3 ANI de HADES + concert AFU-RA

Hip hop events ... here, there, everywhere ...

Moderator: dan

Locked
rap_oana
tanar

Post by rap_oana »

ee..shi asta asha..dupa ce s-a trecut peste tot..vne stramoshu` nostru..strabunica cine e..shi iaaar...face scandaal...e..ce lagatura are "gluma gluma,dar cu o limita!!!!!!" cu piesele ragga..Absolut niciuna..vezi k ai ramas putzin in urma..hai sa-ncep shi eo sa comentez ce s-a zis la pagina 3...

admin edit: rap_fetitzelor, daca mai postati aiurea va luati avert. incercati cu incredere messengerul
Din anumite andante-uri de Mozart se degaja o dezolare eterica si umbra unui vis despre funeralii intr-o alta lume.
strabunicutza
Bandit Queen

Post by strabunicutza »

Am citit de la ultimul meu post care era la pag 18 nu pag 3 ... e o diferentza si daca nu stii sa citesti tot nick-ul te ajut eu...

scuzati offtopic-ul.

Si on topic, eu una as mai vrea concert afu ra, dar nu cu toate trupele romanesti inainte, doar 4,5 :D
pELo
tanar

--- HADESUL a adus RAIUL pe pamant in Fire pt. o noapte ---

Post by pELo »

abia daca mi-am revenit complet dupa concertul promoe (mi-a trecut febra musculara si mi-am recapatat vocea) :D si iata ca a venit si noaptea de ieri ! a fost frumos...tot: trupele HADES (io am sarit :) ), trupa din bulgaria (desi n-am fost f atent, ca ma conversam, suna interesant; nu intelegeam exact ce ziceau, ca nu prea stiu bulgareste, dar sigur nu ziceau ceva de genu "mamalicki, go home !!" :lol: ), afu-ra (desi nu prea il ascultasem inainte de concert; prea multe "let me here you say 'hooooo' " - uri, totusi :D )...tort
n-am gustat... :) afterparty-u a fost si el pe masura, ca-nto'deauna !! shaolin caine a bagat piese pe gustu tuturor.berea a fost foarte pe gustul meu, desi a doua zi nu prea am avut pofta de mancare. :) a fost al dracului de frumos !! nu degeaba e dracu ala pe logou HADES... :D la cat mai multe astfel de show-uri si LA MULTI ANI, HADES !! ;)

PS: "Fara muzica, viata ar fi o greseala..." (probabil ca Nietzsche)
We are here to unlearn the teachings of the church, state, and our educational system. We are here to drink beer. We are here to kill war. We are here to laugh at the odds and live our lives so well that Death will tremble to take us. (C.Bukowski)
loyal2thek

Post by loyal2thek »

rap_gabitza wrote:pe mine m-a enervat ca s-a oprit curentu exact cand canta jivago "nu meriti"....si nu a mai reluat-o:(
...asa e...am inebunit si yo la faza aia...plm,asta e...multi se lauda ca au facut poze,ca au filmat...sariti cu uploaduri

P.S. 10x Buch ca s-a gandit sa dea 2 beri in public....muream de sete fara berea aia...
iLL:WiLL
jazzhopsoul

Post by iLL:WiLL »

Filmari c'est :?:
Image
Vicentiu
WebMasteraie gen

Post by Vicentiu »

detin circa 150 min de filmari :D

imi voi face timp... candva...
Versatill
rapperu vostru preferat

Post by Versatill »

Plm...Hades Records prajeste carnati!
Image
Sera
Gademit

Post by Sera »

imi pare rau de cei carora le-ar fi placut sa auda si niste funktastics inainte de afu-ra, dar din motive ce nu au tinut de mine, am aterizat in bucuresti cam pe cand incepea afu-ra sa cante.

ne revansam noi cu albumu :lol:

la cat mai multe d-astea si sa ne fie de bine
BeetleBoy
tanar

Post by BeetleBoy »

Zicea cineva ca nu au fost incidente neplacute. ei bine, au fost, la boxa din stanga scenei, mi-am luat eu un deget in ochi de am lacrimat 10minute, dup-aia s-a obijnuit de la fumul de tigara.apoi au mai fost niste... sarmani, ca sa nu zic tarani,din aia cu fes tzuguiat pe cap care sa ajunga in fatza domle, sa vada si neamu lor... de la care am primit ceva coate in stomac :evil: ce nu mi-a mai placut a fost spiritul de turma de care romanul da dovada intotdeauna.mi-au sarit o gramada in cap, m-au impins,daca inchideam ochii, puteam sa jur ca sunt intr-o partida de sex unde miscarea era de du-te vino,unde ii simteam sanii celei din spate lipiti pe spatele meu si bucile celei din fatza fix pe (****) , sentimentul fiind super-tare pentru ca eu doar stateam, era ca la oral...marfa, dar :evil: mi-au bagat degetul in ochi, :evil: mi-au dat pe jos berea... dar ce sa faci... :roll: oare o sa vina si a 2-a oara? nu sunt foarte optimist... dar, ASTA E... :?

Ps: am filmat si eu cu telefonul, tre sa ajung acasa la ploiesti ca sa descarc... si pun si pe aici...
Slow down, don't rush......
strabunicutza
Bandit Queen

Post by strabunicutza »

As fi filmat mai mult insa am preferat sa fac poze mai multe ca oricum se vede relativ prost http://www.youtube.com/watch?v=pFWFC-IjRIk data viitoare nu ma mai iau dupa organizatori care zic ca nu avem voie sa filmam :((((((((... cand am vazut ca nu zice nimeni nimic ... cei de la intarre controlau niste parapante de sticlele din ghiozdan ... si eu imi faceam griji ca nu ma lasa sa intru cu aparatul de fotografiat, oameni rai :lol: ca nu mi-ati spus ca se poate filma :!:
ego.scenic
un domn / doamna

Post by ego.scenic »

exact asa zi-le strabunicutza:))...oricum io nu am stat sa fac poze ca eram ocupat cu saritu..da putea sa intri si cu petarde si fumigene dupa cum controlau...oricum aviz celor care vin la concert ca la teatru...uitati-va la tv mai bine pt voi si dati din maini prin casa:)))recunosc noi suntem de vina(intr-adevar unii s-au simtit asa de prost probabil din cauza locului stramt de unde se vedea spre scena nu era loc si pt civilizati si pt huligani si taranii dastia de bucuresti:))))...cand o sa vina vinie paz sa nu de-a dracu sa sara careva sau sa facem pogo ca se supara omu...ca doar o sa fie muzica chill sa stam cuminti cu o mana in aer si una pe tigara.....pai ce e asta:))))
celetreipunctedesuspensie..
cafteala
official QB murderer

Post by cafteala »

si aia de la opera fac pogo in pm :) oricum se stie ca la JMT va fi rupere.. :D
Vicentiu
WebMasteraie gen

Post by Vicentiu »

ce ma enerveaza aia care scriu cu font de 1, numa' ca sa te chinui sa dai copy sa vezi ce scrie acolo... va e rusine cu ce ziceti sau ce? :evil:
ego.scenic
un domn / doamna

Post by ego.scenic »

......:)))))))))
celetreipunctedesuspensie..
awaky
i'm the scatman

Post by awaky »

bLuEsHiFt wrote:si aia de la opera fac pogo in pm :) oricum se stie ca la JMT va fi rupere.. :D
se stiee :lol: si nu o sa ne m-ai imgramadim atat ...e mai mare clubu ...avem unde sari :lol:
Locked