Smiley feat. Uzzi - In lipsa mea (videoclip)

Rock, reggae, r'n'b si orice alt gen muzical despre care simtiti nevoia sa discutati ... pe masura ce discutiile se vor segrega probabil vor aparea noi subforumuri

Moderator: .etalosed

strabunicutza
Bandit Queen

Post by strabunicutza »

ala a crescut cand au acceptat colaborarea :wink:
G-MONEY
botezatoru'

Post by G-MONEY »

strabunicutza wrote:imi place cum suna vocea lui Uzzi pe un asa negativ :mrgreen:
piesa e de cacat, unu' isi vinde sufletul pt o femeie altu o baga in diverse chestii, macar de erau (amandoi) de acord :lol:
oricum, scopul piesei va fi atins, numarul fanelor va creste :!:
asta claaar.Deja parca le vad la concert pe pustoaicele de 14-15 ani.Smileyyyyyyyy,Uzziiiiiii.Cu tot felu de afise cu I love you Uzzi & Smiley.Smiley sa le..zambeasca si Uzzi sa se uite la vreuna cu priverea lui de bovina turbata si sa ii zica sec: mars fa in pula mea. Deja a fost idol pt o generatie care a crescut cu Mafia. Acum tre sa fie si pt generatia Morandi nu? :lol: Pai ce dracu si Snoop a cantat cu tot felu de vedete r'n'b un "gangsta" ca Uzzi de ce sa nu o faca? :lol:
http://www.tzakpac.blogspot.com

Image
CreativeEgo wrote: argumentu tău e irelevant pentru că hipster.
alka
spre 5000 de posturi, e ok

Post by alka »

sa mi bag pula in piesa lor si-n sufletu lu smilei...retardatii pizdii!
iustinescu
spre 5000 de posturi, e ok

Post by iustinescu »

G-MONEY wrote:
strabunicutza wrote:imi place cum suna vocea lui Uzzi pe un asa negativ :mrgreen:
piesa e de cacat, unu' isi vinde sufletul pt o femeie altu o baga in diverse chestii, macar de erau (amandoi) de acord :lol:
oricum, scopul piesei va fi atins, numarul fanelor va creste :!:
asta claaar.Deja parca le vad la concert pe pustoaicele de 14-15 ani.Smileyyyyyyyy,Uzziiiiiii.Cu tot felu de afise cu I love you Uzzi & Smiley.Smiley sa le..zambeasca si Uzzi sa se uite la vreuna cu priverea lui de bovina turbata si sa ii zica sec: mars fa in pula mea. Deja a fost idol pt o generatie care a crescut cu Mafia. Acum tre sa fie si pt generatia Morandi nu? :lol: Pai ce dracu si Snoop a cantat cu tot felu de vedete r'n'b un "gangsta" ca Uzzi de ce sa nu o faca? :lol:
aberezi, ia o pauza!
G-MONEY
botezatoru'

Post by G-MONEY »

aberez?am curaj sa fac pariu cu tine ca nu o sa fie Uzzi sau altii ca el la prima si ultima colaborare de acest gen:wink: Eu am spus ce "aberatii" am spus mai in gluma mai in serios. Si am tupeu din nou sa pun pariu ca faza aia la o emisiune tv asa o sa se intample,nu scoate mai mult de 2-3 cuvinte. Deci eu aberez?sau el cand se dadea mare gangsta si zicea ce a citat si preacher mai sus si acum canta dance? :wink:
http://www.tzakpac.blogspot.com

Image
CreativeEgo wrote: argumentu tău e irelevant pentru că hipster.
megga
kapnobatai
Location: im so high u couldnt reach me with a fuckin antenna...

Post by megga »

souljunk.fane wrote:naspa piesa
invitati la vreo emisiune tv,ce o sa zica Uzzi,daca scoate mai mult de 2 cuvinte
:))))))))))
tu ce mortii mati razi ma bagamish pula in mortii si familia matii...fututi fata aia de sclav prost...
O.I.P. Sanziana aka SanzEeK (05.12.1988 - 03.12.2009)
cafteala
official QB murderer

Post by cafteala »

pe langa ca nu scrii deloc corect gramatical, de ce ai vrea sa-ti introduci penisul in rudele moarte ale lui fane si de ce neaparat in familia mamei lui? si inca un lucru.. de ce vrei sa faci sex cu fata lui?

fanii bug mafia sunt ciudati rau de tot. :|
Mertz1.
a.k.a. MeRmE

Post by Mertz1. »

nu mah cred ca a intrat uzzi de pe contu lui meggadon :lol:
zoonoua
souljunk.fane
funk soul sensation

Post by souljunk.fane »

meggadon wrote:
invitati la vreo emisiune tv,ce o sa zica Uzzi,daca scoate mai mult de 2 cuvinte
tu ce mortii mati razi ma bagamish pula in mortii si familia matii...fututi fata aia de sclav prost...
:) pai pentru ca mi sa parut amuzant plm ... :lol:

ps ... stati on topic gen ... e al 3543513584615439731-lea care ma injura (numarat exact)
Last edited by souljunk.fane on Tue Nov 20, 2007 6:27 pm, edited 1 time in total.
Werther
Sturm und Drang

Post by Werther »

meggadon wrote:
=))))))))))))
Chewbacca2
hanzo

Post by Chewbacca2 »

Uzzi cu Smiley, Puya cu Keo si o shtoarfa de la Wasabi, ce urmeaza?
Kazi Ploae feat. Trident ?:)
tux
since '91

Post by tux »

smiley e ok.

uzzi e caca.

:butch2:
DFB
Fat and ugly as ever

Post by DFB »

Eu nu am chiar nici o problema cu tentativele astea de "r&b" de pe la noi... Ma supara ca nu se face bine... Dar m-ar bucura sa vad la sfarsitul vreunui an ca au aparut 2 albume bune de "r&b", "neo-soul" sau "hip-pop" din-asta bune... Cea mai mare problema atat la Smiley cat si la Alex sau la mai stiu eu ce interpret (care cu cateva exceptii sunt de-a dreptul talentati) sta in compozitia slaba... Si sunt convins ca Moga e marele urs sub umbra caruia stau amandoi, si nu am nici o problema cu Moga dar e un compozitor slab... Si cand Tataee nu face hip-hop, la fel... Dar colaborarea in sine nu ma supara... Bafta lor... Ca nu am ascultat ceva demn de ascultat e partea a 2-a.... Odata si-odata o sa le iasa... Si piesa asta e la fel de slaba ca si albumu' lu' Alex per total (care Alex inca o data, imi place)... Dar are potential Smiley, trebuie doar sa se lase de lalait si sa cante de-a binelea... Si Uzzi si-a facut un mic upgrade pe la vocabular, imi place de el aici...
tux
since '91

Post by tux »

Chewbacca2 wrote:Uzzi cu Smiley, Puya cu Keo si o shtoarfa de la Wasabi, ce urmeaza?
Kazi Ploae feat. Trident ?:)
dar la faza cu "shtoarfa" din wasabi nu te inteleg. :roll:

poftim: mafia cu adriana; tataee cu cristina (aia, regina muzicii cucului batran r&b); bitza cu loredana; zale cu paula seling.

daca face muzica e "shtoarfa"? si ma rog, alea stiu sa cante...
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

DFB wrote:Eu nu am chiar nici o problema cu tentativele astea de "r&b" de pe la noi... Ma supara ca nu se face bine... Dar m-ar bucura sa vad la sfarsitul vreunui an ca au aparut 2 albume bune de "r&b", "neo-soul" sau "hip-pop" din-asta bune... Cea mai mare problema atat la Smiley cat si la Alex sau la mai stiu eu ce interpret (care cu cateva exceptii sunt de-a dreptul talentati) sta in compozitia slaba... Si sunt convins ca Moga e marele urs sub umbra caruia stau amandoi, si nu am nici o problema cu Moga dar e un compozitor slab... Si cand Tataee nu face hip-hop, la fel... Dar colaborarea in sine nu ma supara... Bafta lor... Ca nu am ascultat ceva demn de ascultat e partea a 2-a.... Odata si-odata o sa le iasa... Si piesa asta e la fel de slaba ca si albumu' lu' Alex per total (care Alex inca o data, imi place)... Dar are potential Smiley, trebuie doar sa se lase de lalait si sa cante de-a binelea... Si Uzzi si-a facut un mic upgrade pe la vocabular, imi place de el aici...
muie copos
Post Reply