3 ANI de HADES + concert AFU-RA

Hip hop events ... here, there, everywhere ...

Moderator: dan

Locked
pr0n
TeVreauFa

Post by pr0n »

mi s-a facut foame deodata :lol:
Megiddo wrote:Hades forum pe harta!
glugah
un domn / doamna

Post by glugah »

foarte tare aseara..rupere..la figurat pentru mine..
foarte tari :KaTaNa,Dagga,Ad Litteram,VeritaSaga..la care,la un moment dat chiar am crezut ca s'au dus boxele..aaaa..nu inteleg ce a cautat micu coae pe scena..pentru mine a fost un moment comic,si am ras pe masura..
publicu..nashpa..pana la AfuRa nu se agita nimeni..nimic..stateau acolo ca niste sardele si se uitau la trupe de parca nu ar mai fi vazut asa ceva..pai daca te duci acolo,in primu rand,este pentru ca iti palce,si normal ca te agiti..asta neinsemnand pogo..la AfuRa nu stiu cum a fost ca am stat mai pe lateral,retras,si m'am distrat la nebunie..
p.s.:persoana care mi'a dat niste pumni (in umar) cand stateam pe scari,sa imi dea un mp..
"...dupa fiecare noapte, regasindu'ne in fata unei zile noi, irealizabila necesitate de a o umple ne inspaimanta..."
cafteala
official QB murderer

Post by cafteala »

micutul_worm wrote:Din pacate acest vis sa spulberat in momentul in care "miezul" publicului a inceput sa se impinga si sa se "transforme " in cel mai urat mod posibil, mod pe care multi il numiti "pogo". Am fost nevoit sa impart pumni in ficati si in rinichi mai mult decat mi-am dorit pentru a putea iesi din publicul care " sustine miscarea ". ....... Am vazut fete iesind din "public" cu lacrimi de crocodil, am vazut baietii care nu ascultau 50cent cand a intrebat af-ra dar aveau tricou cu el, am vazut .........
eu cred ca ce ai facut tu, te-a adus la acelasi nivel cu cei care au facut pogo. si din cate vad te crezi superior acelor oameni.

In loc sa apreciati ca l-ati vazut/auzit pe omul acela live, voi va plangeti ca nu ati putut sta cu o mana ridicata, langa boxa in timp ce canta Afu. pfff.. L-)

asa se face. crezi ca vine KRS in Romania sa dea lege in hip-hop ca la evenimente de genu' nu se practica pogo-ul? daca nu-ti place ce se intampla in public, stai deoparte.

si eu am facut pogo pm, adica pogo.. am sarit si am tipat.. nu am dat pumni in ficati si in cojones ca altii. :roll: si recunosc, am vazut si niste idioti care impingeau ca dobitocii. nu incerc sa iau partea nimanui, pm..
DexStaR
The Drunken Master

Post by DexStaR »

dai involuntar...
stii tu inertia asta
thay chi...
fara sa vrei il (din ignoranta)il ofensezi pe cel din dreapta stanga...ta si aseara am participat la un concert al genului de muzica numit rap...care din cate am auzit eu...promoveaza pacea si egalitatea intre oameni..nu poti sa spui cuiva sa stea acasa de raul unora care isi depun energia in alte lucruri decat trebuie..
daca vroiati pogo...trebuia sa va duceti la implant pentru refuz...ca a fost aseara ..nu la afu-ra
peepee in ya girl's eyebrow
sunrah
.

Post by sunrah »

implant pentru refuz in bucuresti?
you just never know when you're living in a golden age.
DexStaR
The Drunken Master

Post by DexStaR »

da aseara in preoteasa..
strabunicutza
Bandit Queen

Post by strabunicutza »

Am uitat sa zic ceva... Cum v-ati simtit cand v-a intrebat Afu Ra daca aveti albumul lui si voi toti ati zis "Yessssssssssssss!!!!!!" ?

:roll:
DexStaR
The Drunken Master

Post by DexStaR »

au crezut ca-i intreaba da au albumul in paylistu de winamp..:)))
micutul_worm
tanar

Post by micutul_worm »

bLuEsHiFt wrote:
micutul_worm wrote:Din pacate acest vis sa spulberat in momentul in care "miezul" publicului a inceput sa se impinga si sa se "transforme " in cel mai urat mod posibil, mod pe care multi il numiti "pogo". Am fost nevoit sa impart pumni in ficati si in rinichi mai mult decat mi-am dorit pentru a putea iesi din publicul care " sustine miscarea ". ....... Am vazut fete iesind din "public" cu lacrimi de crocodil, am vazut baietii care nu ascultau 50cent cand a intrebat af-ra dar aveau tricou cu el, am vazut .........
eu cred ca ce ai facut tu, te-a adus la acelasi nivel cu cei care au facut pogo. si din cate vad te crezi superior acelor oameni.

In loc sa apreciati ca l-ati vazut/auzit pe omul acela live, voi va plangeti ca nu ati putut sta cu o mana ridicata, langa boxa in timp ce canta Afu. pfff.. L-)

asa se face. crezi ca vine KRS in Romania sa dea lege in hip-hop ca la evenimente de genu' nu se practica pogo-ul? daca nu-ti place ce se intampla in public, stai deoparte.

si eu am facut pogo pm, adica pogo.. am sarit si am tipat.. nu am dat pumni in ficati si in cojones ca altii. :roll: si recunosc, am vazut si niste idioti care impingeau ca dobitocii. nu incerc sa iau partea nimanui, pm..

Nu ma cred superior. Doar ca romanul nu este obisnuit sa il respecte pe cel de langa el. Ala nu este club de pogo, cu atat mai mult in situatia de aseara !. Era un ratat in camasa alba chiar in mijlocul multimii, bai nene se vedea ca ala nu avea nici o treaba cu muzica si sarea doar sa imparta pumni si piciare in cei de langa el. Probabil ca la pacalit cineva ca asa se face mosheala....nustu ce sa cred. Cert este ca publicul a fost de cacat. PUNCT.
Anti "trendi"
strabunicutza
Bandit Queen

Post by strabunicutza »

dexstar wrote:au crezut ca-i intreaba da au albumul in paylistu de winamp..:)))
Tot ce-i posibil =)), oricum a sunat asa de penal, mai ales ca nu era un da din ala convingator, era mai degraba "altceva nu puteai sa intrebi" :)))
micutul_worm wrote: Ala nu este club de pogo, cu atat mai mult in situatia de aseara !
Aici are mare dreptate!!!
DexStaR
The Drunken Master

Post by DexStaR »

tare sunt curios cam cum o sa fie la jedi... :shock:

a si foarte tari hanoracele...mi-am luat si eu...marphet:D
Laurentiu-San
SE RETRAGE LA DEPOU
Location: BKL (numele asta l'am dat eu si l'a preluat si gigi la masina...)

Post by Laurentiu-San »

Ascultatorii intreaba
strabunicutza wrote: Nu mi-a placut locatia nu ca nu imi place fire club, dar pt ca stiati ca o sa fie lume nu ar fi stricat un loc mai mare, pacat de oamenii din fundul clubului ... dar asta acum nu cred ca are vreo importanta.

Avocatul Poporului Raspunde...

S'a precizat si la Finala ODD, si s'a precizat de fiecare data cand a fost promovat concertul de aseara, ca toata lumea si'ar fii dorit un club cu vedere extinsa la scena, dar din cate am inteles din ce a spus Kombat, Fire Club a avut aportul sau la aducerea lui Afu'Ra in Romania...asa ca sa ne multumim cu ce avem...

daca era intr'un club mai mare lumea s'ar fii plans ca nu au fost destui spectatori...asa a fost prea aglomerat...chestia cu pogou la HH nu o prea inteleg, in fine...sunt multe cele pe care nu le inteleg...

Ascultatorii intreaba
strabunicutza wrote: Nu pot sa inteleg cum ati putut sa urcati pe scena inainte de afu ra pe nimeni altul decat MICUTUL Coae sau cum i s-o scrie numele, oare ce o fi zis afu ra
ce nu ti'a placut la blazziny?

:lol:

Laurentiu-San wrote:

sbp in creierii aluia care mi'a ars doua coate in rinichi in invalmaseala...
micutul_worm wrote: Am fost nevoit sa impart pumni in ficati si in rinichi mai mult decat mi-am dorit pentru a putea iesi din publicul care " sustine miscarea ". ....... .........
aforic te saluta si pe tine...
Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Post by Suzy »

dexstar wrote:daca vroiati pogo...trebuia sa va duceti la implant pentru refuz...ca a fost aseara ..nu la afu-ra
acolo am fost eu..yeaaaah..
pogooo :lol:
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
ego.scenic
un domn / doamna

Post by ego.scenic »

hai fratee..dc o melodie e antrenanta si te face sa sari sari nu stai ca pasarika si te exciti..esti pasarika stai in spate..in nici un caz nu iti aduci prietena in mijlocul publicului si porma te miri ca toata lumea sare..lumea care comenteaza de pogo probabil ca la killla beez si promoe statea pe scaune in spate ca niste "fani" adevaratii...:))))bv voua voi aveti dreptate.

cat despre show mi se pare ca omu chiar la intretinut si format..mai bine ca la promoe numai din greutatea pieselor...sonorizarea intr-un club asa mic cu un emcee ca AFU s-a facut relativ simtita...dar nu a contat prea mult...ff tare.inclusiv pentru deschidere.. :!:
celetreipunctedesuspensie..
cafteala
official QB murderer

Post by cafteala »

da' pana la urma de ce s-a oprit curentu? :?
Locked