BUCURESTI SUMMERJAM07

Hip hop events ... here, there, everywhere ...

Moderator: dan

adapter
moderator astea

Post by adapter »

ViolLent sunt ok.
dan
Pop

Post by dan »

eu cand voi vota nu ma voi lua neaparat dupa piesele trimise.. spre fericirea mea stiu de ce sunt capabili majoritatea lor (1. LitteraSerum, 2. Urban I, 4. Rimmer, 6. Dovada 33, 9. Ars Poetica, 10. Sechestrati in Tren, 11. Oza si Rebel Monk, 13. Viollent, 14. Maiccec, 15. Zen Technium, 17. Efecte Secundarem, 18. Sonia & Ra, 19. Antifon) live si presimt ca votul meu se va duce la ViolLent ... dar sa ascultm si piesele, poate voi avea o surpriza audio, mai ales de la cei pe care nu imi amintesc sa ii fi vazut live :D
L3mY
tanar

Post by L3mY »

Mie mi-a placut Antidot - Camp de lupta , Rap Mc - Nimeni nu va stii , Rimmer - Poveste de viata [ mortal :mrgreen: ] . Urban T - Tara minunilor , Violent - Cei ce au urechi sa asculte [ jmekera :mrgreen: ] .... si cam atat ... Rap RuLz :butch: :faibox: :firedevil:
Get rich or die tryin' ...
strabunicutza
Bandit Queen

Post by strabunicutza »

nu votez.
1. piesele trimise de cei pe care i-as fi votat sunt cele mai ciudate asta ca sa fiu de treaba sa nu zic naspa.
2. mi-e greu sa aleg intre 5 mc/trupe care mai imi sunt si amici :) [deci nu ar fi un vot sincer sau meritat]
3. sincera sa fiu, nu stiu cati dintre cei nominalizati ar face fata pe scena 25 de minute.
4. sunt cateva piese, pe langa faptul ca se aude ca si cum ar fi inregistrate in canal, nici nu le vad locul in acel chestionar, dar ce nu fac oamenii din ziua de azi :)
5. si cu un vot in plus sau in minus, tot aia este

bafta tuturor!
Chewbacca2
hanzo

Post by Chewbacca2 »

Rimmer sau Viollent. Votat Rimmer.
alka
spre 5000 de posturi, e ok

Post by alka »

Vot Maiccec. E singurul care-mi place.
awaky
i'm the scatman

Post by awaky »

am ascultat. mi-am pus o intrebare.
ce-s astea mancatiasi ? astea sunt piese de SUMMERJAM ? :|
nu mi-a placut absolut nici una.. nici macar un pic. nasparlete rau toate.
nu cred ca unu dintre cei care sunt pe lista nu merita sa fie pe scena la summerjam dupa melodiile astea.
tux
since '91

Post by tux »

am votat arspoetica.

ce sa zic, ca piese cea mai buna era viollent fara indoiala, dar consider ca viollent au beneficiat deja de promovarea care li se cuvenea (au castigat concursul foot, au fost la urban groove, au scos un album), iar in topul preferintelor arspoetica era pe 2.

asa ca, arspoetica!

surprinzator de multi oameni au votat! :roll:
Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

Am o presimtire ca votul meu se va indrepta catre Zen Technium...apreciati oamenii care voteaza pe criterii obiective....restul sunt nepotisme.
Viața e complexă și are multe aspecte.
DiNO
Moderatorul Celebru

Post by DiNO »

tux wrote: ce sa zic, ca piese cea mai buna era viollent fara indoiala, dar consider ca viollent au beneficiat deja de promovarea care li se cuvenea (au castigat concursul foot, au fost la urban groove, au scos un album)
si pt ca au demonstrat ca merita sa fie pe scena am votat ViolLent...
Image
adapter
moderator astea

Post by adapter »

e vorba de cine merita sa fie pe scena, nu cine are nevoie de promovare...
Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Post by Suzy »

oza..restul nu-mi plac.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
tux
since '91

Post by tux »

bun. atunci merita sa fie pe scena arspoetica pentru ca i-am vazut si live si fac show si pentru ca au si mai multa nevoie de asta decat viollent.

am argumentat bine?

daca tot se monitorizeaza ipurile, sa sara cuiva in ochi ipurile dinamice si cele din kenya, kazakstan, zimbawue si kilimanjaro - recte proxy!
adapter
moderator astea

Post by adapter »

bun. atunci merita sa fie pe scena arspoetica pentru ca i-am vazut si live si fac show
Si atat, fara partea aia cu au nevoie mai mult decat... Cine o sa fie acolo o sa fie doar ptr ca e ok, baga ok, nu pentru ca au nevoie...asa au nevoie si restu', da ma doare la basca de nevoia lor.
deka_rapmc
tanar

Post by deka_rapmc »

pai sunt vreo 6-7 trupe kre au avut concerte si fac show si baga bine...si au si nevoie... voturile vor arata cine o sa cante pana la urma... tre sa dam voturi si atat nu sa criticam pe forum si blablabla... bafta multa trupelor :D pace
Post Reply