BUCURESTI SUMMERJAM07

Hip hop events ... here, there, everywhere ...

Moderator: dan

Koma
Sinistro™

Post by Koma »

rog partenerii nostri sa descarce bannerul summer jam de aici: http://www.hadesrecords.com/download/bannersmj07.rar si sa il urce pe site-uri :mrgreen:
merci.
Image
preacher
o viata pe forum

Post by preacher »

pot sa-l atarn de sarma de rufe pe balcon???

on topic: cine a facut bannerul festivalului summers' gem 2007 editia 2?
99.9%
oza
rapperu vostru preferat

Post by oza »

sonorizare de 20000 reali - o carca de banii, da de respectat asta
organizare - alti bani multi, se munceste ceva
promovare, chestii trestii, combinatii - sute mii etc nu?

placerea de a ma amuza de oameni care se cearta aici NEPRETUITAAAAA

marfa bannerul, multa info ingramadita bine.

cel mai bun sa castige vorba lu napoleon :)))
"Three rules. get money, don't tell and if that welfare check come late, raise hell!"

www.oza.ro / www.steleverzi.com / www.facebook.com/vezisteleverzi / www.twitter.com/steleverzi
NskY
#

Post by NskY »

abia astept sa inceapa :)

as dori versurile de la piesa "sonja - diss" cred ca sunt cele mai bune versuri din concursul asta.
apropo de fete, daca ar fi trimis gani piesa, pe ea as fi votat-o. bafta tuturor participantilor.
whiz-kid
tanar

Post by whiz-kid »

Salutare..Tinand cont ca evenimentul se desfasoara in complexul Lia Manoliu,banuiesc ca in cazul in care ajung in buc pe 28, 29 sau 30 august mai gasesc bilete la cele 2 magazine,nu? adik nu e limitat nr-ul de bilete..
...Timpul este ucigasul perfect...Omoara tot,omoara toate sentimentele care ne-au zdruncinat vreodata...Omoara ura,omoara iubirea..Nimic nu mai ramane........Veritasaga-Ucigasul perfect...
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

whiz-kid wrote:Salutare..Tinand cont ca evenimentul se desfasoara in complexul Lia Manoliu,banuiesc ca in cazul in care ajung in buc pe 28, 29 sau 30 august mai gasesc bilete la cele 2 magazine,nu? adik nu e limitat nr-ul de bilete..
Da. vei gasi
muie copos
ra
un domn / doamna

Post by ra »

marian 99 - da-mi te rog add o sa imi fac eu timp sa ti le scriu si inca ceva de ce pe Sonja nu ai fi votat-o si pe Gani da ? intreb din pura curiozitate ... astept si rasp si da-mi si add [email protected]
"Suferinta ascute si intareste spiritul"
N. Steindhard
tzele
spre 5000 de posturi, e ok

Post by tzele »

ra wrote:marian 99 - da-mi te rog add o sa imi fac eu timp sa ti le scriu si inca ceva de ce pe Sonja nu ai fi votat-o si pe Gani da ? intreb din pura curiozitate ... astept si rasp si da-mi si add [email protected]
bah eu credeam ca tu glumesti,dar chiar suferi pentru "jocul asta hiphop".adica tie chiar ti se rupe inima cand vezi ca ti se calca munca in picioare si se face misto de tine,nu? plm e doar un forum si da pe piesa aia se cam trage la xerox ceva.

:D

am votat viollent
GeckoAP
un domn / doamna

Post by GeckoAP »

tzele nu inteleg de ce te-ai bagat in discutia lor?... trebuia enaparat sa mai adaugi ceva pe langa faptul ca ai votat viollent?... oamenii ca tine incep discutiile stupide si fara rost pe acest forum si tot ei se cred cei destepti..abtine-te de acuma incolo , ca nu te intrebase nimeni nimic, si nu cred ca ai facut tu cate a facut ra pentru miscarea din orasul sau sa faci tu glumite d'astea d'ale tale... cred ca s-a mai intrebat doata dar totusi sunt curios...cei care vor castiga "concursul" asta, vor primi bilet doar ptr ziua in care vor canta sau abonament pe 2 zile?:|
De la comunism incoace rana a ramas adanca/Azi cativa se caca si prea multi mananca
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

GeckoAP wrote:tzele nu inteleg de ce te-ai bagat in discutia lor?... trebuia enaparat sa mai adaugi ceva pe langa faptul ca ai votat viollent?... oamenii ca tine incep discutiile stupide si fara rost pe acest forum si tot ei se cred cei destepti..abtine-te de acuma incolo , ca nu te intrebase nimeni nimic, si nu cred ca ai facut tu cate a facut ra pentru miscarea din orasul sau sa faci tu glumite d'astea d'ale tale... cred ca s-a mai intrebat doata dar totusi sunt curios...cei care vor castiga "concursul" asta, vor primi bilet doar ptr ziua in care vor canta sau abonament pe 2 zile?:|
pe 2 zile
muie copos
NskY
#

Post by NskY »

ra wrote:marian 99 - da-mi te rog add o sa imi fac eu timp sa ti le scriu si inca ceva de ce pe Sonja nu ai fi votat-o si pe Gani da ? intreb din pura curiozitate ... astept si rasp si da-mi si add [email protected]
i-am zis si ei, ti-am zis si tie, scriu si pe forum. sonja canta asa fara viatza (vlaga), de asta nu am votat-o, in rest e ok :)

GeckoAP, e forum si fiecare isi spune parerea (daca vrea). tu ai trimis piesa la summerjam? sau de ce intrebi de bilet?

:D

am votat maiccec
GeckoAP
un domn / doamna

Post by GeckoAP »

da am trimis...eu inteleg ca e un forum si fiecare isi spune parerea dar exista si o doza de bun simt... nu prea poti sa iti spui parerea despre o persoana cand nici nu o cunosti personal... si in plus, e lipsa de respect cand te bagi in discutia a doua persoane doar pentru a semnala faptul ca unul dintre ei e nu stiu cum... cel putin eu asa am invatat de mic si la noi asa e... asta e
De la comunism incoace rana a ramas adanca/Azi cativa se caca si prea multi mananca
tanarshinelinishtit
tanar

Post by tanarshinelinishtit »

eu am invatat sa citesc de mic:))

si vad ca avem 28%:)
Albumu tau e prost nu underground deasta nu vinzi tu!
HiroHito
spre 5000 de posturi, e ok

Post by HiroHito »

votat>Oza si Rebel Monk-Usa cui
atipic
adevarat sa mor de nu

Post by atipic »

:lol: :lol: odd-ul e la 2 :D :D :D
Post Reply