sonorizare de 20000 reali - o carca de banii, da de respectat asta
organizare - alti bani multi, se munceste ceva
promovare, chestii trestii, combinatii - sute mii etc nu?
placerea de a ma amuza de oameni care se cearta aici NEPRETUITAAAAA
marfa bannerul, multa info ingramadita bine.
cel mai bun sa castige vorba lu napoleon ))
"Three rules. get money, don't tell and if that welfare check come late, raise hell!"
as dori versurile de la piesa "sonja - diss" cred ca sunt cele mai bune versuri din concursul asta.
apropo de fete, daca ar fi trimis gani piesa, pe ea as fi votat-o. bafta tuturor participantilor.
Salutare..Tinand cont ca evenimentul se desfasoara in complexul Lia Manoliu,banuiesc ca in cazul in care ajung in buc pe 28, 29 sau 30 august mai gasesc bilete la cele 2 magazine,nu? adik nu e limitat nr-ul de bilete..
...Timpul este ucigasul perfect...Omoara tot,omoara toate sentimentele care ne-au zdruncinat vreodata...Omoara ura,omoara iubirea..Nimic nu mai ramane........Veritasaga-Ucigasul perfect...
whiz-kid wrote:Salutare..Tinand cont ca evenimentul se desfasoara in complexul Lia Manoliu,banuiesc ca in cazul in care ajung in buc pe 28, 29 sau 30 august mai gasesc bilete la cele 2 magazine,nu? adik nu e limitat nr-ul de bilete..
marian 99 - da-mi te rog add o sa imi fac eu timp sa ti le scriu si inca ceva de ce pe Sonja nu ai fi votat-o si pe Gani da ? intreb din pura curiozitate ... astept si rasp si da-mi si add [email protected]
"Suferinta ascute si intareste spiritul"
N. Steindhard
ra wrote:marian 99 - da-mi te rog add o sa imi fac eu timp sa ti le scriu si inca ceva de ce pe Sonja nu ai fi votat-o si pe Gani da ? intreb din pura curiozitate ... astept si rasp si da-mi si add [email protected]
bah eu credeam ca tu glumesti,dar chiar suferi pentru "jocul asta hiphop".adica tie chiar ti se rupe inima cand vezi ca ti se calca munca in picioare si se face misto de tine,nu? plm e doar un forum si da pe piesa aia se cam trage la xerox ceva.
tzele nu inteleg de ce te-ai bagat in discutia lor?... trebuia enaparat sa mai adaugi ceva pe langa faptul ca ai votat viollent?... oamenii ca tine incep discutiile stupide si fara rost pe acest forum si tot ei se cred cei destepti..abtine-te de acuma incolo , ca nu te intrebase nimeni nimic, si nu cred ca ai facut tu cate a facut ra pentru miscarea din orasul sau sa faci tu glumite d'astea d'ale tale... cred ca s-a mai intrebat doata dar totusi sunt curios...cei care vor castiga "concursul" asta, vor primi bilet doar ptr ziua in care vor canta sau abonament pe 2 zile?:|
De la comunism incoace rana a ramas adanca/Azi cativa se caca si prea multi mananca
GeckoAP wrote:tzele nu inteleg de ce te-ai bagat in discutia lor?... trebuia enaparat sa mai adaugi ceva pe langa faptul ca ai votat viollent?... oamenii ca tine incep discutiile stupide si fara rost pe acest forum si tot ei se cred cei destepti..abtine-te de acuma incolo , ca nu te intrebase nimeni nimic, si nu cred ca ai facut tu cate a facut ra pentru miscarea din orasul sau sa faci tu glumite d'astea d'ale tale... cred ca s-a mai intrebat doata dar totusi sunt curios...cei care vor castiga "concursul" asta, vor primi bilet doar ptr ziua in care vor canta sau abonament pe 2 zile?:|
ra wrote:marian 99 - da-mi te rog add o sa imi fac eu timp sa ti le scriu si inca ceva de ce pe Sonja nu ai fi votat-o si pe Gani da ? intreb din pura curiozitate ... astept si rasp si da-mi si add [email protected]
i-am zis si ei, ti-am zis si tie, scriu si pe forum. sonja canta asa fara viatza (vlaga), de asta nu am votat-o, in rest e ok
GeckoAP, e forum si fiecare isi spune parerea (daca vrea). tu ai trimis piesa la summerjam? sau de ce intrebi de bilet?
da am trimis...eu inteleg ca e un forum si fiecare isi spune parerea dar exista si o doza de bun simt... nu prea poti sa iti spui parerea despre o persoana cand nici nu o cunosti personal... si in plus, e lipsa de respect cand te bagi in discutia a doua persoane doar pentru a semnala faptul ca unul dintre ei e nu stiu cum... cel putin eu asa am invatat de mic si la noi asa e... asta e
De la comunism incoace rana a ramas adanca/Azi cativa se caca si prea multi mananca