BUCURESTI SUMMERJAM07
Moderator: dan
eu cand voi vota nu ma voi lua neaparat dupa piesele trimise.. spre fericirea mea stiu de ce sunt capabili majoritatea lor (1. LitteraSerum, 2. Urban I, 4. Rimmer, 6. Dovada 33, 9. Ars Poetica, 10. Sechestrati in Tren, 11. Oza si Rebel Monk, 13. Viollent, 14. Maiccec, 15. Zen Technium, 17. Efecte Secundarem, 18. Sonia & Ra, 19. Antifon) live si presimt ca votul meu se va duce la ViolLent ... dar sa ascultm si piesele, poate voi avea o surpriza audio, mai ales de la cei pe care nu imi amintesc sa ii fi vazut live 

- strabunicutza
- Bandit Queen
nu votez.
1. piesele trimise de cei pe care i-as fi votat sunt cele mai ciudate asta ca sa fiu de treaba sa nu zic naspa.
2. mi-e greu sa aleg intre 5 mc/trupe care mai imi sunt si amici
[deci nu ar fi un vot sincer sau meritat]
3. sincera sa fiu, nu stiu cati dintre cei nominalizati ar face fata pe scena 25 de minute.
4. sunt cateva piese, pe langa faptul ca se aude ca si cum ar fi inregistrate in canal, nici nu le vad locul in acel chestionar, dar ce nu fac oamenii din ziua de azi
5. si cu un vot in plus sau in minus, tot aia este
bafta tuturor!
1. piesele trimise de cei pe care i-as fi votat sunt cele mai ciudate asta ca sa fiu de treaba sa nu zic naspa.
2. mi-e greu sa aleg intre 5 mc/trupe care mai imi sunt si amici

3. sincera sa fiu, nu stiu cati dintre cei nominalizati ar face fata pe scena 25 de minute.
4. sunt cateva piese, pe langa faptul ca se aude ca si cum ar fi inregistrate in canal, nici nu le vad locul in acel chestionar, dar ce nu fac oamenii din ziua de azi

5. si cu un vot in plus sau in minus, tot aia este
bafta tuturor!
- Chewbacca2
- hanzo
am votat arspoetica.
ce sa zic, ca piese cea mai buna era viollent fara indoiala, dar consider ca viollent au beneficiat deja de promovarea care li se cuvenea (au castigat concursul foot, au fost la urban groove, au scos un album), iar in topul preferintelor arspoetica era pe 2.
asa ca, arspoetica!
surprinzator de multi oameni au votat!
ce sa zic, ca piese cea mai buna era viollent fara indoiala, dar consider ca viollent au beneficiat deja de promovarea care li se cuvenea (au castigat concursul foot, au fost la urban groove, au scos un album), iar in topul preferintelor arspoetica era pe 2.
asa ca, arspoetica!
surprinzator de multi oameni au votat!

bun. atunci merita sa fie pe scena arspoetica pentru ca i-am vazut si live si fac show si pentru ca au si mai multa nevoie de asta decat viollent.
am argumentat bine?
daca tot se monitorizeaza ipurile, sa sara cuiva in ochi ipurile dinamice si cele din kenya, kazakstan, zimbawue si kilimanjaro - recte proxy!
am argumentat bine?
daca tot se monitorizeaza ipurile, sa sara cuiva in ochi ipurile dinamice si cele din kenya, kazakstan, zimbawue si kilimanjaro - recte proxy!
- deka_rapmc
- tanar