Fire Club in fiecare duminica
Moderator: dan
- Kremlin
- Still a Late Night fan
Re: Urban Groove prezinta "Live @ Recreate" - excl
adevarat...din pacate...BRUGNER_okocha wrote: Foarte multe noi proiecte au fost abandonate, odata cu desfiin??area show-ului.

Foarte tare ideea cu liveurile..acu downloadez...si sper sa revina UG...
Felicitari oricum pt ce ai facut pana acum cu emisiunea...dupa parerea mea,a avut un rol f important...
Sa ne auzim de bine...bafta !
- Bazooka Joe
- trendy guy
Vicentiu wrote:
KST / ultimul concert al trupei inaintea lansarii albumului "Soldati Necunoscuti" / Hades Records.
Printre invitati se numara Butch (Dagga), USM, Serafim (Funktastics), Ovidiu si Jhivago (Veritasaga).
Li se alatura Katana (Hades Records), Endogen si Enzima.
Toate acestea pentru un show incendiar (ca de obicei).
Pret intrare: 6 RON
Pe data de 4 februarie, KST va sustine in Fire Club ultimul concert din Bucuresti inainte de lansarea oficiala a albumului "Soldati necunoscuti". Show-ul va fi deschis de KaTaNa, Endogen si Enzima. Be there!
Anuntat deja de ceva timp, albumul KST - "Soldati necunoscuti" este programat sa apara in aprilie 2007. Ca o avanpremiera, pe pagina de MySpace a trupei ( www.myspace.com/ksthades ) puteti asculta trei piese de pe acest material: "De maine" feat. Catalin (Coma), M105 (Ad Litteram) si Piti (E.M.I.L.), "Gestapo" si " Menage a trois" feat. U.S.M. "Soldati necunoscuti " va fi prefatat de un material advance de 8-10 piese, care se va gasi la download pe www.hadesrecords.com .
muie copos
- Bazooka Joe
- trendy guy
- Bazooka Joe
- trendy guy
- Bazooka Joe
- trendy guy