube.com/watch?v=59rmGD9fqsk
http://www.youtube.com/watch?v=1uJTrH98XpA
http://www.youtube.com/watch?v=YXpAXzqz6t0
http://www.youtube.com/watch?v=YXpAXzqz6t0

nu cred Afu-Ra a venit sa vada publicul cum sta si da din maini. eu cred ca Afu-Ra a venit sa ne incante, sa ne transmita un mesaj, sa vada ca noi il primim.

daca ai vreo problema cu "chestia" asta, te rog sa stai mai in spate la concertul viitor si sa admiri de departe, de pe scaun concertul. eu m-am dus sa ma distrez, sa consum energie, sa simt ca traiesc.

e drept, ca s-a exagerat un pic mai mult si a fost nevoie de intariri in fata.. da' astea sunt consecintele cand organizezi un super eveniment intr-un club foarte mic!

a fost un eveniment foarte tare, un eveniment de neuitat. sper sa mai vina Afu prin Romania! la multi ani Hades!

P.S.: la faza cu 50 Cent si G-Unit trebuia unu sa tipe "99.9 percent of these niggaz suck dick in the industry". :)

peace!
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

Parerea mea:

-ca si organizator:
Desi per total a fost ok show-ul au fost cateva scapari gen: intarzierea lui Afu-Ra, opririle de curent, faptul ca Serafim a ramas blocat in Amsterdam si Ovidiu la Chisinau, dar si alte cateva mici detalii mai mult sau mai putin interne ce tin de organizare. Sincer ne astepam sa fie un eveniment cu casa inchisa ... dar au mai ramas destule bilete. Asa ca ceea ce spuneam in debutul acestui topic cu Preoteasa si costurile aditionale si iesitul in pierdere in cazul unei astfel de mutari s-a adeverit.

-ca si m.c. membru al KST
Total nemultumit de ce-a fost pe scena cand am prestat: in primul rand nu am putut respecta programul initial din cauza intamplarii cu Ovidiu. In al doilea rand nu am avut atat de mult timp sa repetam, am facut-o doar o singura data in dimineata concertului si asta s-a vazut (riscurile meseriei de a fi promoter si artist in acelasi timp). In al treilea rand la momentul cand am urcat pe scena eu personal am fost stresat de multi factori ce aveau legatura cu organizarea si aveam gatul in "chingi". Sincer as vrea sa cer scuze publicului pentru prestatia mea in seara de ieri ... KST nu suna asa live ... stresul, oboseala, raceala si-au spus cuvantul.

- ca si fan Afu-Ra si ascultator hip-hop
Trebuie sa recunosc ca am fost dezamagit de prestatia live a lui Afu ... de la modul cum a gandit concertul-aranjarea pieselor in program (chiar vorbeam despre asta cu o persoana importanta din hiphop-ul de la noi si avea fix aceeasi idee intarindu-mi faptul ca nu sunt nebun) pana la prestatia efectiva ... Sincer ma asteptam la altceva .... poate am avut eu asteptari prea mari dupa concertul Promoe si prestatia senzationala a omului aluia. Trebuie sa recunosc ca inainte de concertele astea doua nu aveam o parere prea buna despre promoe/looptroop, poate in principal datorita sound-ului care nu e totalmente pe gustul meu ... Vazand si comparand ce a fost anul acesta in Romania Promoe e unul dintre cei mai profesionisti oameni pe care i-am putut vedea live. Nu pot spune acelasi lucru despre Afu-Ra.

Una peste alta insa show-ul a fost oke .... cu plusuri si minusuri...nu am apucat sa ma delectez cu D&D soundclash sau Equality ca am facut pe bodyguardul :) ... Multumim crew-ului Oltenita pentru tort :) si pentru sustinere.
Multumim tuturor celor care au fost aseara in Fire si care au fost alaturi de noi si pe parcursul acestui an ... Sa ne auzim cu bine in 2007. Anul acesta Hades Records nu va mai organiza concerte... va mai fi un eveniment, un party de incheiere de an unde va vom invita la momentul potrivit.

Numai bine
muie copos
cafteala
official QB murderer

Post by cafteala »

eu zic ca a meritat concertul, a fost super ieftin.. si a meritat sa dau 25 RON ca sa-l vad pe omul asta. nu ascult/am eu asa mult Afu, dar am stiut piese pe din afara, spre suprinderea mea, gen: Equality, Hip Hop (super piesa.. asta-i de POGO!!!), Pusha (piesa mea preferata!), Living Like That, Why Cry si God of Rap.

mi-a placut ca interpretat si piesa "Intoxication" a lui Gentleman, o piesa foarte tare!

pacat ca nu a bagat si "Sucka Free", "Miss You".. sau a bagat? :(

pana la urma dupa parerea mea a fost un show tare. pacat ca voi astia de la Hades le puneti numa joia si duminica.. nu stiu ce aveti voi cu zilele astea :) da' a meritat pana la urma!
Shearer
old school

Post by Shearer »

si mie mi-a placut doar ca nu mi-a placut clubul , prea inghesuit :(
Japonezu'
un domn / doamna

Post by Japonezu' »

nu poti sa ma faci taran, ca nu sunt.. m-am nascut in Bucuresti.
ce sa spun frate...

Ontopic : Imi pare rau ca nu am mai ajuns la concert... La multzi ani hades, tari hanoracele si poate o sa ajunga unu si p aici in curand.

La mai mare :)[/quote]
[...] Cunoaste fericirea prin suferinta [...] Moartea nu-ti ofera ultima dorinta !

EPITAPH PE VECIE !
cafteala
official QB murderer

Post by cafteala »

Japonezu' wrote:
ce sa spun frate...
pai da. taran = persoana ce traieste in mediul rural.
DexStaR
The Drunken Master

.

Post by DexStaR »

da intr-adevar...frumos tare ce se face afara...dar in conditiile in care stau 600 de oameni inghesuitzi in fatza unei scene de 4 metri latime intr-un club de marimile fire-ului...si in conditiile in care probabil...e singura data cand majoritatea din noi l-am vazut live pe afu-ra ...nu se face pogo!
aceeasi ftaza de cacat si la summer jam asta vara.
ma refer la momentul concertului baza de agrement...cand s-au intamplat mai multe...din cauza acestei faze numite pogo care apropo...nu are prea multe legaturi cu hiphop-ul...
mi-am pierdut si telefonul...nici nu am putut sa filmez concertul...
si faza la care trebuia sa va simtiti...era la summer jam o fata care era in caricior...sper sa nu se simta ofensata pe calea aceasta...care au trebuit sa o scoata afara din cauza oamenilor cu pogo...ca au dat peste ea...
nu mi se pare corect pt ca a platit bilet ca toti ceilalti.

nu am nimic cu pogo dar sa se faca ...la momentul potrivit...
gen cum a fost la killa beez...acolo era loc ..iti permiteai...si se vedea scena de oriunde priveai...
atat.
peace
Last edited by DexStaR on Mon Dec 11, 2006 1:01 pm, edited 2 times in total.
peepee in ya girl's eyebrow
Laurentiu-San
SE RETRAGE LA DEPOU

Post by Laurentiu-San »

bLuEsHiFt wrote:
Japonezu' wrote:
ce sa spun frate...
pai da. taran = persoana ce traieste in mediul rural.
hai sictir...

sbp in creierii aluia care mi'a ars doua coate in rinichi in invalmaseala...

revenind...mi'e mi'a placut atitudinea "after-show" a lu Afu'Ra... ca si la Promoe repet ca "vedetele" locale ar trebui sa ia aminte si sa invete de la artistii straini care trec pe la noi...
Laurentiu-San
SE RETRAGE LA DEPOU

Re: .

Post by Laurentiu-San »

dexstar wrote:...e singura data cand majoritatea din noi l-am vazut live pe afu-ra pentru prima data...nu se face pogo!

meamah... can you say that shit again nigga? :shock:

singura data pt prima data...

si daca era a doua data cand il vedeai prima data? sau... singura data cand il vedeai a doua oara? :!: :idea:

in rest...de acord cu tine... bp in pogou vostru... la urmatorul concert imi apar integritatea cu orice mijloc... i'll kick your nuts...
DexStaR
The Drunken Master

Post by DexStaR »

am modificat:))))
scuze...am tastatura din aia veche
cafteala
official QB murderer

Post by cafteala »

ce incuiati sunteti.
DexStaR
The Drunken Master

Post by DexStaR »

ok :wink:
am sa merg la un concert dimmu borghir sa fac pogo mult vreo 5-6 ore ca sa ma descui...
sadclown
dimineata verific forumu

Post by sadclown »

eu aseara mi-am vazut moartea cu ochii e primul lucru pe care il pot spune.ajunsesem la un moment dat si paranoica din cauza fiecarui individ care trecea pe langa mine si ma impingea...deci not cul.
blu-shift la video-urile alea ce le-ai pus sa te uiti mai bine................oamenii aia din grecia au facut mosh-pit nici 5 secunde nu ca la noi unde, va rog sa ma scuzati pt cuvantul greu,dar o gloata de neispravizi(in special oameni supraponderali) si ignorantzi nu s-au uitat in jurul lor ca pe langa ei mai sunt fete,mai sunt alti 500 de oameni etc etc.
nu blamez faptul ca s-au simtit bine si erau bucuroshi,cred ca cu totii eram dar putina consideratie..........nu ar fi stricat.........

oricum lasand asta la o parte mi-a placut f mult seara de ieri per total cu inceput cuprins si incheiere.trebuie sa recunosc ca m-a amuzat NU MI-E FRICA de intuneric.micutzu coae reprezinta la greu(deci asta micu mi-a facut toata seara hahaha)
ca ascultator neinrait de afu nu pot sa zic ca m-a dat pe spare prestatia sa.mai degraba m-au socat si amuzat fazele cu albumele downlodate care nu sustin miscarea hip hop.momentul ala mi s-a parut f penibil si f rushinos pt noi.............si el care credea ca noi..................dar in fine

Hades Rec. felicitari si la multi ani(bun tortul:)) ) pentru intiativa si existenta,good job mihnea pt muzica(in special ed og&rasco)....... i'm fulfilled
duceti-va in pastele mamii voastre
http://genencretzite.blogspot.com/
calm|chaos
un domn / doamna

Post by calm|chaos »

mihai.lazar wrote:Parerea mea:

Multumim crew-ului Oltenita pentru tort :) si pentru sustinere.
:)) crew... lol... cu placere... si oricum era datoare... niste afise astea...
pacat ca a fost considerat un gest "groupie"...
anu' trecut cand am venit cu tortul nu a zis nimeni nimic de genul asta... poate doar pt ca il cara Pascal?! :roll:

oricum.. foarte tare toata seara... mai multe plusuri decat minusuri... aiurea ca am entorsa la mana... si era cat pe ce sa devina luxatie daca ma mai lovea mult tipu' ala obsedat cu "defeat" [cam trebuia dat afara asa... macar un pic...]... aiurea si ca ma cam sufoca bodyguardul ala pana sa ma lase sa trec in fata lui... multi din public ar fi putut sa o arda mai calm asa... ca erau si fete p'acolo... si ca darmau boxele din fata scenei... dar fiecare traieste un concert in modul lui...

felicitari trupelor hades... a se citi tuturor trupelor hades... pentru ca n'o sa dau nume si nici n'o sa'mi dau cu parerea "care? de ce? si cum?"... gusturile nu se discuta... fiecare cu favoritii lui... si felicitari invitatilor [a se citi catalin... pacat ca nu a venit si shole...]

tari si oamenii din bulgaria... nu ma puteam opri din ras... aiurea ca nu intelegeam nimic si ei probabil ca traiau versurile alea... sau doar ne injurau de mama...

afu ra... no comment... [two thumbs up... and a little tiny one down...]

la multi ani inca o data...
for my next trick i'm gonna turn water into... FUNK!!!
Locked