BUCURESTI SUMMERJAM07
Moderator: dan
- Bazooka Joe
- trendy guy
Nu se face pe loc tragerea. Am si anuntat ca o vom face dinainte. Maine dupa-masa vor fi afisate grupele si orele de desfasurare a meciurilor.Mallone wrote:Trebuie sa venim toti la aceeasi ora mah... ptr k tragerea la sorti o sa se faca pe loc.. si trebuie sa stim care cu care...Shearer wrote:cand anunti ora de la fotbal , ca sa nu venim toti la aceeasi ora?
Voi pune video pe site tragerea la sorti sa nu existe discutii.
muie copos
- Bazooka Joe
- trendy guy
- Bazooka Joe
- trendy guy
- Bazooka Joe
- trendy guy
- Bazooka Joe
- trendy guy
- Bazooka Joe
- trendy guy
Sa nu exageram ... noi consideram insa ca am facut tot ce era omeneste posibil sa organizam un eveniment de proportii in Romania. Daca si aici o sa avem parte de-un esec in privinta publicului poate e bine sa ne oprim.Mallone wrote:N-a emigrat nimeni. Le-a emigrat bun simtul...cred ca face plaja prin Tenerife sau prin Palma de Mallorca....mihai.lazar wrote:S-au vandut asa de putine incat imi pun intrebarea daca nu cumva am emigrat toti rapperii din romania
muie copos
- Bazooka Joe
- trendy guy
Ne-am gandit ca poate vor exista multi oameni din provincie care vor dori sa ajunga la SummerJam si nu au un loc de cazare. Si am inceput sa cautam oferte de cazare cat mai ieftine in Bucuresti, noi o sa incercam sa va punem la dispozitie o oferta cat mai variata, ne-am interesat si de locatie si de preturi si de numere de contact si voi va alegeti ce si cum.tzele wrote:mihai.lazar-s-a inscris cineva la faza cu cazarea?daca da, cam la ce pret s-ar ajunge?
1.Butterfly Villa Hostel
Adresa: Str. Dumitru Zosima nr. 82, Bucuresti
Telefon: 224 19 18
Site: www.villa-butterfly.com
Detalii: 6 camere cu 30 paturi
Tarife: 12 euro/noapte
2. The Funky Chicken Hostel
Adresa: Str. Gen. Berthelot nr. 63, Sector 1, Bucuresti
Telefon: 004 021 312 14 25
Tarife: 11 euro/noapte
Nu au existat cereri asa ca faza cu caminul a picat.
Alte oferte:
Garsoniere/Apartamente in regim hotelier:
De la 35 euro per garsoniera pana la 65 euro per apartament cu 3 camere (aici pot sta si 7-8 persoane si ar veni cam 8 euro de om. conditiile sunt exceptionale.)
http://www.rominis.ro/garsoniera.htm
Hoteluri de o stea si alte cacaturi nu va recomand sunt scumpe si proaste. Camping se pare ca mai e doar unul functional langa Bucuresti - la Baneasa camping Casa Alba
muie copos
-
- Niciodata un nimeni
Ne-am gandit ca poate vor exista multi oameni din provincie care vor dori sa ajunga la SummerJam si nu au un loc de cazare. Si am inceput sa cautam oferte de cazare cat mai ieftine in Bucuresti, noi o sa incercam sa va punem la dispozitie o oferta cat mai variata, ne-am interesat si de locatie si de preturi si de numere de contact si voi va alegeti ce si cum.tzele wrote:mihai.lazar-s-a inscris cineva la faza cu cazarea?daca da, cam la ce pret s-ar ajunge?
1.Butterfly Villa Hostel
Adresa: Str. Dumitru Zosima nr. 82, Bucuresti
Telefon: 224 19 18
Site: www.villa-butterfly.com
Detalii: 6 camere cu 30 paturi
Tarife: 12 euro/noapte
2. The Funky Chicken Hostel
Adresa: Str. Gen. Berthelot nr. 63, Sector 1, Bucuresti
Telefon: 004 021 312 14 25
Tarife: 11 euro/noapte
Daca va exista o cerere foarte mare, pe care va rog sa o manifestati via e-mail catre noi, vom incerca sa gasim un camin studentesc care inchiriaza camere unde probabil preturile ar fi la jumatate.
nota: vom reveni oricum si cu alte oferte de cazare
Deci iti alegi tu locul unde te cazezi in functie de posibilitati..oricum ideea e sa ai unde sa pui capul si sa-ti lasi eventualele bagaje si nimic mai mult ... asta ca sa raspund eu inainte...
Viața e complexă și are multe aspecte.
- Bazooka Joe
- trendy guy