baii...e topicu cu g unit ....nu vreau sa dea astia vina pe mine ca din cauza mea s-a inceput off topicu ...
io ...am postat asa ...sa observam viziunile despre rep ale unuia care zice ca 50 face manele
paulio wrote:baii...e topicu cu g unit ....nu vreau sa dea astia vina pe mine ca din cauza mea s-a inceput off topicu ...
io ...am postat asa ...sa observam viziunile despre rep ale unuia care zice ca 50 face manele
de ce imi rastalmacesti cuvintele?am spus ca sunt versuri de manele
Stefan P wrote:Frate...argument..ce plm argument...Veritasaga se simte da 50 tre sa vina cu explicatii in paranteza....
Deci sunt trackuri 50 Cent care rup norma... de la In Da Club .. la Hustle's Ambition ... pana la I Get Money aia... si punct in plm ca zici ca-s Mallone cand vorbeste de pozele din natura.
Sunt de acord ca are piese reusite, desi nu e genul meu, dar de la faptul asta pana la a spune ca 50 cent e hip-hop e cale lunga.
dar ce e,daca nu hip-hop?
Se numeste RAP.
Hip-Hop e mai presus de asta; cu totul alt concept.
tu esti gay..boka e bulangiu
...si asta e singuru lucru cu capo spus pe topicul asta...
[quote="Stefan P"]Cand 50 cent o sa cante la nunti si o sa strige numele mirelui pt 75$ atunci sa spui ca face manele.. pana una alta are ditamai industria si castiga bani pe p*** lui si face muzica cum vrea pla lui , etc etc... quote]
...iar tu esti cretin...sa trecem peste asta...imi plac beaturile,intr-adevar...bine...al 3-lea e de-a dreptu campion,nu se pune problema,dar...versurile sunt...puerile...
meggadon wrote:apropo...kanye a cantat la ziua unui copil de jmeker...am vazut la mtv la my sweet 16...inseamna ca se prostitueaza?!?!...u r all homosexuales...
De parca nu era evident din ce canta si ce vorbeste ca e un capitalist prost si lipsit de morala.
Da, da, tocmai el, megalomanul pederast care nu spune nimic pe piese si o da in plans cand nu ia best rap award, 'tu-i ego-ul lui de superficial. Ia zi ca si asta se pisa pe discografia Nas?
meggadon wrote:apropo...kanye a cantat la ziua unui copil de jmeker...am vazut la mtv la my sweet 16...inseamna ca se prostitueaza?!?!...u r all homosexuales...
De parca nu era evident din ce canta si ce vorbeste ca e un capitalist prost si lipsit de morala.
sau poate a facut-o pentru ca pustiul e copilul lui L.A. REID? stupid fucks..
Sau poate citesti tu mai bine si observi ca n-am facut nici o referire la my sweet 16. Inteleg ca esti fan dar ho, kanye suna bine dar e un dobitoc fara esenta.