LOWRIDERS.ro

Linkuri catre melodiile voastre, albume free, productii, etc. Site-uri cu profil hip-hop

Moderators: dan, DiNO, NskY

Boka
"TaTy"

Post by Boka »

v-am vazut pe la mare,in vama,lasaserati un exemplar la shire pt Bart si Tranda :lol: nu mai puteau de drag :lol:
Broco
dimineata verific forumu

Post by Broco »

am vazut in Real o bitigla dinasta...... cred ca era ceva fake, cum is majoritatea din Real, 1100 lei parca costa.
dan
Pop

Post by dan »

de vineri am si eu un urban 8) iar de sambata am fundul bandajat :baioneta: :lol: porcul de mine de 95 de kg nu se impaca prea bine cu seaua :)

astea sunt biciclete de rulat in mediu urban, daca se poate pe un drum cat mai drept, liber si bine asfaltat... pare solida ca fabricatie....

daca drumul e ok, se ruleaza lejer, in schimb datorita faptului ca seaua e apropiata de pedale, nu se poate intinde piciorul la maxim, si nu se folosesc la maxim muschii ca la o bicicleta clasica... oricum cu ea voi avea un tonus de invidiat :D

cel mai aiurea e ca trebuie sa o urc pana la etajul 3, si pana acum doar rupt am venit cu ea acasa :lol:
duke the duck
un domn / doamna

Post by duke the duck »

HASCH wrote:diamant gasit in pod.si in 3-4 zile o sa fie bijuterie =P~ ^:)^ http://img375.imageshack.us/my.php?imag ... 685zd1.jpg
:) tare! ai ceva de munca dar iti doresc succes!
duke the duck
un domn / doamna

Post by duke the duck »

B0ka wrote:v-am vazut pe la mare,in vama,lasaserati un exemplar la shire pt Bart si Tranda :lol: nu mai puteau de drag :lol:
Da, am premiat locul 1 si locul 2 cu cate un SanDiego la SABOTAZ80 (concurs de skate si graffiti) organizat de Militia Skateboards (din Brasov). Evenimentul a avut loc la Shire pe 8-9 august.
Asa a mai ramas un bike la Shire, la Bart :). Mai erau deja 2 acolo - unul la Ghismo si unul la Phlo, la Shrums.

Trebuia sa te bagi in seama ca sa calaresti si tu un lowrider mai ales ca am avut si un Gangsta acolo pana pe 20 august.
DiNO
Moderatorul Celebru

Post by DiNO »

dan xan yan wrote:de vineri am si eu un urban 8) iar de sambata am fundul bandajat :baioneta: :lol: porcul de mine de 95 de kg nu se impaca prea bine cu seaua :)

astea sunt biciclete de rulat in mediu urban, daca se poate pe un drum cat mai drept, liber si bine asfaltat... pare solida ca fabricatie....

daca drumul e ok, se ruleaza lejer, in schimb datorita faptului ca seaua e apropiata de pedale, nu se poate intinde piciorul la maxim, si nu se folosesc la maxim muschii ca la o bicicleta clasica... oricum cu ea voi avea un tonus de invidiat :D

cel mai aiurea e ca trebuie sa o urc pana la etajul 3, si pana acum doar rupt am venit cu ea acasa :lol:
esti literalmente rupt in cur ...:lol: ... cunosc...cunosc...la b'estfest am patit asemenea...

le duke du z, sa'ti traiasca tie pt inghetata si biciclete! :lol:
Image
duke the duck
un domn / doamna

Post by duke the duck »

DiNO wrote:
dan xan yan wrote:de vineri am si eu un urban 8) iar de sambata am fundul bandajat :baioneta: :lol: porcul de mine de 95 de kg nu se impaca prea bine cu seaua :)

esti literalmente rupt in cur ...:lol: ... cunosc...cunosc...la b'estfest am patit asemenea...

le duke du z, sa'ti traiasca tie pt inghetata si biciclete! :lol:
:) ne vedem la urmatoarele... sau cine stie poate la depozit la un ping-pong ca vine frigu' si e gata sezonul.
Obsesiv
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Obsesiv »

cand am bani imi cumpar :) bag picioru in ea de masina :) un lowrider e mult mai tare :)

bv baieti :)
lipsa
duke the duck
un domn / doamna

Post by duke the duck »

HASCH wrote:cand am bani imi cumpar :) bag picioru in ea de masina :) un lowrider e mult mai tare :)

bv baieti :)
ms

nu da bussna - daca nu te dau banii afar' din casa sugerez sa mai ai un pic de rabdare ca vin reducerile de sectembrie (dar sa nu mai spui la nimeni...) ;)
DiNO
Moderatorul Celebru

Post by DiNO »

Image
cafteala
official QB murderer

Post by cafteala »

eu astept niste modele noi (personalizate, cu niste accesorii de firma, cu un cadru mai bine sudat - niste biciclete mai durabile), poate vara viitoare.

poate ma si mut pana atunci sa nu o car pe scari pana la etaju 9
Blu
trendi fensi cul

Post by Blu »

am vazut pe un logan sticker cu site`u. confectionati ? sau era vreun fan..
esti penal
duke the duck
un domn / doamna

Post by duke the duck »

DiNO wrote:http://www.yuppy.ro/articol/lifestyle/2752/Un-trend-de-cursa-lunga-CHOPPERS.html/94_2.html#galerie
merci pt link dino :wink:
duke the duck
un domn / doamna

Post by duke the duck »

Blu wrote:am vazut pe un logan sticker cu site`u. confectionati ? sau era vreun fan..
:)) cred ca eara taica-miu!
pana o sa putem sa punem prin mai multe locuri, pe taxiuri etc ne folosim de familie si prieteni... am stickarit cateva masinute si statii de ratb
duke the duck
un domn / doamna

teste lowride! cu putina raspundere...

Post by duke the duck »

Va invit sa probati bicicletele in scop nobil: MARTI LA ORA 11 IN CENTRUL VECHI VA AVEA LOC UN RIDE DE PROMOVARE PENTRU ZILELE BUCURESTIULUI - in afara de plimbare vom distrubui fluturasi cu promovarea evenimentului dupa care ne oprim la o BR, bineinteles!!!

Amatorii sunt asteptati la id mess: [email protected] sau [email protected]
Post Reply