BUG Mafia
- greuceanu
- :lol:
- Location: la 22 grade 33' longitudine estica si 44 grade 38' latitudine nordica
Prietene, melodia asta NU E CANTATA DE BUG MAFIA! Sunt altii!SchoollyD wrote:probabil ! ...nici nu stiu cum se numeste ultima "melodie" mafioata,nici nu ma intereseaza,toti manelistii si picicarii o au pe mobil,ma bantuit piesa aia o luna,doua...cert e ca la inceputul "melodiei" iti poti da seama ce urat au samplat mafiotzii dupa R.Kelly & Snoop-That's ThatEvil Twin wrote:BUG Mafia nu are nici o piesa "Shake that".Quester wrote:1.Se zice ca defapt melodia Shake that e a lu' Eminem
...
nu ascult R.Kelly sau alti dinastia,imi amintesc clipu dp MTV...
unde le e creativitatea ? originalitatea ? "sound-ul" blocurilor gri a disparut demult cum zicea cineva,nu ca ar mai prinde la romani(sau in general) gangstarismele in '08...
prietene banuiesc ca tu esti al' de pe youtube care zice ca este vorba despre "112,mai documentati-va ba" ...Evil Twin wrote:Prietene, melodia asta NU E CANTATA DE BUG MAFIA! Sunt altii!SchoollyD wrote:probabil ! ...nici nu stiu cum se numeste ultima "melodie" mafioata,nici nu ma intereseaza,toti manelistii si picicarii o au pe mobil,ma bantuit piesa aia o luna,doua...cert e ca la inceputul "melodiei" iti poti da seama ce urat au samplat mafiotzii dupa R.Kelly & Snoop-That's ThatEvil Twin wrote:
BUG Mafia nu are nici o piesa "Shake that".
...
unde le e creativitatea ? originalitatea ? "sound-ul" blocurilor gri a disparut demult cum zicea cineva,nu ca ar mai prinde la romani(sau in general) gangstarismele in '08...
Ai niste informatii despre acesti baieti ?pun pariu ca NU !si nici nu o sa ai,pentru ca "112" nu exista,is mafiotii aia...accepta !

@B0ka : haha,pe mine nu ma deranjeaza cu wanna b'ul cu care m'ai asociat,pentru ca nu ma cunosti,vorbe in vant...dar sa il asociezi pe Uzzi cu KRS (chiar daca oponentul ar fi o furnica/sau lil wayne) este o blasfemie !
@meggadon Uzzi nici nu are 10 clase,cum le'o avea "peste" Deceneu habar nu am...
Intradevar Deceneu e incompatibil cu rime "marpha" de genu :
Uzzi wrote:O tarfa ma intreaba daca tot fumez iarba
Fumez futute-n gura zi de zi da' tu esti varza!
Oriunde, oricum , oricand ti-o dau in bot
Doar pentru simplul fapt ca pot
Pentru simplul fapt ca am sapca mea cu P.T.M.
Pentru simplul fapt pentru tot ce am e al meu. Fraiere! Ma pish pe tine

"Rap is like a set-up, a lot of games
A lot of suckas with colorful names
Im so-and-so, I'm this, I'm that
Huh, but they all just wick-wick-wack"
- paulio
- spre 5000 de posturi, e ok
nu e Mafia ...clarSchoollyD wrote:prietene banuiesc ca tu esti al' de pe youtube care zice ca este vorba despre "112,mai documentati-va ba" ...Evil Twin wrote:Prietene, melodia asta NU E CANTATA DE BUG MAFIA! Sunt altii!SchoollyD wrote:
probabil ! ...nici nu stiu cum se numeste ultima "melodie" mafioata,nici nu ma intereseaza,toti manelistii si picicarii o au pe mobil,ma bantuit piesa aia o luna,doua...cert e ca la inceputul "melodiei" iti poti da seama ce urat au samplat mafiotzii dupa R.Kelly & Snoop-That's That
...
Ai niste informatii despre acesti baieti ?pun pariu ca NU !si nici nu o sa ai,pentru ca "112" nu exista,is mafiotii aia...accepta !![]()
nu e el ala de pe youtube.SchoollyD wrote:prietene banuiesc ca tu esti al' de pe youtube care zice ca este vorba despre "112,mai documentati-va ba" ...Evil Twin wrote:Prietene, melodia asta NU E CANTATA DE BUG MAFIA! Sunt altii!SchoollyD wrote:
probabil ! ...nici nu stiu cum se numeste ultima "melodie" mafioata,nici nu ma intereseaza,toti manelistii si picicarii o au pe mobil,ma bantuit piesa aia o luna,doua...cert e ca la inceputul "melodiei" iti poti da seama ce urat au samplat mafiotzii dupa R.Kelly & Snoop-That's That
...
Ai niste informatii despre acesti baieti ?pun pariu ca NU !si nici nu o sa ai,pentru ca "112" nu exista,is mafiotii aia...accepta !![]()
era un baiat pe youtube care a zis bine ce a zis
zrl00 (1 week ago) Show Hide
0 Poor comment Good comment
Marked as spam
Reply
ma idiotiilor......astea sunt vociile celor de la bug mafia? aveti si voi habar de plagiatura....da voi nu stiti sa recunoasteti o voce a unui interpret.... /:) sa nu va mai aud...
- greuceanu
- :lol:
- Location: la 22 grade 33' longitudine estica si 44 grade 38' latitudine nordica
Amice esti mai prost ca multi de pe aici care muncesc 12 ore pe zi... Cum pul.a mea sa fii atat de prost incat sa crezi ca alea-s vocile alora de la mafiaSchoollyD wrote:prietene banuiesc ca tu esti al' de pe youtube care zice ca este vorba despre "112,mai documentati-va ba" ...

- megga
- kapnobatai
- Location: im so high u couldnt reach me with a fuckin antenna...
aevarattttttttttttttUzzi wrote:O tarfa ma intreaba daca tot fumez iarba
Fumez futute-n gura zi de zi da' tu esti varza!
Oriunde, oricum , oricand ti-o dau in bot
Doar pentru simplul fapt ca pot
Pentru simplul fapt ca am sapca mea cu P.T.M.
Pentru simplul fapt pentru tot ce am e al meu. Fraiere! Ma pish pe tine
O.I.P. Sanziana aka SanzEeK (05.12.1988 - 03.12.2009)
-
- spre 5000 de posturi, e ok
Uzzi e ganXta, nu'l cunosc, da' presupun ca nu e genu' de om posesor de replici inteligente la orice ai afirma tu, te bate direct. adica, teoretic, daca'l iei la caterinca, nu raspunde cu aceeasi moneda, probabil ti'ar fute o ranga in dintzi. si dupa parerea mea, pentru genu' de rep care'l face, are cea mai buna voce din Romania.
iar melodia aia CLAR nu o canta mafia. inc'o chestie... ultimu' album BUN mafia a fost baieti buni, mizeria ce'a scos'o cu adriana vlad aia sau cum sloboz o cheama e praf. insa tot ce'a scos inainte e de colectie.
iar melodia aia CLAR nu o canta mafia. inc'o chestie... ultimu' album BUN mafia a fost baieti buni, mizeria ce'a scos'o cu adriana vlad aia sau cum sloboz o cheama e praf. insa tot ce'a scos inainte e de colectie.

-
- rapperu vostru preferat
Asa zic si eu: Shake that nu e cantata dee mafia, dar sunt unii care ziceau ca e si ca defaapt a fost copiata de la eminem.
B0ka...da la CASA ma refeream...si era vorba de ceva semna BUG Mafia....(Grasu XXL e praf...adica dp parerea mea, Maximilian imi place, )
Bug oricum nu mai sunt cum erau...si nush daca vor mai fi...sau poate cn stie..
Parazitii au scos si ei "primi 1111110 ani " dar dp aia au mai scos albume solo si in trupa spre deosebire de mafia...care au scos doua volume si p***....cea din urma nu am vazut-o....
(Si da...sunt userul ala nou....)

B0ka...da la CASA ma refeream...si era vorba de ceva semna BUG Mafia....(Grasu XXL e praf...adica dp parerea mea, Maximilian imi place, )
Bug oricum nu mai sunt cum erau...si nush daca vor mai fi...sau poate cn stie..
Parazitii au scos si ei "primi 1111110 ani " dar dp aia au mai scos albume solo si in trupa spre deosebire de mafia...care au scos doua volume si p***....cea din urma nu am vazut-o....
(Si da...sunt userul ala nou....)

Sunt un forumist comod
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
pai chiar ca esti userul ala nou ca nu prea am inteles nimic din al tau post.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."