HASCH wrote:diamant gasit in pod.si in 3-4 zile o sa fie bijuterie =P~ ^:)^ http://img375.imageshack.us/my.php?imag ... 685zd1.jpg
Da, am premiat locul 1 si locul 2 cu cate un SanDiego la SABOTAZ80 (concurs de skate si graffiti) organizat de Militia Skateboards (din Brasov). Evenimentul a avut loc la Shire pe 8-9 august.B0ka wrote:v-am vazut pe la mare,in vama,lasaserati un exemplar la shire pt Bart si Trandanu mai puteau de drag
esti literalmente rupt in cur ...dan xan yan wrote:de vineri am si eu un urbaniar de sambata am fundul bandajat
![]()
porcul de mine de 95 de kg nu se impaca prea bine cu seaua
astea sunt biciclete de rulat in mediu urban, daca se poate pe un drum cat mai drept, liber si bine asfaltat... pare solida ca fabricatie....
daca drumul e ok, se ruleaza lejer, in schimb datorita faptului ca seaua e apropiata de pedale, nu se poate intinde piciorul la maxim, si nu se folosesc la maxim muschii ca la o bicicleta clasica... oricum cu ea voi avea un tonus de invidiat
cel mai aiurea e ca trebuie sa o urc pana la etajul 3, si pana acum doar rupt am venit cu ea acasa
DiNO wrote:esti literalmente rupt in cur ...dan xan yan wrote:de vineri am si eu un urbaniar de sambata am fundul bandajat
![]()
porcul de mine de 95 de kg nu se impaca prea bine cu seaua
astea sunt biciclete de rulat in mediu urban, daca se poate pe un drum cat mai drept, liber si bine asfaltat... pare solida ca fabricatie....
daca drumul e ok, se ruleaza lejer, in schimb datorita faptului ca seaua e apropiata de pedale, nu se poate intinde piciorul la maxim, si nu se folosesc la maxim muschii ca la o bicicleta clasica... oricum cu ea voi avea un tonus de invidiat
cel mai aiurea e ca trebuie sa o urc pana la etajul 3, si pana acum doar rupt am venit cu ea acasa... cunosc...cunosc...la b'estfest am patit asemenea...
le duke du z, sa'ti traiasca tie pt inghetata si biciclete!