BUG Mafia

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

Boka
"TaTy"

Post by Boka »

ma taty...stii cum e cu uzzi?e ca si cum lil wayne s-ar duce la krs one sa ii spuna ca isi baga pula-n el si ca e un muist...si ca ii copiaza freza...tu cum vezi continuarea?
greuceanu
:lol:
Location: la 22 grade 33' longitudine estica si 44 grade 38' latitudine nordica

Post by greuceanu »

SchoollyD wrote:
Evil Twin wrote:
Quester wrote:1.Se zice ca defapt melodia Shake that e a lu' Eminem
BUG Mafia nu are nici o piesa "Shake that". :roll:
probabil ! ...nici nu stiu cum se numeste ultima "melodie" mafioata,nici nu ma intereseaza,toti manelistii si picicarii o au pe mobil,ma bantuit piesa aia o luna,doua...cert e ca la inceputul "melodiei" iti poti da seama ce urat au samplat mafiotzii dupa R.Kelly & Snoop-That's That
...
nu ascult R.Kelly sau alti dinastia,imi amintesc clipu dp MTV...

unde le e creativitatea ? originalitatea ? "sound-ul" blocurilor gri a disparut demult cum zicea cineva,nu ca ar mai prinde la romani(sau in general) gangstarismele in '08...
Prietene, melodia asta NU E CANTATA DE BUG MAFIA! Sunt altii!
Image
SchoollyD
adevarat sa mor de nu

Post by SchoollyD »

Evil Twin wrote:
SchoollyD wrote:
Evil Twin wrote:
BUG Mafia nu are nici o piesa "Shake that". :roll:
probabil ! ...nici nu stiu cum se numeste ultima "melodie" mafioata,nici nu ma intereseaza,toti manelistii si picicarii o au pe mobil,ma bantuit piesa aia o luna,doua...cert e ca la inceputul "melodiei" iti poti da seama ce urat au samplat mafiotzii dupa R.Kelly & Snoop-That's That
...

unde le e creativitatea ? originalitatea ? "sound-ul" blocurilor gri a disparut demult cum zicea cineva,nu ca ar mai prinde la romani(sau in general) gangstarismele in '08...
prietene banuiesc ca tu esti al' de pe youtube care zice ca este vorba despre "112,mai documentati-va ba" ...
Ai niste informatii despre acesti baieti ?pun pariu ca NU !si nici nu o sa ai,pentru ca "112" nu exista,is mafiotii aia...accepta ! :roll:

@B0ka : haha,pe mine nu ma deranjeaza cu wanna b'ul cu care m'ai asociat,pentru ca nu ma cunosti,vorbe in vant...dar sa il asociezi pe Uzzi cu KRS (chiar daca oponentul ar fi o furnica/sau lil wayne) este o blasfemie !

@meggadon Uzzi nici nu are 10 clase,cum le'o avea "peste" Deceneu habar nu am...

Intradevar Deceneu e incompatibil cu rime "marpha" de genu :
Uzzi wrote:O tarfa ma intreaba daca tot fumez iarba
Fumez futute-n gura zi de zi da' tu esti varza!
Oriunde, oricum , oricand ti-o dau in bot
Doar pentru simplul fapt ca pot
Pentru simplul fapt ca am sapca mea cu P.T.M.
Pentru simplul fapt pentru tot ce am e al meu. Fraiere! Ma pish pe tine
:faibox: Park Side Killas :faibox:

"Rap is like a set-up, a lot of games
A lot of suckas with colorful names
Im so-and-so, I'm this, I'm that
Huh, but they all just wick-wick-wack"
paulio
spre 5000 de posturi, e ok

Post by paulio »

SchoollyD wrote:
Evil Twin wrote:
SchoollyD wrote:
...

prietene banuiesc ca tu esti al' de pe youtube care zice ca este vorba despre "112,mai documentati-va ba" ...
Ai niste informatii despre acesti baieti ?pun pariu ca NU !si nici nu o sa ai,pentru ca "112" nu exista,is mafiotii aia...accepta ! :roll:

nu e Mafia ...clar
NskY
#

Post by NskY »

SchoollyD wrote:
Evil Twin wrote:
SchoollyD wrote:
...

nu e el ala de pe youtube.

era un baiat pe youtube care a zis bine ce a zis

zrl00 (1 week ago) Show Hide
0 Poor comment Good comment
Marked as spam
Reply
ma idiotiilor......astea sunt vociile celor de la bug mafia? aveti si voi habar de plagiatura....da voi nu stiti sa recunoasteti o voce a unui interpret.... /:) sa nu va mai aud...
greuceanu

Post by greuceanu »

SchoollyD wrote:prietene banuiesc ca tu esti al' de pe youtube care zice ca este vorba despre "112,mai documentati-va ba" ...
Amice esti mai prost ca multi de pe aici care muncesc 12 ore pe zi... Cum pul.a mea sa fii atat de prost incat sa crezi ca alea-s vocile alora de la mafia :|
Image
megga
kapnobatai
Location: im so high u couldnt reach me with a fuckin antenna...

Post by megga »

Uzzi wrote:O tarfa ma intreaba daca tot fumez iarba
Fumez futute-n gura zi de zi da' tu esti varza!
Oriunde, oricum , oricand ti-o dau in bot
Doar pentru simplul fapt ca pot
Pentru simplul fapt ca am sapca mea cu P.T.M.
Pentru simplul fapt pentru tot ce am e al meu. Fraiere! Ma pish pe tine
aevaratttttttttttttt
O.I.P. Sanziana aka SanzEeK (05.12.1988 - 03.12.2009)
DiNO
Moderatorul Celebru

Post by DiNO »

nu e mafia... e doar uzzy cu caddy... e piesa de pe viitorul album solo caddy.
Image
iemsy
Decanul

Post by iemsy »

:))))) unde e ba caddy sau uzzy acolo fratilor :))
si,da...uzzy peste deceneu daca ne uitam la discografia lor si la cd-urile vandute,inca o arde pe la microfoane uzzy nu sta portar pe la nu stu ce firme
http://soundcloud.com/arinix
paranoic
spre 5000 de posturi, e ok

Post by paranoic »

Uzzi e ganXta, nu'l cunosc, da' presupun ca nu e genu' de om posesor de replici inteligente la orice ai afirma tu, te bate direct. adica, teoretic, daca'l iei la caterinca, nu raspunde cu aceeasi moneda, probabil ti'ar fute o ranga in dintzi. si dupa parerea mea, pentru genu' de rep care'l face, are cea mai buna voce din Romania.

iar melodia aia CLAR nu o canta mafia. inc'o chestie... ultimu' album BUN mafia a fost baieti buni, mizeria ce'a scos'o cu adriana vlad aia sau cum sloboz o cheama e praf. insa tot ce'a scos inainte e de colectie. :bow:
greuceanu

Post by greuceanu »

DiNO wrote:nu e mafia... e doar uzzy cu caddy... e piesa de pe viitorul album solo caddy.
asta-i alta treaba...
Image
Quester
rapperu vostru preferat

Post by Quester »

Asa zic si eu: Shake that nu e cantata dee mafia, dar sunt unii care ziceau ca e si ca defaapt a fost copiata de la eminem.
B0ka...da la CASA ma refeream...si era vorba de ceva semna BUG Mafia....(Grasu XXL e praf...adica dp parerea mea, Maximilian imi place, )
Bug oricum nu mai sunt cum erau...si nush daca vor mai fi...sau poate cn stie..
Parazitii au scos si ei "primi 1111110 ani " dar dp aia au mai scos albume solo si in trupa spre deosebire de mafia...care au scos doua volume si p***....cea din urma nu am vazut-o....
(Si da...sunt userul ala nou....) :roll: :|
Sunt un forumist comod
Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Post by Suzy »

pai chiar ca esti userul ala nou ca nu prea am inteles nimic din al tau post.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
Quester
rapperu vostru preferat

Post by Quester »

Asta pentru ca trebuia sa iau foarte multe citate si mi-ere lene...
Sunt un forumist comod
DiNO
Moderatorul Celebru

Post by DiNO »

nu frate...scrie mai putin ca sa iti aduni ideile in mod logic.
Image
Post Reply