3 ANI de HADES + concert AFU-RA

Hip hop events ... here, there, everywhere ...

Moderator: dan

Locked
ego.scenic
un domn / doamna

Post by ego.scenic »

ooo pai daca l-ai vazut pe Rakim live esti norocoasa bv:)....iti multumesc pentru poze si ca m-ai scutit sa fac eu lucrul acesta...oricum cu unele similitudini tot nu as putea sa il confund .. offtopic ar fi fost ffff amuzant sa aud pe cineva sa zica "ba asta nu e AFU e RAKIM fratee" deci nu iti zic procentajul in care ai avut dreptate in aceasta chestiune :idea:

P.S. unde l-ai vazut live pe RAkim dc poti sa imi zici?
celetreipunctedesuspensie..
iLL:WiLL
jazzhopsoul

Post by iLL:WiLL »

Sun|Rah wrote:Image vs Image
ego.scenic wrote:plus ca m-ai fi convins daca l-ai fi vazut live pe RAKIM
ce te face sa crezi ca nu l-am vazut...
Chiar ma, cat seamana...in unele poze (sss) seamana cu Tupac :)
Image
cafteala
official QB murderer

Post by cafteala »

Afu-Ra e copilu lu' Rakim si-a lu' 2Pac :lol: :lol:
ego.scenic
un domn / doamna

Post by ego.scenic »

si acum intrebarea...cine e mama dintre ei doi:)))))) :? :? :idea: offftoooopic
Shearer
old school

Post by Shearer »

yo cand il vazusem ziceam ca seamana cu 2pac :)
ego.scenic
un domn / doamna

Post by ego.scenic »

:))))))....ahh vezi ce ai facut sun|rah ne-ai derutat..ai auncat tu un fitil si ne-ai bagat in offtopicc:pp sau poate nu e chiar offtopic:))))) vdm vdm
BeetleBoy
tanar

Post by BeetleBoy »

de unde pot sa cumpar INCA un hanorac? si daca mai sunt pe negru...
Slow down, don't rush......
ASHTON KUTCHER
fratele meu tu esti baiat

Post by ASHTON KUTCHER »

Wow... M?? bucur c?? lumea s-a sim??it bine la event. Mi se pare semn de mare evolu??ie faptul c?? mai nou avem Â?ansa s?? vedem astfel de artiÂ?ti ?Žn biata Rom??nic??. Mda, acum regret c?? nu mi-am f??cut timp s?? ajung p'acolo... wigguh, mul??umim pentru arhiva cu poze.

HADES RECORDS, ?Žnc?? o dat?? afirm c?? sunte??i printre cei pu??ini care ?Žntr-adev??r merit?? respect. Respect pentru ce a??i devenit, pentru unde a??i ajuns, pentru tot ce a??i f??cut Â?i pentru proiectele mari de care nu m?? ?Žndoiesc c?? vor veni. C??t despre Hades Wear... WOW! C??nd am v??zut pozele acelea cu hanorace mi-am amintit instant de niÂ?te celebri co-na??ionali cu infinit mai multe posibilit????i materiale, care tot amenin??au cu surle Â?i tr??mbi??e ?Žntr-o vreme, acum vreo 3 ani sau mai mult, cu o linie de haine care s?? "rup?? gura t??rgului". Au rupt-o, indeed... :lol: Congrats, HADES!

@ Omu' care Â?i-a luat "na-na"... :lol: Tocmai la Marius te-ai g??sit tu s?? faci valuri? LOL... To each his own.

Faza asta cu pogo... Hmm.. Sunt nedumerit?? aÂ?ea un piek... Treaba asta p??n?? la urm?? are sau nu vreo leg??tur?? cu hibidi... ? Nu i-am ?Žn??eles niciodat?? pe acei entuziaÂ?ti pe chestia asta... Di cie frate s?? te dai cu capu' ?Žn stomacul ??luia de l??ng?? tine? Deci io ?Žntreb, pentru c?? nu pricep, nu v?? acuz Â?i nici nu v?? condamn "gusturile". S??-mi r??spund?? cei care chiar g??sesc vreun soi de pl??cere ?Žn treaba asta. Da' pentru artistul de pe scen?? cum o fi s?? vad?? c?? publicul ?Žn loc s??-l asculte, s?? arate c?? apreciaz?? ce face omul pe scen??, observ?? c?? ??Â?tia ?Žl ignor?? Â?i par a se r??zboi ?Žntre ei, acolo jos ?!? M?? dep??Â?eÂ?te conceptul ??sta...

Pi Es... Te flatezi aiurea, n-o s?? ajungi ?Žn via??a ta la 45 kg, nici dac?? te onoreaz?? din greÂ?eal?? vreo anorexie milostiv??. Anu' trecut nu mai conteneai cu poveÂ?tirile pe forumuri, despre c??te shaworme ?Žnghi??eai zilnic Â?i ce grele iestem abdomenele s?? scapi de adipoase, iar acum o arzi Giselle pe aici ?!? HaHaHa! Off...Ce face nevoia asta d?? afiliere dintr-un individ cu acces la www... Giet d?? fac loooost!!! :lol: ?Žn esen??a ta nasoal?? r??m??i, cum altfel, dec??t conform?? ei.
Image
koolmarz
rapperu vostru preferat

Post by koolmarz »

Nu confundati pogo`ul intre tovarasi la concerte hh .. cu pogo`ul intre punkeri si nazisti sau eu mai stiue ce ..
Doar ne impingem si noi un pic si dam din maini .. dar daca e sa cada vreunul .. ceilalti il tin bine de tot ... :D
Deci .. lasati salile de concerte sa se manifeste liber .. cine vine cu gagica sa se duca la teatru .. si cine vine cu gagica la hiphop .. daca nu vrea sa i`o shifonam .. sa o lase la garderoba =))
cafteala
official QB murderer

Post by cafteala »

^ my bwoy kool marz speaks the truth 'bout this shit! yeah! is that raw shit..
ego.scenic
un domn / doamna

Post by ego.scenic »

clar...pogo intre punkisti e mult mai dureros cu picioare coate bine de tot....cum vedeti la concertele fostilor si speram viitorilor non-phixion....la noi :D :D este pur si simplu o bruscare tovaraseasca..depinde de gabarit acum:))))))))))))))))))))
Daniel-San
Splashinator

Post by Daniel-San »

mha..eu nu ma pot exprima asupra pogo-ului care a fost duminica la concert...pt ca eu nu l-am vazut :? am vazut ca se impingea lumea, dar eu stand in spate de tot am fost atent la scena ci nu la public ...nu zic ca nu a fost dar cand vad cum a fost (pumni, coate, picioare, sange) efectiv e :shock: ...pogo-ul daca se face se face sa se simta bine lumea...de extaz poate simti nevoia sa se impinga nitzel...dar de la impins la pumni, si coate mai este mult...sunt pumni si coate... dar la rock cand isi smulg si parul in cap. Nuj ce a fost acolo...dar daca mie mi-ar fi dat unul un cot, sau un pumn maaai ales intentionat eu l-as fi lovit in barbie p-ala...simplu. Cred ca asha a ajuns si ala plin de sange.
Pogo-ul se face pana la o anumita limita... si NU in fire unde la cata lume a fost ..fara oameni care sa tina lumea in fataza...efectiv ar fi ajuns pe scena si s-ar fi terminat urat... si inca ceva...eu nu inteleg fetele(mai ales cele mici) care se baga in fatza..DE CE? ca si asha nu vedeti nimic...va sufocati...sunteti impinse..calcate... si daca doamne fereste se ajunge la pogo.. ajungeti urat ca apoi sa va plangeti...
Image
Image
koolmarz
rapperu vostru preferat

Post by koolmarz »

Daniel-San wrote:eu nu inteleg fetele(mai ales cele mici) care se baga in fatza..DE CE? ca si asha nu vedeti nimic...va sufocati...sunteti impinse..calcate... si daca doamne fereste se ajunge la pogo.. ajungeti urat ca apoi sa va plangeti...
ajungeti demontate si cu bateriile scoase =))
rap_gabitza
tanar

Post by rap_gabitza »

eo sunt mica si am stat cuminte in spate:D...m-as fi bagat si eo l pogo dar am zis k nu are rost:)))))))))) glumeam nu m-as fi bagat k ii raneam p aia:)))) glumeaqm iar...
awaky
i'm the scatman

Post by awaky »

vai tu draga ...era sa mor la cat am ras ...esti criminala mai fato mai...nu mai face glume dastea ca ne omori pe toti naibiii
Locked