exista mai multe tipuri de Evolutii, care se tot confunda. eu, de pilda, am evoluat fata de acum jumate de ora, cand mancam la bucatarie, ptr ca de atunci incoace am reusit sa raspund la un mail, sa deschid o pagina de forum - cea de fata - si sa incerc sa scriu ceva. pot sa vorbesc relaxat pe tema asta, ca despre orice fapt firesc, concret-istoric, si oarecum aleatoriu, sau pot sa ma consider foarte merituos, fiindca iata - de la grijile stomacului am trecut la griji intelectuale..

cineva din public, rosu de furie, cu o vena pulsand febril la tampla, poate sa imi spuna ca, de fapt, mai bine stateam in bucatarie - ca, oricum, bucataria e de enshpe ori mai veche decat laptopul asta trendy in fata caruia am ales sa scriu; ca un laptop la urma urmei e ptr copii fitosi, de bani gata si, chiar de e sa raspund pe un forum, mai bine sa o fac din fata unui pc clasic, traditional, fara baterie reincarcabila... la care altcineva din public, la fel de incrancenat, ii va riposta ca tocmai bateria reincarcabila si accesibilitatea sporita a unui laptop e ceea ce il face superior unui pc clasic; ca pc-ul clasic e depasit nu numai tehnic ci si moral. un al treilea va spune ca oricum peste 5 ani laptopurile actuale vor fi si ele "old news" si ca va apare o noua generatie de cel putin 5 ori mai performanta.
altfel spus, e foarte usor sa treci de la o "evolutie" la alta, si e foarte usor sa interpretezi. o intrebare: ce are, in general, bucataria cu laptopul, la urma urmei? - si daca are ceva, de ce ar trebui cu orice pret sa aleg intre ele, cand as putea sa le folosesc corespunzator, in parte, atunci cand vreau si simt nevoia...