3 ANI de HADES + concert AFU-RA
Moderator: dan
-
- SE RETRAGE LA DEPOU
- Location: BKL (numele asta l'am dat eu si l'a preluat si gigi la masina...)
mi se pare mie, sau eu sunt singurul care se astepta sa auda Big Acts, Little Acts, fie varianta originala fie remix-ul lui Premier ....
numai dormisem de dupa concertul de lansare ep cast..
in mare ce sa zic.. poate ma asteptam de la altceva din partea lui Afu-Ra... in mare a fost bine, La Multi Ani Hades!
din pacate am plecat imediat dpa afu-ra.. eram foarte obosit... dovada si faptul ca m-am trezit azi la 16:30Afu-Ra wrote:You know we rip it up, hit the mic like a virus
We never hide this, unique rhymes styles is righteous
Who wanna battle, which rapper thinkin they the nicest
Straight up and down, these rhyme styles is priceless

in mare ce sa zic.. poate ma asteptam de la altceva din partea lui Afu-Ra... in mare a fost bine, La Multi Ani Hades!
una peste alta..PREA MULT FUM frate...deci..imi curgeau okii..
lasatzi-va d fumat!..mie mi-a placut..nu concertu` in sine f tare,cat publicu`..totzi tampitzii au fost acolo..
iiiii
CIOCANNN??

Din anumite andante-uri de Mozart se degaja o dezolare eterica si umbra unui vis despre funeralii intr-o alta lume.

Din anumite andante-uri de Mozart se degaja o dezolare eterica si umbra unui vis despre funeralii intr-o alta lume.
Maaaama ce noapte, mi'a placut tot! Asta in ciuda oboselii si badigarzilor care nu ne lasau sa "fim"
...oricum bine ca n'a fost nimeni ranit (in fata) la ce nebunie era acolo. Trupele de la Hades mi'au placut, cu toate ca nu se observa asta la nimeni din public, cand s'a oprit curentu' ce se mai urla in schimb, in fine, baietii din Bulgaria sunau bine si ei...da' daca tot canta in alta tara macar o melodie in engleza ar fi fost buna, IN FINE
; si apoi a venit momentul care'l asteptau toti...mi'a placut cum a dat, mi'a placut si publicul cum a reactionat, pe "Equality" credeam ca mor acolo...parca era revolutia frate, cadeau lucruri pe'acolo, lumea se impingea cu "fortele de ordine"
. Apoi after-party'ul a rupt (have DDH to thank)...au fost cele mai tari melodii din lumeee =))
...next, Jedi

...next, Jedi

stai stai stai..cum n-a fost nimeni lovit in fatza??deci ce pumi shi-a luat un baietzash..fraate.
.am zis k mor..era shi langa mine..nush exact ce-a facut..c-a venit unu` cu ditai brandu`..shi i-a dat un pumn..a mai stat putzin..i-a mai dat unu`..dup-aia s-a bagat shi Ombladon sa-l potoleasca p-ala..pwoola..shi-a mai luat ala un pumn..era unu` cu paru` mai lung asha nush cine..dup-aia l-am vazut afara ii curgea sange din nas gura nush...oricum mi se facuse pielea de crocodil p me..... 

per total a fost ok concertul...nu mai zic k a fost mare aglomeratie...
era cineva pe acolo kre o ardea in impresii...la modu` "ce?" si altu kre o ardea gen "vaaai m-ai atins pe hanoracu ala bun cu kre apar la teve"
muzica tare gen...ink imi tiuie urechile...merci mihnea (o sa te dau in judecata)
cea mai buna prestatie...funktastics
Alin-San nu e kiar asa cum zici tu...baietasu ala si-a luato
era cineva pe acolo kre o ardea in impresii...la modu` "ce?" si altu kre o ardea gen "vaaai m-ai atins pe hanoracu ala bun cu kre apar la teve"
muzica tare gen...ink imi tiuie urechile...merci mihnea (o sa te dau in judecata)
cea mai buna prestatie...funktastics

Alin-San nu e kiar asa cum zici tu...baietasu ala si-a luato
vand...
- micutul_worm
- tanar
[quote="iLL:WiLL"] ...oricum bine ca n'a fost nimeni ranit (in fata) la ce nebunie era acolo. [quote]
......Si tu unde ziceai ca erai in momentul ala ?........ Sus la mese ? .... Copilu' a fost macel acolo. Daca ieseau oamenii plangand !.... Si nu cred ca era Andreea Marin sau Mircea Radu prin zona. Ce dracu ma...... acceptati ca publicul a fost de kk
......Si tu unde ziceai ca erai in momentul ala ?........ Sus la mese ? .... Copilu' a fost macel acolo. Daca ieseau oamenii plangand !.... Si nu cred ca era Andreea Marin sau Mircea Radu prin zona. Ce dracu ma...... acceptati ca publicul a fost de kk
Last edited by micutul_worm on Mon Dec 11, 2006 7:42 pm, edited 1 time in total.
Anti "trendi"
vrei sa..ce..deci ..asta a fost in spate..la bar..nu debitez,intreaba p cine mai era p-acolo..exact acolo unde statea shi tembelu` de Ion..unu` cu ditai brandu` i-a dat 3 pumni lu` ala cu paru` lung care era cam praf..era shi o gagica la mijloc..care incerca sa-l faca p-ala sa nu mai dea..deci nu debitez pushtiulica..intereseaza-te..imediat dupa am fost afara la o tzigare shi tipu` s shtergea d sange.. 

- calm|chaos
- un domn / doamna
iLL:WiLL wrote: oricum bine ca n'a fost nimeni ranit (in fata) la ce nebunie era acolo.
rap_oana wrote: stai stai stai..cum n-a fost nimeni lovit in fatza??
cand a zis nimeni ranit in fata... nu se referea la lovit in fata... ci la ranit in zona din fata... tu vorbeai de un tip din spate care a fost lovit in fata... asa ca nimeni nu debiteaza... probabil...rap_oana wrote: deci ..asta a fost in spate..la bar..
si cum adica in "zona din fata" nu a fost ranit nimeni?!? am vazut persoane lovite de alte...persoane ... pana si mie a inceput sa mi se umfle genunchiul...
for my next trick i'm gonna turn water into... FUNK!!!
uuu tu ai analizat bine problema
shtitzi ce?
pana la urma..nu e chiar deloc important..p mine nu m-a lovit nimeni nici in fatza nici in spate..nici in ..nimic..doar catziva s uitau in sutienu` meu da` am trecut cu vederea
..gata..s-a dus shi asta..
Ashteptam Jediu` care...e..viatza mea..shi..aah nici nu vreau sa ma gandesc :X:X

Ashteptam Jediu` care...e..viatza mea..shi..aah nici nu vreau sa ma gandesc :X:X
DECI a fost superb absolut tot.eu nu ma plang nici macar de faptul ca m am rastingnit pe 2 scaune din alea de bar care se miscau de parca aveau parkinson si eram cea mai inalta persoana din club,desi practic eram cea mai mica.desi puteam sa cad in orice moment a MERITAAAAT .am avut goluri in stomac la unele piese
)mai ales cand a inceput sa cante "intoxication" .am avut de ales intre a ma agita si eu putin cu maini pe sus dar stand jos=nu vedeam nimic,si a sta mai linistita fara sarituri dar pe scaune = am vazut aproape tot.
mi-au placut si trupele hades.mi-a parut rau ca nu au putut canta si funktastiks,vroiam sa mai ascult "in lupta cu timpul" live,ca la promoe mi a placut tare mult:).Katana mi-au placut iar frt mult ,suna bine ultima piesa pe care au cantat-o
si micutzu coaie a reprezentat
) obosise el la sfarsit si ii tremura vocea da a fost bine.
nu mai stau sa ma lungesc ca oricum mi-a placut tot,n am facut mofturi la nimic.
imi pare rau ca de obosita ce eram nici nu observasem ca afu-ra facea poze pe acolo,si cand mi am dat seama plecase deja.asa am eu norocu asta mereu,si la promoe am facut la fel
la multi ani hades
p.s. aveti taximetristi japcangii
))
mai vreau afu-raaaa

mi-au placut si trupele hades.mi-a parut rau ca nu au putut canta si funktastiks,vroiam sa mai ascult "in lupta cu timpul" live,ca la promoe mi a placut tare mult:).Katana mi-au placut iar frt mult ,suna bine ultima piesa pe care au cantat-o
si micutzu coaie a reprezentat

nu mai stau sa ma lungesc ca oricum mi-a placut tot,n am facut mofturi la nimic.
imi pare rau ca de obosita ce eram nici nu observasem ca afu-ra facea poze pe acolo,si cand mi am dat seama plecase deja.asa am eu norocu asta mereu,si la promoe am facut la fel
la multi ani hades

p.s. aveti taximetristi japcangii

mai vreau afu-raaaa
esti penal
-
- SE RETRAGE LA DEPOU
- Location: BKL (numele asta l'am dat eu si l'a preluat si gigi la masina...)
rap_oana wrote:vrei sa..ce..deci ..asta a fost in spate..la bar..nu debitez,intreaba p cine mai era p-acolo..exact acolo unde statea shi tembelu` de Ion..unu` cu ditai brandu` i-a dat 3 pumni lu` ala cu paru` lung care era cam praf..era shi o gagica la mijloc..care incerca sa-l faca p-ala sa nu mai dea..deci nu debitez pushtiulica..intereseaza-te..imediat dupa am fost afara la o tzigare shi tipu` s shtergea d sange..
io cred ca ar trebui sa vorbim despre concert... parerea mea...
1. ca nuj de unde te tragi de sireturi cu "ION"... in orice caz, citeste'l si invata'l ca iti trebuie la bac...
2. nu stii care au fost parametrii incidentului... unii rezolva mai radical
3. pushtiulico ...