Ice Cube - Raw Footage (2008)
Moderators: .etalosed, greuceanu
it's on http://www.sendspace.com/file/sj5bfg
din pacate e CLEAN/WEBRIP
din pacate e CLEAN/WEBRIP
B0ka wrote:dre nu s-a lasat,am auzit ca ar avea un timp mai indelungat interdictie sa cante pt ca s-a luat de niste arabi...plm...treburi de natura etnica...iar ice cube sper sa nu se retraga...ar fi pacat...Gontel wrote:oare se retrage si ice cube dupa albumul asta? ca vad ca e vremea pensionarilor: dre, game, si jay-z tot asa zice.

asta e noua, unde ai citit o asemenea absurditate?
you just never know when you're living in a golden age.
Forget it, stie de la un tip care-i fan. Makes sense... Te pupa DFB, downloadez...Sun|Rah wrote:B0ka wrote:dre nu s-a lasat,am auzit ca ar avea un timp mai indelungat interdictie sa cante pt ca s-a luat de niste arabi...plm...treburi de natura etnica...iar ice cube sper sa nu se retraga...ar fi pacat...Gontel wrote:oare se retrage si ice cube dupa albumul asta? ca vad ca e vremea pensionarilor: dre, game, si jay-z tot asa zice.![]()
asta e noua, unde ai citit o asemenea absurditate?
cat despre cei insirati pe acolo si faptul ca s-ar lasa vreunul, e pure bullshit.
jay-z a inceput deja treaba pentru blueprint 3, produs de kanye si no id. so, boka, stop posting.
si apropo, jockin' jay-z e cea mai oribila piesa ce am ascultat-o anul asta.
jay-z a inceput deja treaba pentru blueprint 3, produs de kanye si no id. so, boka, stop posting.
si apropo, jockin' jay-z e cea mai oribila piesa ce am ascultat-o anul asta.
omul asta a scos atatea piese bune incat, sincer, nu m-as tortura ascultand south-flavourisme semnate cube in 08, sunt altele care ar intra mai bine. trei piese mi-au placut - "why me?", "thank god" si "stand tall" + titlul "what is a pyroclastic flow?". in orice caz, e mai prost decat precedentul - adica domn cube nu si-a revenit inca.
^ datzi foc
chiar sunt singuru care a ascultat get money spend money?
oricum...e pacat ca nu mai canta ca atunci cand eram noi mici...90..91..ah..ce vremuri...parca ieri era..
: )
chiar sunt singuru care a ascultat get money spend money?
oricum...e pacat ca nu mai canta ca atunci cand eram noi mici...90..91..ah..ce vremuri...parca ieri era..
: )
Last edited by Nae. on Thu Aug 14, 2008 11:41 am, edited 1 time in total.