Interpretabil - Taverna Viselor [album]

Linkuri catre melodiile voastre, albume free, productii, etc. Site-uri cu profil hip-hop

Moderators: dan, DiNO, NskY

Deci ?!

Foarte Tare
5
33%
Bun
4
27%
Merge
4
27%
Naspa !
1
7%
ASA NU !
1
7%

Total votes: 15

ZiQ
un domn / doamna

Post by ZiQ »

:))))) tare .. si mie mi-au ciordit bulangii astia de la wu tang acum un an vreun an vreo 2 beat-uri .. apoi din tasta in mouse au ajuns la snoop , ooops . a bagat si ala pe beat-urile alea 2 , fara sa ma intrebe daca poate sa dea . trist ma , trist . e greu sa zici " da ba , le-am luat de pe soundclick" :)))) da ce sa-i faci . asa-i romanu' :lol:
My SPACE .. www.myspace.com/ziqproduction

SA MOARA OITZA ROZ !!!!!!!
=============================
Interpretabil
tanar

Post by Interpretabil »

ZiQ'ule... o arzi aiurea prietene... si stiu de unde ai tu ura asta... dar nu-si are rostu'. vrei sa-ti dau sa vb cu omu ?!

PS: Asa-i romanu vb ta... alta treaba n-are ! ca nu stateam io sa ma cac pe mine ca avem negative tocmai din suedia... puteam sa o ard ca le fac io... sau altceva... sau ca le iau de la ZIQ... pe bune nu-si au rostu'... e problema ta pana la urma.... hai pace ca n-are rost ;)

PS 2 : Alea la care scrie ca-s facute de mine tot de pe soundclick sunt luate ?! =))
Last edited by Interpretabil on Wed Jul 09, 2008 8:47 am, edited 1 time in total.
"cu ochii bulbucati privesc constipat la stele"
Racfm
rapperu vostru preferat

Post by Racfm »

ZiQ wrote::))))) tare .. si mie mi-au ciordit bulangii astia de la wu tang acum un an vreun an vreo 2 beat-uri .. apoi din tasta in mouse au ajuns la snoop , ooops . a bagat si ala pe beat-urile alea 2 , fara sa ma intrebe daca poate sa dea . trist ma , trist . e greu sa zici " da ba , le-am luat de pe soundclick" :)))) da ce sa-i faci . asa-i romanu' :lol:
Ba ... ia lasa tu baietii in pace :)))

On :
Frumos albumu ... melodia aia " Fitze " imi place cel mai mult :) ...
Succes la lansare ! :)
Stefan P wrote: Destul sa-i vad freza de gigolo wannabe a lu mallone la avatar :)))
Interpretabil
tanar

Post by Interpretabil »

Racfm wrote: On :
Frumos albumu ... melodia aia " Fitze " imi place cel mai mult :) ...
Succes la lansare ! :)
pace... sa fie !
DexStaR
The Drunken Master

Post by DexStaR »

am si eu o intrebare..
cine se agita prin toate partile pentru a promova materialul asta?voi personal?
peepee in ya girl's eyebrow
ZiQ
un domn / doamna

Post by ZiQ »

Interpretabil wrote:ZiQ'ule... o arzi aiurea prietene... si stiu de unde ai tu ura asta... dar nu-si are rostu'. vrei sa-ti dau sa vb cu omu ?!

PS: Asa-i romanu vb ta... alta treaba n-are ! ca nu stateam io sa ma cac pe mine ca avem negative tocmai din suedia... puteam sa o ard ca le fac io... sau altceva... sau ca le iau de la ZIQ... pe bune nu-si au rostu'... e problema ta pana la urma.... hai pace ca n-are rost ;)

PS 2 : Alea la care scrie ca-s facute de mine tot de pe soundclick sunt luate ?! =))
n-am nicio ura "prietene" , relaxa . ma dispera simplul fapt ca iti este greu sa recunosti ca e un negativ care n-are nicio legatura nici cu tine nici cu omu tau din suedia , azi noapte am vorbit cu omu' care chiar l-a facut :) .. aa , surpriza .. nu e din suedia :lol: si ti-ai dat arama pe fata ca te-am prins cu minciuna ..e greu sa recunosti . (daca imi permiti am sa-i dau id-ul tau , are sa-ti adreseze cate ceva )

DexStaR
The Drunken Master

Post by DexStaR »

Interpretabil wrote:ZiQ'ule... o arzi aiurea prietene... si stiu de unde ai tu ura asta... dar nu-si are rostu'. vrei sa-ti dau sa vb cu omu ?!

ca sfat pe viitor...cand mai iei negative de la cineva..cere si proiectul de lucru..asa ca dovada ..si plus te ajuta sa-l ai ca la nevoie intri in el si mai modifici cate ceva
peepee in ya girl's eyebrow
Interpretabil
tanar

Post by Interpretabil »

ZiQ wrote:

n-am nicio ura "prietene" , relaxa . ma dispera simplul fapt ca iti este greu sa recunosti ca e un negativ care n-are nicio legatura nici cu tine nici cu omu tau din suedia , azi noapte am vorbit cu omu' care chiar l-a facut :) .. aa , surpriza .. nu e din suedia :lol: si ti-ai dat arama pe fata ca te-am prins cu minciuna ..e greu sa recunosti . (daca imi permiti am sa-i dau id-ul tau , are sa-ti adreseze cate ceva )
te rog... frate trimite-mi ala si eu o sa-ti trimit conversatia DE 1 AN DE ZILE cu tipu' din suedia... nu e problema de asta :) l-ai si gasit p'ala care l-a facut nu ? :)) tati... crezi tu asa ca om simplu ce esti, si tot-odata cel ce stie tot, ca as mai fi facut atat TAM-TAM (in ideea in care am facut atata reclama, facem lansare, trimitem mesaje peste tot & stuff) DACA NEGATIVUL ERA "FURAT DE PE NET" ?! Nu vreau nici sa te jignesc, insa gandeste-te putin... nu vreau nici sa te cataloghez ca fiind hater sau ceva de genu' dar nu-si au rostul discutiile astea, motiv pentru care n-am nici de gand sa ma mai cert pe un forum ca toti labariii :-?? no offence pentru nimeni. Insa pe planeta asta, NICI CEL MAI IDIOT om n-ar fi facut lansare la un material cu negative FURATE, tocmai in ideea in care ar evita discutiile de genu'...

PS: Am inteles aluzia... iar pe viitorul material promit ca de la tine o sa iau tot ceea ce inseamna negative... pace oricum !
DexStaR wrote:am si eu o intrebare..
cine se agita prin toate partile pentru a promova materialul asta?voi personal?
noi personal... gasiti si afise cei din Bucuresti prin centru... in legatura cu lansarea. Noi am aflat ca putem face lansarea joi, LUNI seara :) deci totul a fost facut pe fuga... sa speram ca iese macar acceptabil ! :)
ZiQ
un domn / doamna

Post by ZiQ »

pt interpretabil : pfff , esti culmea ma omule :) . ce nu intelegi ca n-am nimic cu nimeni ? nici cu tine , nici cu x sau y . e vorba de altceva , nu mai conteaza.

Interpretabil
tanar

Post by Interpretabil »

loyal2thek

Post by loyal2thek »

Am avut posibilitatea sa ascult doar pe myspace si myband. Suna ok ca productie. Partea de lirica e ok si ea dar nu ma-ncanta in mod special. O piesa pe care am sa o reascult e Fitze. In rest...nu-mi plac piesele colabo. Johnny W e prea Andre si hamericanu ma face sa cred ca Tupac chiar traieste dar varsta isi spune cuvantu si si-a cam pierdut skillurile.

Nu e rau,oricum. E mai mult spre bine. Imi place ca aveti atitudine. Bafta!
Interpretabil
tanar

Post by Interpretabil »

Cateva poze de la lansare....

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Lecktor
tanar

Post by Lecktor »

A fost frumos cred. Un video ceva :?:
E Interpretabil despre instrumentalele furate :)
Nu cred ca o trupa de nivelul Interpretabilului ar face mizerii d-astea cu soundclick.
Sau daca tot acuzati asa aduceti si linkuri sa vedem si noi.
Post Reply