BUCURESTI SUMMERJAM07

Hip hop events ... here, there, everywhere ...

Moderator: dan

jeleu
Marcel The Giant

Post by jeleu »

dap, la standul cu mancare daca va doriti ceva BUN..cereti 'ciortani'..eventual proaspat decartati..din cate am inteles o sa fie chiar ieftini (pt cine nu stie, ciortanii sunt un specific cehesc gasit in benzinarii si in standuri special amenajate in kemp)
corecteazamacascriugresit
Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

Shearer wrote:cand anunti ora de la fotbal , ca sa nu venim toti la aceeasi ora? :)
Trebuie sa venim toti la aceeasi ora mah... ptr k tragerea la sorti o sa se faca pe loc.. si trebuie sa stim care cu care...
Viața e complexă și are multe aspecte.
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

Mallone wrote:
Shearer wrote:cand anunti ora de la fotbal , ca sa nu venim toti la aceeasi ora? :)
Trebuie sa venim toti la aceeasi ora mah... ptr k tragerea la sorti o sa se faca pe loc.. si trebuie sa stim care cu care...
Nu se face pe loc tragerea. Am si anuntat ca o vom face dinainte. Maine dupa-masa vor fi afisate grupele si orele de desfasurare a meciurilor.
Voi pune video pe site tragerea la sorti sa nu existe discutii.
muie copos
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

ky3a wrote:dar la dj battle?? :)
Se pare ca nu vrea mai nimeni sa mearga la DMC ... un singur inscris oficial si doi care se gandesc inca.
E TRIST cu T mare
muie copos
Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

O singura intrebare am,mai mult e o curiozitate personala...in ce mod va avea loc tragerea la sorti ? Cum veti proceda ? Ca la tombola sau cum ?

Multumesc.
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

Mallone wrote:O singura intrebare am,mai mult e o curiozitate personala...in ce mod va avea loc tragerea la sorti ? Cum veti proceda ? Ca la tombola sau cum ?

Multumesc.
da..ca la tombola :)
muie copos
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

ca sa terminam cu intrebairle de gen:

Se vor gasi si abonamente la intrare fara nicio problema.

S-au vandut asa de putine incat imi pun intrebarea daca nu cumva am emigrat toti rapperii din romania :|
muie copos
tzele
spre 5000 de posturi, e ok

Post by tzele »

se va putea sta in amfiteatru dupa terminarea concertului?ma gandesc la dormit...
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

tzele wrote:se va putea sta in amfiteatru dupa terminarea concertului?ma gandesc la dormit...
Nu ... amfiteatrul este in aer liber.
Am pus pe site cateva oferte de cazare in Bucuresti.
Daca doriti ma pot interesa azi si de un camping daca sunt doritori sa vina cu cortul
muie copos
Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

mihai.lazar wrote:S-au vandut asa de putine incat imi pun intrebarea daca nu cumva am emigrat toti rapperii din romania :|
N-a emigrat nimeni. Le-a emigrat bun simtul...cred ca face plaja prin Tenerife sau prin Palma de Mallorca....
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

Mallone wrote:
mihai.lazar wrote:S-au vandut asa de putine incat imi pun intrebarea daca nu cumva am emigrat toti rapperii din romania :|
N-a emigrat nimeni. Le-a emigrat bun simtul...cred ca face plaja prin Tenerife sau prin Palma de Mallorca....
Sa nu exageram ... noi consideram insa ca am facut tot ce era omeneste posibil sa organizam un eveniment de proportii in Romania. Daca si aici o sa avem parte de-un esec in privinta publicului poate e bine sa ne oprim.
muie copos
tzele
spre 5000 de posturi, e ok

Post by tzele »

mihai.lazar-s-a inscris cineva la faza cu cazarea?daca da, cam la ce pret s-ar ajunge?
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

tzele wrote:mihai.lazar-s-a inscris cineva la faza cu cazarea?daca da, cam la ce pret s-ar ajunge?
Ne-am gandit ca poate vor exista multi oameni din provincie care vor dori sa ajunga la SummerJam si nu au un loc de cazare. Si am inceput sa cautam oferte de cazare cat mai ieftine in Bucuresti, noi o sa incercam sa va punem la dispozitie o oferta cat mai variata, ne-am interesat si de locatie si de preturi si de numere de contact si voi va alegeti ce si cum.

1.Butterfly Villa Hostel
Adresa: Str. Dumitru Zosima nr. 82, Bucuresti
Telefon: 224 19 18
Site: www.villa-butterfly.com
Detalii: 6 camere cu 30 paturi
Tarife: 12 euro/noapte

2. The Funky Chicken Hostel
Adresa: Str. Gen. Berthelot nr. 63, Sector 1, Bucuresti
Telefon: 004 021 312 14 25
Tarife: 11 euro/noapte

Nu au existat cereri asa ca faza cu caminul a picat.

Alte oferte:
Garsoniere/Apartamente in regim hotelier:
De la 35 euro per garsoniera pana la 65 euro per apartament cu 3 camere (aici pot sta si 7-8 persoane si ar veni cam 8 euro de om. conditiile sunt exceptionale.)

http://www.rominis.ro/garsoniera.htm

Hoteluri de o stea si alte cacaturi nu va recomand sunt scumpe si proaste. Camping se pare ca mai e doar unul functional langa Bucuresti - la Baneasa camping Casa Alba
muie copos
Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

tzele wrote:mihai.lazar-s-a inscris cineva la faza cu cazarea?daca da, cam la ce pret s-ar ajunge?
Ne-am gandit ca poate vor exista multi oameni din provincie care vor dori sa ajunga la SummerJam si nu au un loc de cazare. Si am inceput sa cautam oferte de cazare cat mai ieftine in Bucuresti, noi o sa incercam sa va punem la dispozitie o oferta cat mai variata, ne-am interesat si de locatie si de preturi si de numere de contact si voi va alegeti ce si cum.

1.Butterfly Villa Hostel
Adresa: Str. Dumitru Zosima nr. 82, Bucuresti
Telefon: 224 19 18
Site: www.villa-butterfly.com
Detalii: 6 camere cu 30 paturi
Tarife: 12 euro/noapte

2. The Funky Chicken Hostel
Adresa: Str. Gen. Berthelot nr. 63, Sector 1, Bucuresti
Telefon: 004 021 312 14 25
Tarife: 11 euro/noapte

Daca va exista o cerere foarte mare, pe care va rog sa o manifestati via e-mail catre noi, vom incerca sa gasim un camin studentesc care inchiriaza camere unde probabil preturile ar fi la jumatate.

nota: vom reveni oricum si cu alte oferte de cazare

Deci iti alegi tu locul unde te cazezi in functie de posibilitati..oricum ideea e sa ai unde sa pui capul si sa-ti lasi eventualele bagaje si nimic mai mult ... asta ca sa raspund eu inainte...
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

ai raspuns dupa :)
muie copos
Post Reply