BUCURESTI SUMMERJAM07

Hip hop events ... here, there, everywhere ...

Moderator: dan

McIBU
tanar

Post by McIBU »

Summerj Jam 07 ? Ce-a mai jmekera adunatura de hiphop pe anu asta .
Nu cred ca trebuie sa mai repet si eu dar o zic :

De HADES depinde hiphopul la noi. Fara evenimentele astea nu ar fi nimic si unii chiar nu vor sa o vada . Chiar sunt multi oameni care nu ar face ce fac cei de la HADES. Dar vezi ? Dragostea e mare :) ... si cu cat dragostea lor e mai mare pentru ceva ce iubesc si eu cu atat mai mult respect cashtiga de la ascultatori care se afla in pozitia mea 8) (sper macar feedback`urile astea sa va mai aduca un strop de dulce dupa ce se tot arunca in voi aiurea prostii de la unii )

Battle ----> mi s-a parut a fi o runda slaba ca performante si aici ma enumar si pe mine. Si ash avea de reproshat nebunia care a inceput pe forum dupa battle si "conspiratia" asta cu filmarile. Grow up baieti . Nu a fost nici o conspiratie. Practic si battleu` a murit din punctul meu atata timp cat incepem sa facem de astea dupa ce pashim jos de pe scena. Faci scandal ? Fa-l pe scena e simplu . Ai ocazia sa faci super-scandal acolo si sa te vada toti. Nu sa-l faci ca un prost pe un forum . Nu asha se actioneaza.

Prozack cu flip -----> pentru mine main-event dupa ce i-am vazut prima oara.
Cezar baietzashul ----> extrem de bun la live . Ofticant de bun pentru unii :lol:
Defari ---> Jmeker
RANS ---> am urlat ca un nebun , dar m-am oftikat cand s-a exagerat cu poggo`ul ca nu puteam sa-mi lafai mana in aer coerent.

La trupele astea m-am simtit eu cel mai bine si m-au fakut sa cred cu adevarat ca sunt la un festival hiphop .

Ps : Props . si muie vremii ca vroiam sa-mi sorb o bere in aer liber uitandu-ma la concert. :oops:
nu da
Blu
trendi fensi cul

Post by Blu »

nu mai dati muie la vreme ma,ca daca se tinea concertu in amfiteatrul ala imens,ne faceam si mai rau de rahat.la cati eram,toata lumea putea sa fie in primul rand
esti penal
McIBU
tanar

Post by McIBU »

Offtopic :
BIne blu ...dar dorinta mea ? :))
nu da
No Mo'
Lucky Striker

Post by No Mo' »

koolmarz wrote:
respect ptr bagabontii care aveau restante a doua zi .. si au avut durere in pula in seara concertului
adica ce vrei ma sa zici, ca eu n-am avut durere-n penis si m-am dus acas' sa invatz? :lol: Pula mea, era situatie extrema :P
Image
TheG
fratele meu tu esti baiat

Post by TheG »

Ba frate...odata si pentru totdeauna

Organizatorii au avut alegerea dificila dintre a face spectacol de zile mari si de a isi umple buzunarul. Au facut alegerea altruista si in loc sa le multumeasca toata lumea, jumate din cei care au postat ii ataca si le sar in cap.

Puteau sa cheme in prima zi Parazitii , Bitza , Grasu XXL si un invitat din afara
si in a 2-a zi BuG Mafia, Alex ala, Anda Adam si inca unu din afara si atunci bag mana in foc ca nu ar mai fi fost asa putina lume. Veneau toti emtivistii si se umplea sala.

In loc sa va dati seama ca astia sunt adevaratii promotori hh din romania si ca ei pierd sume mari de bani ca sa vedem si noi ce e un concert adevarat, voi ii sariti in cap lu combat ca de ce nu e voie cu poze.....hai frate....
Dubiooos!!!

Image
sunrah
.

Post by sunrah »

m-am simtit extraordinar! l-astept pe prozak si la viitorul concert.
you just never know when you're living in a golden age.
Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

TheG wrote:Ba frate...odata si pentru totdeauna

Organizatorii au avut alegerea dificila dintre a face spectacol de zile mari si de a isi umple buzunarul. Au facut alegerea altruista si in loc sa le multumeasca toata lumea, jumate din cei care au postat ii ataca si le sar in cap.

Puteau sa cheme in prima zi Parazitii , Bitza , Grasu XXL si un invitat din afara
si in a 2-a zi BuG Mafia, Alex ala, Anda Adam si inca unu din afara si atunci bag mana in foc ca nu ar mai fi fost asa putina lume. Veneau toti emtivistii si se umplea sala.

In loc sa va dati seama ca astia sunt adevaratii promotori hh din romania si ca ei pierd sume mari de bani ca sa vedem si noi ce e un concert adevarat, voi ii sariti in cap lu combat ca de ce nu e voie cu poze.....hai frate....
Pai da normal ca-i sar lu Kombat in cap,pentru ca nu avem un public matur...s-au cam obisnuit bibicii sa aiba totul la nas,iar ei sa nu faca nimic...e..uite k de data asta o s-o cam luatzi la muitza bai baietzi...veniti la concerte,si dupa aia sa aveti pretentii sa vedeti filmari...
Viața e complexă și are multe aspecte.
sunrah
.

Post by sunrah »

bai, incetati, va rog eu frumos. sunteti penibili si transformati si thread-ul asta in ceva mai neplacut decat este deja.
you just never know when you're living in a golden age.
NskY
#

Post by NskY »

eu sunt convins ca toti care au fost acolo s-au simtit bine si nu au ce sa le reproseze artistilor si organizatorilor. in loc sa ziceti "mersi pt concert" va certati degeaba... sunt de acord cu Sun|Rah
Shearer
old school

Post by Shearer »

ba , nu inteleg ce tot zic astia ca s-a facut pogo cand s-a facut moshpit.

http://en.wikipedia.org/wiki/Pogo_%28dance%29
http://en.wikipedia.org/wiki/Mosh
uite
adevarat sa mor de nu

Post by uite »

..ma..da.. la amfiteatru umpleam primu rand.. :mrgreen: .. probabil ca si multi nu au venit din cauza vremii .. presupun ca ei stiau ca inca se tine la National .. pana mea .. oricum..da .. a fost destul de dragutz .. anu trecut was the shit ! .. sa vedem ce o sa fie la anu..sau poate vreo surpriza .. un winter jam gen? :)
Demented beats for disturbed minds.
-klb-
tanar

Post by -klb- »

Mariansky wrote:in loc sa ziceti "mersi pt concert" va certati degeaba
ca bine zici. Mersi pt concert. Pace hades si pace artistilor
Alphabet chemist, word technicionist
RapX
sub.solist

Post by RapX »

multumesc si eu pt festival
uite
adevarat sa mor de nu

Post by uite »

aa da..si apropo de faza cu filmarile..bine..nu sunt pe site.. gen.. alooo YOUTUBE,220? ..e plin de cele care au fost anu trecut.. wai de mine ..
Demented beats for disturbed minds.
Alin-San
imun

Post by Alin-San »

Post Reply