Smiley feat. Uzzi - In lipsa mea (videoclip)
Moderator: .etalosed
- strabunicutza
- Bandit Queen
asta claaar.Deja parca le vad la concert pe pustoaicele de 14-15 ani.Smileyyyyyyyy,Uzziiiiiii.Cu tot felu de afise cu I love you Uzzi & Smiley.Smiley sa le..zambeasca si Uzzi sa se uite la vreuna cu priverea lui de bovina turbata si sa ii zica sec: mars fa in pula mea. Deja a fost idol pt o generatie care a crescut cu Mafia. Acum tre sa fie si pt generatia Morandi nu?strabunicutza wrote:imi place cum suna vocea lui Uzzi pe un asa negativ![]()
piesa e de cacat, unu' isi vinde sufletul pt o femeie altu o baga in diverse chestii, macar de erau (amandoi) de acord![]()
oricum, scopul piesei va fi atins, numarul fanelor va creste

- iustinescu
- spre 5000 de posturi, e ok
aberezi, ia o pauza!G-MONEY wrote:asta claaar.Deja parca le vad la concert pe pustoaicele de 14-15 ani.Smileyyyyyyyy,Uzziiiiiii.Cu tot felu de afise cu I love you Uzzi & Smiley.Smiley sa le..zambeasca si Uzzi sa se uite la vreuna cu priverea lui de bovina turbata si sa ii zica sec: mars fa in pula mea. Deja a fost idol pt o generatie care a crescut cu Mafia. Acum tre sa fie si pt generatia Morandi nu?strabunicutza wrote:imi place cum suna vocea lui Uzzi pe un asa negativ![]()
piesa e de cacat, unu' isi vinde sufletul pt o femeie altu o baga in diverse chestii, macar de erau (amandoi) de acord![]()
oricum, scopul piesei va fi atins, numarul fanelor va crestePai ce dracu si Snoop a cantat cu tot felu de vedete r'n'b un "gangsta" ca Uzzi de ce sa nu o faca?
aberez?am curaj sa fac pariu cu tine ca nu o sa fie Uzzi sau altii ca el la prima si ultima colaborare de acest gen
Eu am spus ce "aberatii" am spus mai in gluma mai in serios. Si am tupeu din nou sa pun pariu ca faza aia la o emisiune tv asa o sa se intample,nu scoate mai mult de 2-3 cuvinte. Deci eu aberez?sau el cand se dadea mare gangsta si zicea ce a citat si preacher mai sus si acum canta dance? 

-
- funk soul sensation
meggadon wrote:tu ce mortii mati razi ma bagamish pula in mortii si familia matii...fututi fata aia de sclav prost...souljunk.fane wrote:naspa piesa
invitati la vreo emisiune tv,ce o sa zica Uzzi,daca scoate mai mult de 2 cuvinte)))))))))

ps ... stati on topic gen ... e al 3543513584615439731-lea care ma injura (numarat exact)
Last edited by souljunk.fane on Tue Nov 20, 2007 6:27 pm, edited 1 time in total.
- Chewbacca2
- hanzo
Eu nu am chiar nici o problema cu tentativele astea de "r&b" de pe la noi... Ma supara ca nu se face bine... Dar m-ar bucura sa vad la sfarsitul vreunui an ca au aparut 2 albume bune de "r&b", "neo-soul" sau "hip-pop" din-asta bune... Cea mai mare problema atat la Smiley cat si la Alex sau la mai stiu eu ce interpret (care cu cateva exceptii sunt de-a dreptul talentati) sta in compozitia slaba... Si sunt convins ca Moga e marele urs sub umbra caruia stau amandoi, si nu am nici o problema cu Moga dar e un compozitor slab... Si cand Tataee nu face hip-hop, la fel... Dar colaborarea in sine nu ma supara... Bafta lor... Ca nu am ascultat ceva demn de ascultat e partea a 2-a.... Odata si-odata o sa le iasa... Si piesa asta e la fel de slaba ca si albumu' lu' Alex per total (care Alex inca o data, imi place)... Dar are potential Smiley, trebuie doar sa se lase de lalait si sa cante de-a binelea... Si Uzzi si-a facut un mic upgrade pe la vocabular, imi place de el aici...
dar la faza cu "shtoarfa" din wasabi nu te inteleg.Chewbacca2 wrote:Uzzi cu Smiley, Puya cu Keo si o shtoarfa de la Wasabi, ce urmeaza?
Kazi Ploae feat. Trident ?:)

poftim: mafia cu adriana; tataee cu cristina (aia, regina muzicii cucului batran r&b); bitza cu loredana; zale cu paula seling.
daca face muzica e "shtoarfa"? si ma rog, alea stiu sa cante...
- Bazooka Joe
- trendy guy
DFB wrote:Eu nu am chiar nici o problema cu tentativele astea de "r&b" de pe la noi... Ma supara ca nu se face bine... Dar m-ar bucura sa vad la sfarsitul vreunui an ca au aparut 2 albume bune de "r&b", "neo-soul" sau "hip-pop" din-asta bune... Cea mai mare problema atat la Smiley cat si la Alex sau la mai stiu eu ce interpret (care cu cateva exceptii sunt de-a dreptul talentati) sta in compozitia slaba... Si sunt convins ca Moga e marele urs sub umbra caruia stau amandoi, si nu am nici o problema cu Moga dar e un compozitor slab... Si cand Tataee nu face hip-hop, la fel... Dar colaborarea in sine nu ma supara... Bafta lor... Ca nu am ascultat ceva demn de ascultat e partea a 2-a.... Odata si-odata o sa le iasa... Si piesa asta e la fel de slaba ca si albumu' lu' Alex per total (care Alex inca o data, imi place)... Dar are potential Smiley, trebuie doar sa se lase de lalait si sa cante de-a binelea... Si Uzzi si-a facut un mic upgrade pe la vocabular, imi place de el aici...
muie copos