Nas - Hip Hop is Dead (2006)

Discutii despre hip hop-ul de-afara

Moderators: .etalosed, greuceanu

Post Reply
RapX
sub.solist

Post by RapX »

Now serious, is really hip hop dead? :D

http://sunetesubsol.net/v4/21-12-2006:is-hip-hop-dead
rapfever
tanar

Post by rapfever »

Urban I wrote:ete pula...raman la parerea ca tot cacatu asta cu Hip Hop is dead e o metoda ingenioasa ce tine de marketing ... o data ce ai bani gramada n-ai cum sa nu te futi pe piese... e cam nevitabila schimbare. cand ai fost sarac ai tras de tot talentu si ai incercat sa faci totul perfect... si te durea-n pula de download sau piratare, totul era sa fi mai cunoscut... pe parcurs ai descoperit ca lumea te place, ai devenit mai cunoscut si pentru piese mai bune noua motivatie trebuiau sa fie banii si ai inceput sa scoti piese anti-piratare... apoi ai ajuns intr-o faza mai spre final cand ai avut bani gramada si ai inceput sa faci beef-uri peste beef-uri s-o arzi pe insule si sa apari cu dive pe covoare mai noi albastre.... si intr-un final ti-ai dat seama de drumul asta si ai vrea sa fi acel tanar de la inceputuri talentat dar cu bani...si cum altfel decat scotzand un cacat : hip Hop Is Dead..wtf!!?!!
Generalizezi totul mult prea tare, cunosc archetipul asta de oameni; sunt gata sa pariez ca acum 4-5 ani nu stiai cine e Nas si probabil inainte sa-ti cumpere parintii calculator nici nu stiai ce este hip hop-ul. Este ceva ce-ti depaseste limitele intelegerii de acum, e clar.
acolo unde suntem noi nu mai e loc pentru nimeni
Werther
Sturm und Drang

Post by Werther »

rapfever wrote:
Urban I wrote:ete pula...raman la parerea ca tot cacatu asta cu Hip Hop is dead e o metoda ingenioasa ce tine de marketing ... o data ce ai bani gramada n-ai cum sa nu te futi pe piese... e cam nevitabila schimbare. cand ai fost sarac ai tras de tot talentu si ai incercat sa faci totul perfect... si te durea-n pula de download sau piratare, totul era sa fi mai cunoscut... pe parcurs ai descoperit ca lumea te place, ai devenit mai cunoscut si pentru piese mai bune noua motivatie trebuiau sa fie banii si ai inceput sa scoti piese anti-piratare... apoi ai ajuns intr-o faza mai spre final cand ai avut bani gramada si ai inceput sa faci beef-uri peste beef-uri s-o arzi pe insule si sa apari cu dive pe covoare mai noi albastre.... si intr-un final ti-ai dat seama de drumul asta si ai vrea sa fi acel tanar de la inceputuri talentat dar cu bani...si cum altfel decat scotzand un cacat : hip Hop Is Dead..wtf!!?!!
Generalizezi totul mult prea tare, cunosc archetipul asta de oameni; sunt gata sa pariez ca acum 4-5 ani nu stiai cine e Nas si probabil inainte sa-ti cumpere parintii calculator nici nu stiai ce este hip hop-ul. Este ceva ce-ti depaseste limitele intelegerii de acum, e clar.
=))))))))))))))))
Daniel-San
Splashinator

Post by Daniel-San »

RapX wrote:Now serious, is really hip hop dead? :D

http://sunetesubsol.net/v4/21-12-2006:is-hip-hop-dead
un interviu idiot..
kkt...intervieweaza artisti hh, de parca ar spune careva ca ca nas are dreptate...si si-au gasit si pe cine sa intrebe...
pe papoose...abia ce si-a pus si el glasciorul pe beat si gata...cum kkt sa zica el ca hh-ul e mort... zice mai repede.."hh-ul nu e mort...eu sunt dovada vie"... logic nu?

si mai ales, dar mai ales pe jim jones....hai las-o in colo de treaba.. ca terminatul asta nu i-ar da dreptate lui Nas niciodata, nu datorita conflictelor dintre ei...dar pur si simplu e dus.. si idiotul ii da si dreptate fara sa vrea.."categoric nu este mort...cum poate fi mort cand aduce atatia bani"..dar spune si un adevar.."hh-ul este cu totul alta persoana" asha e.. si Nas afirma chestia asta...insa diferentza se face intre cei care indragesc hh-ul de azi asha cum este el, fara sa le pese de ce inseamna HIP HOP-ul, cultura hip hop sau ce a fost inainte si... ceilalti.
Cati oameni se mai gandesc la hh cand vad un graff? Cati grafferi se gandesc la hh cand fac un graff? Cati b-boy cu mentalitate hh mai exista...sau cati b-boy care ASCULTA rap mai exista? Si bineinteles...cati mc sunt care..... de fapt mai zic nimic... doar ca NU mai este cum era inainte(si aici nu este vb de progres sunt sigur)... nu mai este sunetul ala pe care il indrageam acum cativa ani buni... nu mai este spiritul ala care te inebunea si te transforma intr-un fanatic de sorbeai fiecare vers, fiercare beat, fiecare scretch ce iesea... este altfel
oricum Nas nu a fost inteles in ce a vrut sa spuna...de fapt...nici nu a spus el ca HH-ul este mort... tot publicul a spus-o
Image
Image
jeleu
Marcel The Giant

Post by jeleu »

Daniel-San wrote:
doar ca NU mai este cum era inainte(si aici nu este vb de progres sunt sigur)... nu mai este sunetul ala pe care il indrageam acum cativa ani buni... nu mai este spiritul ala care te inebunea si te transforma intr-un fanatic de sorbeai fiecare vers, fiercare beat, fiecare scretch ce iesea...
sau poate nu asculti tu ce trebuie....
oricum discutia e aberanta..si faptul ca se discuta interviul ala..e si mai aberant..cat de greu e sa iti dai seama ca toti au dreptate ?
Werther
Sturm und Drang

Post by Werther »

Pai inainte cand ascultam Hip Hop faceam rost de el cu greu si cand puneam pana pe o caseta ni se lumina mintea-n pm... acum cu atatea modalitati de download nu mai stii ce pm sa asculti.... de unde sa mai pot eu spune despre un album...ceva de genul "my preciousss..." din parti...plus ca hip hop-ul in mainstream s-a cam dus pulii de suflet o data cu influentele R&B , Ragaaeton.. pula-n pizda si alte cacaturi gen... e o foartee mare diferenta intre mainstreamu din anii 90-96 si cel de acum... in fine totul se rezuma la BANI asta strica mereu....
preacher
o viata pe forum

Post by preacher »

eu vreau sa stiu.... daniel-san, tu iti scrii singur replicile? :lol: :lol: :lol:

concluzia... mi se rupe de pararile voastre...albumu imi place. bla bla a murit...ba e viu...mai baga-i o sula intre coaste sa te asiguri...coaie da-i un picior! misca? ... ia uite bah s-a ridicat .... taie-i capu da-l in mortzii lui de meclaud ... esti nebun bah? e la al 3-lea avort..asta e nemuritor ...
99.9%
DFB
Fat and ugly as ever

Post by DFB »

Long live priciar...
Daniel-San
Splashinator

Post by Daniel-San »

Interviu cu elliot wilson(managing editor la XXL Magazine) un om care stie ce vb...

http://abcnews.go.com/Video/playerIndex?id=2737981
Image
Image
Shutz
un harnic machitor

Post by Shutz »

Hip Hop is dead coae.. n-am nevoie sa ascult un anume album ca sa afirm asta.
Numa' respect pentru cei ce incearca sa-l resusciteze.
Si ontopic...
Vreau si eu albumu'... mi-l poate trimite cineva? :D
LuneTNS
un domn / doamna

Post by LuneTNS »

Daniel-San
Nas wrote: there was so much money, we kinda lost what it was all about.

people don't really know how to trust their own creativity
asta ziceam si io cand ziceam ca se fac piese despre cururi si blinguri (adica n-au subiecte si pur si simplu promoveaza materialismul)

si.. despre hiphop in general.. io aud chestii noi care imi plac tot timpul, care binenteles nu seamana cu ce era in 90-96. si e absolut normal.
graful de acum x ani nu arata ca asta de acuma. la fel si cu b-boyingul. pt ca evolueaza. dar cu rap-ul nu stiu de ce nu e clara ideea asta, ca trebuie sa se schimbe si sa evolueze. daca incerci sa reproduci ce era acum 10 ani prob o sa iasa o copie mai nesatisfacatoare.
poate tre sa te reinventezi la un moment dat. unii artisit(ghost) s-au prins de asta. altii (jayz) nu prea.

edit
concluzia... mi se rupe de pararile voastre...albumu imi place
da nu zicea mah nimeni ca sa te superi :))))[/quote]
stop fronting like you wrote, what lines where you on?
adapter
moderator astea

Post by adapter »

cred ca totul se rezuma la...
Nas loves hip-hop, he just hates the people in it. Ever since the 33 year old rapper unveiled his controversial album title Hip-Hop Is Dead in May, a long list of southern rappers--from Young Jeezy and T.I. to Ludacris and Pimp C--have been hissing and fussing over Nas' statement. Little do they realize that that's exactly what Nas wanted. By declaring hip-hop dead, Nas has now forced hip-hop enthusiasts to appraise the musical direction of today's rap and subsequently advocate the revitalization of creativity.

A question much bigger than the one Nas posed on his album title is this: Will Nas fans ever let go off their desire to witness another Illmatic? Here's a bitter-sweet pill for Nas' loyalists: There'll never be another Illmatic. Nas is not willing or even equipped to undertake that task. End of discussion.
Rayz'O
un domn / doamna

Post by Rayz'O »

Nu mai e nici Illmatic, nu mai e nici real hip hop si cu siguranta hip hopul nu evolueaza! pentru mine! cat de ironici ar fi unii, daniel-san are dreptate! unii regreta beaturile de la inceputul anilor 90. altii prefera curentul asa zis evolutiv al hip-hopului de astazi! fiecare cu perioada in care a inceput sa asculte muzica asta!
...
Jove
adevarat sa mor de nu

Post by Jove »

sau cu capacitatea lui de a intelege muzica nu? :)
Image
loyal2thek

Post by loyal2thek »

Shutz wrote: Vreau si eu albumu'... mi-l poate trimite cineva? :D
Post Reply