3 ANI de HADES + concert AFU-RA
Moderator: dan
-
- tanar
deci sa spun si eu cum a fost
La inceput a fost calmi toti ...nu intrase aproape nimeni in atmosfera concertelui inca ( decat 2 nebuni care au stat in fatza in dreapta langa zid ,langa mine
le-a facut si reclamatie Butch la inceput
) la Dagga a fost super tare ...Butch a fost atmosfera ....ce am mai sarit ...
La VeritaSaga nu mai spun ...cand a cazut prima data lumina am crezut ca e intentionat ...trebuie sa vina atunci cu tortu si sampania ...dar..
...tare piesa aia cu Praetor ...
La bulgari ...ma luase somnu ...cine plm a auzit de "castravetziorii" aia ? nu intelegeam nimic ....nu mi-a placut ...
La Afu-Ra .... nu mai puteam sa respir =)) cand incepuse valurile alea ...noi ne impingeam spre scena ..bodyguarzii in spate... ma mir ca n-a cazut nimic ...da mi-a placut
...despre cum a bagat Afu mi-a placut enorm...ce sa mai ....e tare omu....stie sa faca show
ps: sincer ma asteptam la o surpriza mare ...sa vina Praetor....ar fi fost cea mai frumaosa surpriza....dar ..dooh...nu s-a putut
deci ... A FOST FOARTE TARE FRATE ... URMEAZA LANSAREA VERITA

La inceput a fost calmi toti ...nu intrase aproape nimeni in atmosfera concertelui inca ( decat 2 nebuni care au stat in fatza in dreapta langa zid ,langa mine

La VeritaSaga nu mai spun ...cand a cazut prima data lumina am crezut ca e intentionat ...trebuie sa vina atunci cu tortu si sampania ...dar..

La bulgari ...ma luase somnu ...cine plm a auzit de "castravetziorii" aia ? nu intelegeam nimic ....nu mi-a placut ...
La Afu-Ra .... nu mai puteam sa respir =)) cand incepuse valurile alea ...noi ne impingeam spre scena ..bodyguarzii in spate... ma mir ca n-a cazut nimic ...da mi-a placut

ps: sincer ma asteptam la o surpriza mare ...sa vina Praetor....ar fi fost cea mai frumaosa surpriza....dar ..dooh...nu s-a putut

deci ... A FOST FOARTE TARE FRATE ... URMEAZA LANSAREA VERITA

ce nu mi-a placut..a fost catalin d la dagga p piesa lu` verita..deci a cantat chiar aiurea shi p nas..shi nu sunt singura care-o spun..cand a inceput sa cante..a fost un fel de "vaiii ce uraattt" in spate acolo...
Din anumite andante-uri de Mozart se degaja o dezolare eterica si umbra unui vis despre funeralii intr-o alta lume.
-
- tanar
-
- SE RETRAGE LA DEPOU
- Location: BKL (numele asta l'am dat eu si l'a preluat si gigi la masina...)
- calm|chaos
- un domn / doamna
tu fiind rap_person... si nu le ai cu coma si faze de genu'... nu comenta de catalin... care ... ca sa stii asa... nu e de la dagga...
ramai la aberatiile tale cu restul rap_people... despre ciocul lui afu'ra si dox "vai vai"... trageti'va de par astea...
a se observa ca nu am dat nume ca sa nu se simta lumea ofensata...
ramai la aberatiile tale cu restul rap_people... despre ciocul lui afu'ra si dox "vai vai"... trageti'va de par astea...

a se observa ca nu am dat nume ca sa nu se simta lumea ofensata...
for my next trick i'm gonna turn water into... FUNK!!!
-
- tanar
aa da..shi-ntradevar nu le am cu coma..ca nu ascult coma..da` shtiu ca e catalin d la coma..plm..ma gandeam la altceva nu trebuia sa sari asha ...fitzi mai calmi ca viatza-i scurta
nu e bine sa traim stresatzi

Din anumite andante-uri de Mozart se degaja o dezolare eterica si umbra unui vis despre funeralii intr-o alta lume.
- micutul_worm
- tanar
- jamaicanrudebwoy
- tanar
-
- tanar
- strabunicutza
- Bandit Queen