Drum & Bass

house, techno, dubstep, drum'n'bass, grime, ghetto, chillout ... discutiile despre toate ariile muzicii electronice se vor regasi aici

Moderator: .etalosed

Post Reply
doru649
dimineata verific forumu

Post by doru649 »

my 2c: s'a instaurat un soi de scara valorica, cel putin in mintea unor mici majoritati, si indiferent unde te'ai situa in ierarhia ei, ajungi la fel de ridicol.

exista mai multe tipuri de Evolutii, care se tot confunda. eu, de pilda, am evoluat fata de acum jumate de ora, cand mancam la bucatarie, ptr ca de atunci incoace am reusit sa raspund la un mail, sa deschid o pagina de forum - cea de fata - si sa incerc sa scriu ceva. pot sa vorbesc relaxat pe tema asta, ca despre orice fapt firesc, concret-istoric, si oarecum aleatoriu, sau pot sa ma consider foarte merituos, fiindca iata - de la grijile stomacului am trecut la griji intelectuale.. :lol:

cineva din public, rosu de furie, cu o vena pulsand febril la tampla, poate sa imi spuna ca, de fapt, mai bine stateam in bucatarie - ca, oricum, bucataria e de enshpe ori mai veche decat laptopul asta trendy in fata caruia am ales sa scriu; ca un laptop la urma urmei e ptr copii fitosi, de bani gata si, chiar de e sa raspund pe un forum, mai bine sa o fac din fata unui pc clasic, traditional, fara baterie reincarcabila... la care altcineva din public, la fel de incrancenat, ii va riposta ca tocmai bateria reincarcabila si accesibilitatea sporita a unui laptop e ceea ce il face superior unui pc clasic; ca pc-ul clasic e depasit nu numai tehnic ci si moral. un al treilea va spune ca oricum peste 5 ani laptopurile actuale vor fi si ele "old news" si ca va apare o noua generatie de cel putin 5 ori mai performanta.

altfel spus, e foarte usor sa treci de la o "evolutie" la alta, si e foarte usor sa interpretezi. o intrebare: ce are, in general, bucataria cu laptopul, la urma urmei? - si daca are ceva, de ce ar trebui cu orice pret sa aleg intre ele, cand as putea sa le folosesc corespunzator, in parte, atunci cand vreau si simt nevoia...
adapter
moderator astea

Post by adapter »

ai invartit niste analogii p'acolo foarte degeaba. ai scurtat viata tastaturii tale de la laptop.
e ok, asculti ce vrei, dar eu am problema cu astia care au atitudinea gen am evoluat, noi suntem superiori, bla bla. nu tre' sa alegi intre genuri, fiecare asculta ce vrea, dar...le dau la muie alora pe care i-am enumerat mai sus. e simplu si fara analogii, sa inteleaga toata lumea.
preacher
o viata pe forum

Post by preacher »

eu nu stiu ce-i minimalu. ce e? nici drmandbase nu stiu prea bine cum suna doar ca l-am sunat pe dino intr-o seara si se auzeau in receptor numai: toca taca toca taca toca taca. presupun ca asta e. dino e pastilat.
99.9%
iustinescu
spre 5000 de posturi, e ok

Post by iustinescu »

adapter wrote:e ok, asculti ce vrei, dar eu am problema cu astia care au atitudinea gen am evoluat, noi suntem superiori, bla bla. nu tre' sa alegi intre genuri, fiecare asculta ce vrea, dar...le dau la muie alora pe care i-am enumerat mai sus. e simplu si fara analogii, sa inteleaga toata lumea.
poate cel mai tare post de pe topicul asta! Exact asa si este! De ce nu ne putem largi pur si simplu orizonturile muzicale, fara a renunta la nu stiu ce gen in detrimentul altuia? E doar MUZICA! Prea multi au uitat care este de fapt scopul muzicii...
caine
fratele meu tu esti baiat

Post by caine »

Mallone wrote:Nu-mi place. E un gen de cacat. E un gen fara istorie. Pana acum n-am ajuns la performanta sa cunosc pe cineva care asculta dnb si nu e un pastilat ordinar. Majoritatea la noi asculta pentru ca e un cacat de trend si se mai aseamana si cu house-ul. Si pun pariu ca acum 4-5 ani multi dintre voi care va bateti cu pumnu-n piept ca ascultati dnb habar n-aveati ca exista macar ca gen muzical.
Si acum ca sa contrez comentariile ulterioare : Yes sir,I'm narrow-minded,am ochelari de cal,vad doar inainte,ye ye rep !

INCA O DATA ! MUIE DNB SI HOUSE !
MUIE MALONE!!

generalizati tot....nu stiti nimic despre ce vorbiti acolo....nu aveti nici cea mai vaga idee si voi astia pro si astia contra...

si in iasi suceava nu sunt cele mai tari party'uri sunt oamenii cei mai "parutuitori"....sa le zic aja partiuri tari nu prea au fost in partea aia....mai mult in buc tm cluj sibiu bv

malone esti un repar de carton....fratii tei cocalaro-electronici aia minimal and shit ca sunt manelisti majoritatea...cacalaro-reapar ce esti
rave or die
doru649
dimineata verific forumu

Post by doru649 »

adaptere, nu ma adresam neaparat tie, deci e probabil sa fi scris degeaba daca asteptai ceva in mod special. oricum, is curios cati copii "cu atitudini superioare" fata de rap cunosti tu personal.. sau cati ar exista in general. facem un sondaj candva cumva? eu cred ca faci caz din nimic si provoci fara sa fii provocat. ca deh, daca "inamicul" nu e, trebuie sa'l inventam.

pe topicul asta (si in multe altele) s'a vazut doar inversul, deocamdata, adica atacuri puerile la adresa muzicii electronice. poate'ti salvezi energiile ptr un prilej mai favorabil.
Last edited by doru649 on Thu Nov 29, 2007 4:28 pm, edited 4 times in total.
Deena
La Cosa Nostra

Post by Deena »

caine wrote:
Mallone wrote:Nu-mi place. E un gen de cacat. E un gen fara istorie. Pana acum n-am ajuns la performanta sa cunosc pe cineva care asculta dnb si nu e un pastilat ordinar. Majoritatea la noi asculta pentru ca e un cacat de trend si se mai aseamana si cu house-ul. Si pun pariu ca acum 4-5 ani multi dintre voi care va bateti cu pumnu-n piept ca ascultati dnb habar n-aveati ca exista macar ca gen muzical.
Si acum ca sa contrez comentariile ulterioare : Yes sir,I'm narrow-minded,am ochelari de cal,vad doar inainte,ye ye rep !

MUIE MALONE!!

generalizati tot....nu stiti nimic despre ce vorbiti acolo....nu aveti nici cea mai vaga idee si voi astia pro si astia contra

malone esti un repar de carton....fratii tei cocalaro-electronici aia minimal and shit ca sunt manelisti majoritatea...cacalaro-reapar ce esti
alooo, "baetii" lasati'o mai usor, daca aveti ceva de impartit exista YM, pm, etc etc
Ce vreti sa demonstrati nu ne intereseaza, iar tot ce ati spus amandoi se putea la fel de bine spune/formula si ALTFEL :idea:

da testosteronul in clocot....
caine

Post by caine »

tu ce te bagi....sa fi tu zana buna care salveaza forumu.....femeie :butch2:
rave or die
Deena
La Cosa Nostra

Post by Deena »

caine wrote:tu ce te bagi....sa fi tu zana buna care salveaza forumu.....femeie :butch2:
Baiatule mai scuteste'ma cu replicile tale "acide". Pastreaza'le ptr altele pe viitor :idea:
crezi ca ma impresionezi/intimidezi?!?!?

inteleg ca ai niste probleme ....ar fi bine sa le rezolvi in alta parte decat pe forum(eventual la un doctor ceva.. :!: )

ON from now :arrow:
caine

Post by caine »

nici nu iti imaginez cate probleme am

yea its on from now :roll: :roll:

uite putina hardcoreala

http://aaronspectre.com/assets/audio/li ... search.mp3

1. Search & Destroy - Killamanjaro - Destructive / pieces of Zed Bias - jigga up, MarkOne - The Bomb
2. Slaughter Mob vs. Search & Destroy - Saddam - Soulja / pieces of
3. Vex'd - Lion and Lion VIP
4. Sunship Feat. Warrior Queen - Almighty Father (Solid Groove Mix) - Casual
5. October - Dub Junglism (Vex'd Remix) - Z Audio
6. Darqwan - Nocturnal (Geeneus Remix) - Texture
7. 16armedjack - Wicked Dem a Fall - dub
8. EOSS - Wacko Macko is Backo (DJ C, Babylan A Fall Mix) - Mashit
9. Psychofreud Feat. Murry Man - Selassie I - Knowledege & Wisdom
10. Keep the Fire Burnin - KW009 / Enduser - The Glock Dub - Sozialistischer Plattenbau
11. Livewire - Mash It Up + The Zone - N2O
12. Psychofreud Feat. Million Dan - Dogz N Sledges (K&W Dub) / Cutty Ranks & Nextmen - Soundboy
13. General Malice - Up To Di Time - Big Cat / Amen Andrews - Babylon - Rephlex
14. Frogs - Powerpill - Frogs
15. DJ K - All You Mothafuckin Hypocrites - N2O / Lean Back Riddim
16. Paul Crosdale - Star Wars Riddim - Opera House / Bounty Killa - Real Bad Man / Lean Back Riddim
17. Aaron Spectre - 1600 Penn FTW - Omeko / EOSS - Wacko Macko is Backo - Mashit
18. Aaron Spectre - Look Out fi Liar - Death$ucker / Capleton - Fucking Up The World
19. Aaron Spectre vs. Ali Deek - Aloush RMX (Mashit Dub)
20. Soundmurderer - Call the Police - Rewind
21. Aaron Spectre vs. Bad Brains - Pay to Cum VIP - Omeko
22. General Malice - Kill 'Em All - N2O
23. Nextmen Feat. Cutty Ranks - Silent Weapon - Scenario
24. Math Head - Bonafide Killa (Aaron Spectre RMX) - Reducedphat
rave or die
GeckoAP
un domn / doamna

Post by GeckoAP »

tot in Moldova sunt cele mai tari partyuri dnb:)))...poti sa ma pupi si in fund si sa ma rogi si frumos ca tot nu-mi schimb parerea:)))... apropo...majoritatea showurilor tari au fost in aer liber....organizate de...ascultatori cu muzica pe platane etc 4 boxe mari si un nor mare de fum... si ieseau foarte tari partyurile;)... mult mai tari decat un party in club so... pa paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :butch2:
De la comunism incoace rana a ramas adanca/Azi cativa se caca si prea multi mananca
iustinescu
spre 5000 de posturi, e ok

Post by iustinescu »

GeckoAP wrote:majoritatea showurilor tari au fost in aer liber....organizate de...ascultatori cu muzica pe platane etc 4 boxe mari si un nor mare de fum... si ieseau foarte tari partyurile;)
woooooooooooooow :shock: :shock: :shock:... tare, tare!!! Iar la sfarsit ati scos brichetele si laserele cu luminita rosie de la chei?

eu am fost la un "show" cu 6 boxe mari si 2 nori imensi de fum!

[youtube]http://youtube.com/watch?v=4FIeqR2roRQ[/youtube]
cafteala
official QB murderer

Post by cafteala »

foarte tare
Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

Deena wrote:
caine wrote:

MUIE MALONE!!

generalizati tot....nu stiti nimic despre ce vorbiti acolo....nu aveti nici cea mai vaga idee si voi astia pro si astia contra

alooo, "baetii" lasati'o mai usor, daca aveti ceva de impartit exista YM, pm, etc etc
Ce vreti sa demonstrati nu ne intereseaza, iar tot ce ati spus amandoi se putea la fel de bine spune/formula si ALTFEL :idea:

da testosteronul in clocot....
Bai Grivei,despre tine ma abtin de la comentarii ... poate ca asa e mai bine si sanatos.

Deena,ai dreptate...dar eu mi-am exprimat doar o parere ( intr-adevar,nu intr-un mod civilizat recunosc ),dar majoritatea dnb-istilor,houserilor,minimalistilor & co imi provoaca o repulsie cumplita din varii motive. Asta e. Toti suntem subiectivi la un moment dat.

Si ca sa nu ziceti ca-s baiat rau,uitati aici un mix de dnb. Poate sa vi se para bun,poate sa vi se para nasol,eu vi l-am pus. Cine vrea sa-l downloadeze,sa o faca.

Corey_K_LIVE_on_DNBRADIO.COM_20061219_0002_-_Fuck_Yeah

Si mai luati si unu de minimal,progresive...pula mea...n-am voie sa-l pun la download,dar lasa ...fiti voi cool si ascultati-l ...

Dj SynuUs- artificial fame(promo-mix,minimall-progressive)

Fiti cool si trendy in continuare !
Viața e complexă și are multe aspecte.
nx
dimineata verific forumu

Post by nx »

D M X wrote:poate cel mai tare post de pe topicul asta! Exact asa si este! De ce nu ne putem largi pur si simplu orizonturile muzicale, fara a renunta la nu stiu ce gen in detrimentul altuia? E doar MUZICA! Prea multi au uitat care este de fapt scopul muzicii...
Pentru ca unele se contrazic ! dar nu toate .
si mai lasati-ma ba in pace cu manelarii gen "cine e pa primu loc" !

"asculta muzica inchide ochii si viseaza"

Eu o ascult pentru relaxare

Imi place http://www.dump.ro/download.php?id=NTc3&download=true !
Io singura chestie pe care n-o-nghit e aia cand tu, la gura cu sloboz, ma-nveti cultura romaneasca in ritm de hip-hop.
Si nu esti decat un altul, cu un "popor" inventat in ultimii 200 de ani cu o istorie "compusa" de fascisti.
Post Reply