Rock, reggae, r'n'b si orice alt gen muzical despre care simtiti nevoia sa discutati ... pe masura ce discutiile se vor segrega probabil vor aparea noi subforumuri
pacat,totusi vechiul tracklist a lui nas(HIP HOP IS DEAD) ne prezenta si un feat cu m jackson?stie cineva ceva despre asta?
el nu ar trebui sa se adapteze,el e un inovator,daca tot vrea sa revina,sa faca ce stie el mai bine sa faca: MUZICA!
am concertul lui sau aveam cocertul lui pe o caseta video acasa in piatra... nu am mai vizionat caseta de mai bine de 10 ani asa ca nush ce mai e cu ea..
sunt o groaza de piese de ale lui care imi plac... cel mai mult Billie Jean
michael jackson e unul dintre artistii preferati copilariei mele...am albumul history...si pe coperta in interior apare si o serie de poze de la prima vizita in romania...
imi aduc aminte cum lesinau tipele la concert si ce a fost pe aici de ambulante...
un artist foarte bun din pacate decazut...depashit de timp...michael jackson nu cred ca va mai putea reveni la nivelul la care a fost datorita legendei care deja s'a creat in jurul lui...nu spun ca nu va mai avea hituri sau ca nu va mai fi ascultat, dar cert este ca "vraja" din jurul lui jacko cel de acum 10-15 ani nu va mai fi niciodata aceeasi.
piese preferate?: remember, billie jean, dirty diana, they don't care about us...
* Există oameni mari şi oameni mici. Cei mici pot deveni "mari" doar datorită faptului că OAMENI precum Michael Jackson le-au dat speranţe i-au făcut să viseze!
* "E gresit sa plangi un om care a murit, bucura-te ca acel om a trait si multumeste-i lui Dumnezeu ca l-ai cunoscut" (Napoleon)