3 ANI de HADES + concert AFU-RA

Hip hop events ... here, there, everywhere ...

Moderator: dan

Locked
djdox
un domn / doamna

Post by djdox »

Maine seara la YO! o sa vedeti cam 40 de min de la concert( cam multe maini in cadru dar asta e) inghesuiala bat-o vina.Enjoy it!
I'm good . I know it. So.... FUCK YOU ,SHOW ME THE MONEY!
rap_oana
tanar

Post by rap_oana »

mRnT wrote:vai tu draga ...era sa mor la cat am ras ...esti criminala mai fato mai...nu mai face glume dastea ca ne omori pe toti naibiii

ntz ntz..ce taare mai..vai vai cata spiritualitate....sper ca macar acum te-ai oprit din ras la ce-a zis gabitza k?k sa nu te aiba p conshtiintza...scze d off da` plm..triiist...
Din anumite andante-uri de Mozart se degaja o dezolare eterica si umbra unui vis despre funeralii intr-o alta lume.
rap_gabitza
tanar

Post by rap_gabitza »

frateeee grav ce se intampla.....zici ca sunteti nefootutzi....in primu rand ca ar trebui sa incetati cu discutiile aberante si nesfarsite despre pogo k numai asta discutati de trei zile.....sunteti praf.....mi-e mila sincer de voi...
nimeni
rapperu vostru preferat

Post by nimeni »

jeeez... probabil e ne voe sa t imprumut ochelarii mei de vedere k sa t mareasca scrisu si sa vezi c si cum .. ci CINE abereaza.. dewde.... lumea d aici isi exprima parerea despre concert.. despre ce si cum s`au intamplata intamplarile.. daq p toti .. sau apropae toti faza q pogo-ul li s`a parut vraishte is liberi sa urle despre asta... voi "rapperitleor" ziceti dracului " mersi" k ati ajuns la fata locului.. si k ati vazut in carne si`n oase hades crew.. si p Afura... si nu va ma bagati in seama asa d dragul unui neron singuratic care urla sa fie folosit ...si q folos... daca abea ati aflat tainele internetului frecati`va gandurile si ideile in chat -room-uri.. .. uite k eu. FATA fiind..care n`am putut sa ajung la concert din motive obective ( fuckin skool probs) si vreau sa aflu cine ..cui a rupt oase la pogo.. ceva`n potriva?....bag poola... :evil:
the only difference between saints and sinners is that SAINTS have a PAST while SINNERS have a FUTURE
rap_gabitza
tanar

Post by rap_gabitza »

sincera sa fiu nu ma intereseaza dc nu ai venit tu la concert.....sa zic mersi k am vazut concertu?:))))))de ce te crezi superioara si dc a crezi pe mien inferioara avand in vedere k nu am cunosti.....m-am saturat de d'astai ca tien care trag conckluzii din astea ...fara sa cunoasca....si atunci foarte bine..vorbiti pana nu mai puteti de pogo...ca asta e ce vreti sa auziti...cred ca toata lumea a inteles care a fost faza cu pogo'ul..da nu-i nimic voi continuati sa discutati problema asta....k probabil asta e tot ce a contat pt voi la cojncertu' asta....cat desper tione nu te cunosc si nu am de gand sa fac afirmatii gratuite....
calm|chaos
un domn / doamna

Post by calm|chaos »

offtopic astea....
da' o intrebare am...

de ce una e gabitza si cealalta doar oana? de ce nu onutza?! onitza?! onulutzicultzicutza?!
adica.. e discriminare... clar...
si totusi probabil ca locuiti foarte aproape una de cealalta.... sau sunteti amandoua in aceeasi clasa.. sau va cunosteti de cand erati mici... poate sunteti surori sau verisoare... etc... de ce nu va intalniti si vb toate aiurelile astea voi doua asa... cand nu va aude nimeni.. si mai ales cand nu citesc toti cei care intra pe forum?! :roll:
Daniel-San wrote:eu nu inteleg fetele(mai ales cele mici) care se baga in fatza..DE CE? ca si asha nu vedeti nimic...va sufocati...sunteti impinse..calcate... si daca doamne fereste se ajunge la pogo.. ajungeti urat ca apoi sa va plangeti...
pai poate... cum si baietii se baga in fata sa vada ce e pe scena... asa si fetele [mai ales cele mici] vor sa vada concertu'... ca se face pogo.. asta e partea a doua.. dar poate au bafta si le lasa bodyguardu' sa treaca mai in fata si vad pana la urma...
si totusi.. poate ca si fetele considera ca merita cat de cat o vanataie... pt un concert vazut bine... din primele randuri... mi se pare absolut misogin sa'ti pui asa o intrebare si sa mai zici si ca nu intelegi...

la fel pot sa zic si eu... nu inteleg de ce baietii [mai ales cei mari] care se baga in fatza... DE CE?
for my next trick i'm gonna turn water into... FUNK!!!
rap_oana
tanar

Post by rap_oana »

ca mami a mea nu ma striga ashaaaa ;; ) punct :D
Din anumite andante-uri de Mozart se degaja o dezolare eterica si umbra unui vis despre funeralii intr-o alta lume.
calm|chaos
un domn / doamna

Post by calm|chaos »

tare asta... si daca iti zicea "puisor" ce faceai? ca rap_puisor sune lejer a mc... hmmm...

si totusi... cred ca ar fi interesant sa avem toti ca username rap_[cum ma striga mama] ...NOT!!
for my next trick i'm gonna turn water into... FUNK!!!
rap_oana
tanar

Post by rap_oana »

iar off k nu se poate :D daca..se cere..ce sa facem..stii..eo de ..cand aveam 11 ani shi eram shi eo mica shi proasta..intram cu rap_oana p mirc....si ..asha ma shtie lumea..asha ma striga p strada(nu c-ar fi interesant)..ar fi fost urat sa-mi schimb idu` pt persoane ca tine.. care probabil cred ca nu e destul de "cul" ca scrie acolo rap(nici mie nu-mi mai place d mult..da` asta e..)...eram mica astea..asha mi-a ramas..acum ..poate incercam sa lasam idurile deoparte..shi orbitzi acolo d pogo astea..poop
nimeni
rapperu vostru preferat

Post by nimeni »

rap_gabitza, jeeeeeeeeezz.. daca injur primesc advert si n`am chef.. dar.. unde dracu am scris ca ma simt/sunt superioara fata d tine?... sa`mi bag ...esti blonda?? anywayz.. imi fac draci din cauza unei.... fete ...
as fo Hades!! imi pare rau k n`am mai ajuns ... mi s`a spus cat d fain fu tot.. u kick ass and u kick it hard ! :-D ...
the only difference between saints and sinners is that SAINTS have a PAST while SINNERS have a FUTURE
cafteala
official QB murderer

Post by cafteala »

fetelor.. chill.
strabunicutza
Bandit Queen

Post by strabunicutza »

nimeni wrote: ... mi s`a spus cat d fain fu tot.. u kick ass and u kick it hard ! :-D ...
Si de data asta si la propiu cu ajut publicului :))).
Bila
tanar

Post by Bila »

aici ai dreptate totala frate.... :D mai ales ala care a venit cu gagica aia imbracata elegant...(mama ce posterior avea)...mai avea un pic si o lega de el:D
Legends live 4ever
Laurentiu-San
SE RETRAGE LA DEPOU
Location: BKL (numele asta l'am dat eu si l'a preluat si gigi la masina...)

Post by Laurentiu-San »

Bila wrote:aici ai dreptate totala frate.... :D mai ales ala care a venit cu gagica aia imbracata elegant...(mama ce posterior avea)...mai avea un pic si o lega de el:D

cred ca te referi la jepcar...
Alin-San
imun

Post by Alin-San »

Laurentiu-San wrote:
Bila wrote:aici ai dreptate totala frate.... :D mai ales ala care a venit cu gagica aia imbracata elegant...(mama ce posterior avea)...mai avea un pic si o lega de el:D

cred ca te referi la jepcar...
nu la blazini? :lol:
Locked