)) bah...nu stiu ce au totz astia cu tine...cre ca nu te prea suporta

) io acuma am ascultat pentru a X-a oara monorima, ii singura pe kr o stiu de la tine, altele n-am auzit. Accentul tau imi place. Negativul pa refren ii naspa. Da in rest p vers ii tare :)oriental un pic. Flow-ul ii bun, nu stiu ce vor astia. Am citit toate cele 7 pagini de post-uri si na

)) ma-ntreb si io poate daca ai fi postat piesa sub un alt nume ce reply-uri ai fi primit? Cre ca mai multe de lauda decat in momentul de fatza. Piesa-i buna, nu te lasa descurajat. Oricum poti sa te consideri norocos io am postat albumu de freestyle si de alaltaieri pana azi am 10 voturi si 3 comment-uri, tu ai 7 pagini

)) deci monorima mi-am downloadat-o si-am pus-o pe player, sa fie acolo, de cate ori am chef s-o ascult cand merg cu bicicleta

si chiar nu downloadez orice....sa-ti zic ceva...tie si tuturor carora se-ambitzioneaza sa-mi citeasca post-ul...diferentza intre hiphop-ul romanesc si ORICE alt hiphop din ORICE alta tzara de pe glob (exemplele mele se refera la Germania Frantza si America, da-mi place sa exagerez) este ca in ORICE alta tzara ORICE MC care are cat de cat ceva acolo de prezentat (de exemplu un flow bun, cum ii pe monorima) este incurajat cu fiecare ocazie. Io-s student in Germania de vreo 4 ani si din dragoste pt hh bag rappa si pe germana, care-i o limba foarte buna pt genu asta de muzica din cauza cuvintelor compuse. Am avut concerte destule pana acuma, si am fost, nu surprins, ci UIMIT knd am dat la un chef de un DJ care m-o lasat sa surfuiesc prin colectzia lui de platane, sa-mi scot ce vinil vreau, sa-l bag, sa dau pa goarna, si in final el, mirat de uimirea mea, si de faptul ca i-am zis ca nu-s obisnuit cu atata prietenie in hiphop, mi-o zis ceva de genu (traduc) "da tu de unde p$#@ mea vii? Tu cum crezi ca a evoluat muzica asta si-o ajuns la nivelul la care e acuma? Simte-te frate ca acasa si baga rep" Io i-am raspuns umil ca vin din Romania. Pe omu ala atunci l-am vazut prima oara, a auzit doar de la altii la chef ca-s rapper. De-atunci ne leaga o prietenie si-o colaborare stransa.
De aia e si rap-ul din RO la nivelul la care este. Asta este. Poate ne deschidem ochii mai devreme sau mai tarziu, sau ne tragem pe drum and bass ca restu si ne bagam p$#@.
Na cam asa sta treaba dupa parerea mea. Nu stiu cum ai sunat inainte de monorima ca pe myspace ai numa aia, sau cu ce i-ai suparat pe artistii de pe promovare/download, da piesa ii de la merge in sus. Clar. Cine afirma altceva are ceva personal cu tine dintr-un motiv sau altul. Nu pot sa-mi imaginez alta cauza. Or fi fost alea de dinainte naspa, nu contest, ca nu le-am auzit, da asta rupe.
aaa a propos de ce-o zis unu, ca nu zici nimic in piesa sau ceva de genu....mie nu mi se pare...da de fapt ce p$#@ mea conteaza? Cat timp rupi beatu in bucatzi nu are nici o relevantza mesajul...tre sa sune tare, sa fie flow, sa nu fii offbeat, sa combini rimele etc vaai si cate criterii mai sunt ...

)
In afara ca cer mai multa unitate, armonie si voie buna pentru muzica asta pe care toti o iubim, iti zic si tie, sa nu te lasi demoralizat ca n-are rost. Nu le purta pica nici celor care se iau de tine, fiecare-i pe fimul lui, sau merge dupa gloata, particular sau in grup, sunt pareri, tebuie sa le iei ca atare.
Eu mi-am spus-o pe-a mea, si cu asta inchei. Ti-am dat add pe myspace. Vorbim. Noapte buna
Incearca sa ma intreci in arta, ba te provoc, coala goala, te bag in boala ca un streptococ