Nu cred ca trebuie sa mai repet si eu dar o zic :
De HADES depinde hiphopul la noi. Fara evenimentele astea nu ar fi nimic si unii chiar nu vor sa o vada . Chiar sunt multi oameni care nu ar face ce fac cei de la HADES. Dar vezi ? Dragostea e mare

Battle ----> mi s-a parut a fi o runda slaba ca performante si aici ma enumar si pe mine. Si ash avea de reproshat nebunia care a inceput pe forum dupa battle si "conspiratia" asta cu filmarile. Grow up baieti . Nu a fost nici o conspiratie. Practic si battleu` a murit din punctul meu atata timp cat incepem sa facem de astea dupa ce pashim jos de pe scena. Faci scandal ? Fa-l pe scena e simplu . Ai ocazia sa faci super-scandal acolo si sa te vada toti. Nu sa-l faci ca un prost pe un forum . Nu asha se actioneaza.
Prozack cu flip -----> pentru mine main-event dupa ce i-am vazut prima oara.
Cezar baietzashul ----> extrem de bun la live . Ofticant de bun pentru unii

Defari ---> Jmeker
RANS ---> am urlat ca un nebun , dar m-am oftikat cand s-a exagerat cu poggo`ul ca nu puteam sa-mi lafai mana in aer coerent.
La trupele astea m-am simtit eu cel mai bine si m-au fakut sa cred cu adevarat ca sunt la un festival hiphop .
Ps : Props . si muie vremii ca vroiam sa-mi sorb o bere in aer liber uitandu-ma la concert.