arigo wrote:1. nas a dat cel mai tare album de pana acum in hh - illmatic
asta tine de gusturi ...nu poti sa impui lumii ca Illmatic e cel mai tare album..poate pentru tine.....dar uite sunt altii care considera unele albume mai tari decat illmatic.... ex: Return to the 36 chambers, 14 shots to the dome, Paid In Full, Hard To Earn, Ready To Die, All Eyez On Me, etc.
Si ce treaba are asta cu hiphop is dead? Ptr el Illmatic e cel mai tare, la fel o sa ramana chiar daca ii zici tu ca 36 chambs e mai tare, nu mai vorbi discutii.
mai da un ochi la ce a zis el si nu a zis ca pentru el Nas a dat cel mai tare album hh....s-a referit in general..si nu am fost sinugurul care s-a luat de treaba asta...
cel mai tare album.... cea mai tare melodie..... aia cred k fiekre are o alta..... poate unii considera k ,,Bug maifa - poezie de strada'' e cea mai tare melodie.....parerea fiecaruia.....,,MUZICA NE TINE-N VIATZA, O TINEM SI NOI PE EA'' RAPPY
,,muzica ne tine in viatza, o tinem si noi pe ea''
asta tine de gusturi ...nu poti sa impui lumii ca Illmatic e cel mai tare album..poate pentru tine.....dar uite sunt altii care considera unele albume mai tari decat illmatic.... ex: Return to the 36 chambers, 14 shots to the dome, Paid In Full, Hard To Earn, Ready To Die, All Eyez On Me, etc.
Si ce treaba are asta cu hiphop is dead? Ptr el Illmatic e cel mai tare, la fel o sa ramana chiar daca ii zici tu ca 36 chambs e mai tare, nu mai vorbi discutii.
mai da un ochi la ce a zis el si nu a zis ca pentru el Nas a dat cel mai tare album hh....s-a referit in general..si nu am fost sinugurul care s-a luat de treaba asta...
Pentru el si PENTRU MULTI ALTII(aka majoritatea) Illmatic e considerat cel mai tare album din istorie. Acum...tu de ce te legi de chestii irelevante cu topicul?
later edit: Jove ontopic te rog, lasa ridurile mele.
Nas wrote: Nas scores his third No. 1 on The Billboard 200 this week with his eighth studio set, “Hip Hop Is Dead.” The Def Jam effort moved 355,000 copies last week in the United States, according to Nielsen SoundScan. The rapper’s last effort, “Street’s Disciple,” peaked at No. 5 on the chart. Nas’ two other sets to take the summit were 1999’s “I Am… The Autobiography” and 1996’s “It Was Written.”
Urban I wrote:ete pula...raman la parerea ca tot cacatu asta cu Hip Hop is dead e o metoda ingenioasa ce tine de marketing ... o data ce ai bani gramada n-ai cum sa nu te futi pe piese... e cam nevitabila schimbare. cand ai fost sarac ai tras de tot talentu si ai incercat sa faci totul perfect... si te durea-n pula de download sau piratare, totul era sa fi mai cunoscut... pe parcurs ai descoperit ca lumea te place, ai devenit mai cunoscut si pentru piese mai bune noua motivatie trebuiau sa fie banii si ai inceput sa scoti piese anti-piratare... apoi ai ajuns intr-o faza mai spre final cand ai avut bani gramada si ai inceput sa faci beef-uri peste beef-uri s-o arzi pe insule si sa apari cu dive pe covoare mai noi albastre.... si intr-un final ti-ai dat seama de drumul asta si ai vrea sa fi acel tanar de la inceputuri talentat dar cu bani...si cum altfel decat scotzand un cacat : hip Hop Is Dead..wtf!!?!!
Generalizezi totul mult prea tare, cunosc archetipul asta de oameni; sunt gata sa pariez ca acum 4-5 ani nu stiai cine e Nas si probabil inainte sa-ti cumpere parintii calculator nici nu stiai ce este hip hop-ul. Este ceva ce-ti depaseste limitele intelegerii de acum, e clar.
=))))))))))))))))
+
Urban I wrote:Albume vechi ascultate : Gangstarr - The Ownerz || Cunninlynguists - Southernunderground || Atmosphere - God Loves Ugly
Fiecare cu parerea lui... eu zic ca din punct de vedere al productiei e varza. That's too bad.
Singura piesa care a reusit sa ma impresioneze e "Blunt ashes". Se mai remarca "Hip Hop is dead" si "Let there be light"... oricum nu are cum sa existe termen de comparatie intre ASTA si ce a scos pana acum. Pacat, ma asteptam la altceva din partea lui.
When Flo from the Surpremes died, Diana Ross cried/Many people said that she was laughin' inside [...]/The blunt's ash falls down in the ash tray/Will I see my whole life fly past me?/I'm askin' did I keep it gangsta or keep it classy?/Did I?... anything else you wanna know, just ask me
Pentru RapFever ... ce ti s-a parut asha de deplasat mha ? ca ascult albume vechi care sunt ieshite dupa 2000 ? Asa si ? The Ownerz e cel mai tare album Gangstarr si p-ala il ascult ... daca bagam No More Mister Nice Guy sau Step In The Arena paream mai smecher nu ? Vezi-ti ma de ulitza ta !!!!
Raman la ideea ca daca vrei sa arati ca Hip Hop-ul a murit cel mai bine e sa scoti un album exemplar ... nu un cacat comercial cum a scos Nas acum !
Dar nu a murit, e mai mult o ironie, o metafora, o ce vrei tu...el ca stil nu a disparut si nu cred ca o sa dispara prea curand.
Comercial? Huh...mai bine ramai la ideea ta.